hits

Jeg tok ut piercingenI dag tok jeg ut leppe piercingen min etter å ha hatt den i nesten 3 år. Jeg har heletiden vurdert det siden forrige sommer men jeg tok jo septumen min på våren så det virket dumt. Egentlig skulle jeg bare ønske jeg tok septum med en gang. Hvem skulle tro at et lite hull på kroppen kan få en person til å gruble så mye over om man skal ta ut et smykke eller ikke? Jeg klarte virkelig og knytte meg til den enda så dumt det høres ut. Den er minner, om hvem jeg har vært og kanskje er det tungt for meg å kvitte meg med den fordi det året jeg tok den (2010) og til den dag idag har vært de beste årene i mitt liv. Eller lettere sagt den beste perioden i mitt liv.

Så hvis piercingen betyr så mye og jeg virkelig ikke vil ta den ut? Hvorfor gjorde jeg det?

Det er en ting å være 16 og emo eller rock lignende stil. Nå er 20 rett rundt hjørnet og jeg føler at eldre voksne ikke tar folk med piercinger seriøst nok og det er klart at hvis jeg vil ha en seriøs jobb så vil ikke arbeidsgiver tillate det. Jeg synes også at når man ikke har en rock/punk relatert stil så er slike piercinger på 20 åringer noe som er mest vanlig å finne hos paradise hotel aktige personer (ikke ta det vondt ment) det jeg mener er at den type mennesker er helt stikk motsatt av det jeg er. Jeg har ikke lyst til å gjøre folk usikre på hva jeg er. Jeg har begynt å forandre meg mye nå også. Jeg går en mer normal retning på vei mot å bli voksen. Jeg vil ikke lenger farge håret mitt. Jeg vil ha mitt egne blonde hår. Jeg vil ha kortere hår fordi det er mer praktisk... bla bla bla. Jeg har redusert sminkebruken min med over 50%. Ingenting svart, 0 mascara, 0 eyeliner, 0 foundation. (Bare på høytider). Jeg vil ikke lenger bruke fargefulle t-skjorter som sier dumme ting.

Jeg tok også ut utvideren min i øret men det er ingen biggie. Jeg har gjort det før for å se hvor mye den kom til å gro igjen. Nå er den 12 mm, det var den også sist jeg prøvde å la den gro. Da gikk den ned til 5 - 4 mm. I hvert fall håper jeg at den går ned til en størrelse hvor jeg ikke trenger å bruke gigantiske øredobber for å gjemme den.

Jeg har fremdeles septumen min siden man kan gjemme den og for det meste så har jeg den oppe i nesa uansett. Som sagt hvis noen, noensinne kommenterer på at jeg har noe rart i nesa eller merker spesifikt at jeg har piercing i nesa så kommer til å si at de kikker på feil sted uansett.

Jeg kommer sannsynligvis til å nevne hvordan det går med arr etter piercingen (med bilder) og øret mitt. Så følg med, innlegget blir lagt inn på Info/Tips/Meninger kategorien min.

15. Juli 2010. Dagen etter at jeg hadde tatt piercingen.

Nye kategorierJeg har 2 nye kategorier Hobby og Mat. Jeg har lagt over noen av innleggene fra info/tips/meninger fordi mye av det som lå der var hobbybaserte innlegg. På hobby kategorien er ikke alt leksjoner på hvordan man gjør ting siden men innleggene med (DIY: tittel) forklarer hvordan. Men du kan godt se på de andre fordi jeg forklarer noe hvordan det skal gjøres. Jeg gjør heller ikke alt for kompliserte ting.

Andre innlegget er Mat siden jeg i det siste lager mye mat og har begynt og bake.

For et par dager siden var jeg forresten i Skien med Håvard og Daniel siden jeg dro på bruktbutikk med Daniel. Som til vanlig utforsket vi forlatte steder og steder vi egentig ikke burde gå på.

Møt katten minJeg har lagt ut noen bilder av katten min før men ellers har jeg nevnt den ganske lite så jeg skal dedikere et innlegg til den.

Navn: Sweety

Født: Mellom 17 - 19. April 2005.

Alder: 7 år.

Gitt til meg: 30. Juni 2005.

Rase: Ingen spesifik. Innenlandsk korthåret.

Farger: Svart og hvit.

Personlighet: For det meste er Sweety en skikkelig surpomp, sta og egoistisk men dette er ikke konstant. Men spesielt om sommeren fordi da vil hun ikke stort annet en ut. Om vinteren vil hun ikke ut og antageligvis blir det kjedelig for henne og sitte inne heletiden så hun blir veldig pratsom og irriterende. Hun forfølger alle i huset og "skravler" konstant og er helt fast bestemt på at hun skal ha kos så setter man seg ned på sofaen så får du henne med på kjøpet i fanget. Sweety kan også være irriterende om nettene året rundt, av en eller annen grunn er hun i kose humør om kveldene og skal ligge på deg. Sweety er også kjempe klønete til å være katt og har gitt meg noen av de mest komiske øyeblikkene i livet mitt.

Et godt eksempel på kosehumør om kvelden. Dette er igår kveld.

Insta alt!Hei! Hvem nå en du er. Jeg kommer til å spamme min instagram en del her. Mest fordi de fleste som leser blogger min kjenner meg og da hadde det vært fint om dere kunne følge meg der så jeg kan følge dere tilbake. Jeg ser at mange bruker det men ikke har det koblet opp til facebook eller at jeg bare ikke finner dere gjennom facebook kontakter instagram søke tingen.

Jeg er forresten ikke alltid i humør til å ta med meg et stort speilrefleks kamera for tiden. Jeg føler at jeg ser ut som en tyv hver gang jeg går inn i en butikk med en giga bag og man ser at det tydelig er noe oppi. Derfor er instagram ganske kjekt og jeg legger ikke ut alle bildene mine på bloggen her bare så det er sagt.

Om du ikke kjenner meg så kan du selvfølgelig også følge meg for det siden det ser ut som jeg bare sikter til bekjente i dette innlegget.

Du kan finne min instagram i lenker som burde være rett over tittelen på innlegget eller du kan bare klikke her:

http://statigr.am/iamnorwegian

Jeg har ny iPhone, den kom i en pappeske som jeg brukte for å lage en katt. Søndager er kjipe...

KategorierJeg vil bare informere dere om at jeg har satt stjerner; * etter de mest populære kategoriene mine slik at det blir lettere og finne frem. Det vil si fotografi, kunst, HTML/CSS koder, Photoshop leksjoner og slikt. Mindre personlige ting med andre ord.Nintendo 3DS venne kodeFordi jeg er random og jeg vil vite hvordan nintendo 3DS venne greiene virker.

DET ER BARE OG ADDE

Linda

Venne kode: 4210 - 4210 - 8412

Legg igjen din I kommentarer.AteistHei, nå skal jeg fortelle noe du kanskje ikke visste. Jeg er en Ateist, det vil si jeg tror ikke på Gud. Jeg føler for å bare forklare litt fordi dette er min egen blogg er det er det eneste stedet jeg kan disuktere min trosretning uten at noen kan klage for mye siden hele denne siden går ut på meg, mitt liv og mine meninger. 

Selve ordet Ateisme kommer fra gresk Atheos og betyr "Uten Gud" altså det motsatte av Teisme. Jeg tror på teorien om det store smellet. Jeg tror at når jeg dør blir alt svart og jeg ikke lenger vet at jeg har eksistert. Likevel misforstår mange Ateismen, noen kaller den en religion som jeg må sterkt si jeg er uenig i. Mange tror at som Ateist følger troen i det store smellet med som er feil. Jeg kan for all del se på toalettpapir som hellig og ha en hel rekke ritualer men så lenge jeg ikke tror på en Gud vil jeg da klassifiseres som Ateist selv om jeg verdsetter toalettpapir og denne gruppen av verdsettelse går under et annet navn.

Jeg selv har faktisk tro det eller ei vært Ateist helt siden jeg var liten, enda jeg vokste opp med en mor som faktisk jobber i kirken og tilbrakte mye tid på jobben hennes. Jeg gikk også på en slags søndagsskole på torsdager i 2 år, likevel trodde jeg ikke på Gud. Jeg husker enda vi lærte i 1-klasse at Gud skapte verden og jeg protesterte med læreren om det og hun ble meget overrasket.

Gjennom årene har jeg faktisk opplevd en del mobbing av Kristne på grunn av min mangel på tro. Denne mobbingen var faktisk så ille at den fikk meg til å gjennomføre et uærlig dåp da jeg var 12 år (jeg var ikke døpt før) og det ledet meg inn i en kort periode med Agnostisisme (Usikker på om Gud finnes eller ikke). Flere ønsket ikke og være venn med meg på grunn av dette og mange sa stadig jeg kom til og havne i helvete osv.. Uansett, tilslutt vendte jeg tilbake til Ateismen.

Etter alle disse dårlige opplevelsene med Kristendommen og alle disse menneskene rundt meg som gjentatte ganger fortalte meg at jeg tar feil endte jeg med å gruble over alt mellom Kristendom og virkelighet i flere år helt til jeg bare beviste megselv enda mer at den mest logiske forklaringen er at Gud ikke finnes.

Jeg så et mønster. Hvis du stiller spørsmål ved Gud, er svaret Bibelen. Hvis du stiller spørsmål ved Bibelen, er svaret Gud. Kristne liker heller ikke teorien om det store smellet der de ikke forstår "Ingenting ble til noe." Men helt ærlig deres Gud lagde også noe ut av ingenting. Også vil jeg stille dette spørsmålet da, hvis vi kommer til himmelen når vi dør. Hva skjer med planter og dyr da? De lever sine liv helt uvitende om denne religionen og betyr det at hver gang jeg klipper gresset kommer hvert eneste gress-strå til himmelen? Hva med menneskene før Jesus? Det var ikke før Jesus Kristendommen fikk sin store spredning over hele verden.

Jeg utviklet også et slags hat ovenfor Kristendommen. Jeg pleide stadig og kle meg i svart og gjøre et forsøk på å se svært frastøtende ut for Kristne. Jeg fremstilte megselv også som Satanist rundt Kristne for å skremme dem og hevne meg. Jeg er lei av og bli sett på som et dårlig menneske fordi jeg ikke tilhører noen religion. Jeg har samvittighet... Jeg setter grenser.

Noe som også irriterer meg er at garantert over halvparten av Norske ungdommer kaller seg Kristne, selv vet de knapt hva religionen går ut på. Ikke har de rørt en eneste Bibel... Og de bryter stadig De 10 bud men de er ikke klare over det en gang. Det eneste de vet er "Jeg må være snill da kommer jeg til himmelen." Men de er ikke snille. De plager hverandre og de mobbet meg så mye at det hadde stor innvirkning på livet mitt.

Takk for meg.Spørsmålsrunde svareneIrma

Hva er favoritt bandet//artisten din?

- Jeg kan helt ærlig si at jeg ikke har en favoritt jeg har flere som da ville vært Marilyn Manson, The smashing pumpkins og Janis Joplin.

Når var "emo-perioden" din?

- Jeg er ikke helt sikker på hva du mener her... Jeg er født pessimist så jeg er ofte misførnøyd med store deler av livet mitt. Jeg har også en rekke helseplager som begrenser mulighetene mine som også til tider har gitt meg lange depresjoner. Dette har vel også introdusert meg for emostilen jeg hadde en stund.  Jeg har i såfall vært veldig av og på med emostilen min, for å si det sånn minst en gang av og en gang på i alle år fra 2008.

Favoritt dyr?

- Katter

Kan du legge ut et bilde du er fornøyd med deg selv?

- Alle bildene jeg legger ut av meg selv på bloggen er bilder jeg er fornøyd med hvis ikke hadde jeg ikke lagt dem ut. 

Fotokameraet mitt photoshoppet meg der.

Et outfit//klesplag du liker ekstra godt?

- Jeg har på en måte ikke noe outfit jeg liker godt. Jeg stresser alltid med og kombinere ting fordi jeg liker ikke å gå i det samme.

En tid du var fornøyd med livet ditt?

- Jeg savner det første halvåret på vgs. August 2010 - desember 2010.

Tidenes dårligste sang i dine ører?

- Dette er det dummeste som finnes og det er en fuckings barnehage sang for USA som er verdens største barnehage slik at de kan lære ukedagene.

http://www.youtube.com/watch?v=kfVsfOSbJY0

- Dette er en helt normal 17 år gammel amerikansk barnehage unge.

http://www.youtube.com/watch?v=dOrD5kqyov0

Tidenes beste sang i dine ører?

- Går aldri lei av disse.

http://www.youtube.com/watch?v=_tm-1yRZtQg

http://www.youtube.com/watch?v=P_IGpMW6yko

http://www.youtube.com/watch?v=FVpDOIPx_sY

Går du media og kommunikasjon?

- Nei jeg går delvis formgiving med studiespesialisering.

I så fall, kan du skrive litt om linja, og hva du synes så langt?

- Jeg synes formgiving var ganske greit, vi hadde ikke så alt for mange fag. Eneste ulempen var vel at vi startet kl. 8 hver dag og sluttet kl. 15:15 alle dager borsett fra en og for meg er det lenge.

Hva synes du om toppbloggerne?

- Jeg er aldri innom bloggene på norgeslista. Jeg var der en gang og det var bare masse oransje bimboer med hvitt hår, uinteressant. Er bare innom den lokale lista og jeg kjenner jo flere av dem som blogger lokalt så jeg liker og følge dem. Jeg liker også og stalke bloggene til andre folk herfra som jeg ikke kjenner og så leke spion på dem når jeg ser dem ute offentlig.

Favoritt farge?

- Jeg liker generelt sett bare farger men også svart.

Piano eller gitar?

- Gitar.

Er du en person som tørr å være deg selv blant andre?

- Ja, både utseendemessig og som person. Det er veldig mange som ikke liker meg fordi jeg sier mine tanker og synspunkt rett ut på alt. F.eks jeg sier rett ut hva jeg synes om saker/situasjoner/mennesker. Mange oppfatter meg som ganske frekk og fornærmende men det hjelper meg og finne andre mennesker som tåler meningene mine eller har de samme. Jeg ønsker ingen vennskap med folk som jeg alltid må leke høfflig rundt.

Også så jeg ut som en drag queen da jeg hadde rosa hår. Jeg stod også opp 2 timer før skolen som var tiden jeg brukte på å sminke meg med masse drag make up. Jeg gikk sånn overalt, på skolen, kjøpesentre...

Beskriv deg selv med 4 ord

- Beklageligvis klarer jeg ikke og beskrive meg selv med ord, i hvert fall ikke på noen positiv måte. Det nærmeste jeg kommer på egenhånd er kunstnerisk.

Derfor ba jeg minn besti vinur Daniel gjøre det for meg og jeg er da ifølge ham "Musikalsk, Artistic, Talented og Macaroni".

Og fra Håvard som jeg måtte tvinge til og utelukke alle kjæreste aktige ting gav meg "Kul, Random".

------------------------------------------------------------------------------

Håvard

Kan du fortelle meg noe du aldri har fortalt meg før? Noe som jeg ikke skal vite?

- Jeg kan helt sikkert komme på ting jeg liksom aldri har fortalt deg før siden hukommelsen min drar opp ulike ting hver dag men jeg akuratt nå kan den ikke huske noe du ikke skal vite.

Vel jo... Hvis du vil kan jeg avsløre hva jeg planlegger som julegave for deg men jeg vil HEEEEEELST ikke siden jeg allerede på forhånd sa hva jeg skulle gi deg til bursdagen din og du er veldig hemmelighets full på mine gaver.

hadde du bite leke som liten?

- Jeg hadde sikkert flere men den eneste jeg husker var en gul biteleke pære.

Hvor mange giraffer har du hatt i livet ditt?

- Ingen.

Jeg ser ut i frabloggen din at du henger mye med Håvard. Er det ikke litt kjedelig etter og ha hengt så mye ute med han så lenge?

- Nei absolutt ikke! Jeg lurer mest på om ikke han kjeder seg med meg.

Hvilken farge er favoritten din på nonstopper?

- De smaker det samme og jeg har aldri brydd meg.

er du vampyr?

- JA! Jeg har naturlige vampyrtenner. Jeg sover om dagen og er våken om natten. Jeg er hvit og jeg smaker på mitt eget blod.

Hvilken superhelt ville du ha vært helst?

- Spiderman, han er en gay retard og han kan henge og slenge seg fra skyskrapere, også er han jo fotograf da.

Mjau

- *Stemme skifte* MJAU!

Liker du og leke bazooka med den anorektiske katta?

- Leke at den anorektiske katta er en bazooka* Ja... Ja det gjør jeg, jeg liker å rette den mot Sweety.

Hvorfor må du være så deilig? ._.

- Dunno...

Som Irma sier. Kan du legge ut et bilde du er fornøyd med deg selv ?

- Enda mer kamera som photoshopper meg så jeg slipper og gjøre det selv.

Kan du fortelle en ting om deg selv du syntes er rart?

- Den der bøye alle tærna mine tingen og gå på dem. Jeg er den eneste jeg kjenner som kan det.

Hvor ofte sitter du på dass og driter?

- Cirka 1 - 3 ganger i uken.

Når du bæsjer på do, pleier du og klippe den med fiseringen din da?

- Ja men jeg tror jeg bæsjer ut alt noen ganger og da gjør jeg ikke det.

Ville du ha spydd på kongen med påfugl hatt imens du løp maraton og hadde diare?

- Nei. Løping med diarè er veldig stress.

Hva er det flaueste du noen gang har gjort?

- Hele livet mitt... Neida men godt spørsmål. Jeg leste høyt i klassen en drøm jeg hadde om rotter som bruker bleier som penger på en bensinstasjon for å kjøpe fanta.

Hva er det morsomste du noen gang har gjort?

- Jeg aner ikke.

Har du noen gang spist stearin? Isåfall, hva smakte det? Var det godt?

- Vi hadde honningkube stearin ting i barnehagen som jeg spiste og den var som og tygge tyggis og den hadde noe honningaktig smak. Jeg syntes det var OK.

Har du noen gang spist lever?

- Jeg spiser leverpostei liksom... men ja antagelig, når jeg spiser kjøtt spiser jeg kjøtt. Gir faen i hva det er borsett fra lammekjøtt, det stinker og smaker dritt.

Hva er favoritt isen din? Untatt den sjokolade is greia som du fikk når du var syk.

- Hmh, Lion tror jeg.

Hva hater du mest? Kaker eller sitroner?

- Kaker fordi de gjør meg feit.

Hadde du orka 2 KG sjokolade på 3 minutter?

- Spørs hvor mye jeg har spist og hva jeg føler for, men det er ikke umulig.

Hva er scoren din på Super Mario tingen din nå?

- 58120740

Hvis du hadde kunne ha valgt. Så mange spillkonsoller du bare vil ha i hele ditt liv eller så mye sjokolade du vil ha resten av livet ditt?

- Spillekonsoller fordi de gjør meg mindre feit.

Siste som jeg kommer på nå i farta. Når kommer du til og svare på dette?

- Nå...

-----------------------------------------------------------------------

Daniel som masse fake fjortis jenter

Favoritt sang?

- ATM: Crystal castles - Year of silence

Har du AIDS?

- Ja, har ikke vi alle det?

Er du død?

- Not yet.

Hvordan klarer du å holde deg slank?

- Meksikansk tomatsuppe 4 breakfast.

Er bestefaren en eksotisk danser?

- Jeg kjenner ikke bestefaren min, så kanskje? Han bor et eller annet sted i syden som er eksotisk... chances are high.

Jeg sugde akkurat penisen til den overvektige kjæresten min ,så jeg lurer på hvordan jeg skal få vekk all sæd fra munnen siden jeg er veganer?

- Wash yo mouth...

--------------------------------------------

Mai

hvordan går det med deg og livet ditt, linda? :)

- Det går ganske greit for tiden :)

Hva gjør du fortiden nå?

- Sitter hjemme, går ikke på skolen mer en 1 gang i uka. Henger med Håvard... Leker kul på blogg.

hvor mange ganger har du farget håret ditt, og hvilken farger? hhæhæhhæhæ 

- Æh, mistet tellingen på 40, rundt 60 - 70 tenker jeg. Alt av naturlige hårfarger, alt borsett fra grønn innen sjokk farger.

hvilken skole går du på nå?

-  Samme som før bare delvis men jeg har spesialtilpasset undervisning så jeg må bare møte opp 1 dag i uka, jobbe med alt hjemme og møte til noen prøver.

halloween i år, yo?

- Ja, jo... hadde litt større planer men det blir nok 2 manns party med Daniel.

Tegner du fortsatt eller har du sluttet en del?

- Joda jeg tegner fremdels men mest digitalt.

ngggghhh, jeg savner deg :"<

- Aweeeeeh jeg savner deg også! 3':

oh, ja. lever katten din fortsatt? ihihhi

- Ja det gjør den! :)

------------------------------------------------------

Ane Emilie

Er du glad i sushi?

- Ja.

Hvis du er glad i sushi, hvem fisk er favoritten din? c:

- Laks men jeg liker også de med store reker.

Hva heter favorittartist/bandet ditt

- Marilyn Manson, The smashing pumpkins, Janis Joplin.

Si dine topp fem beste venner

- Jeg har bare 2 venner, Daniel og Håvard.

Hvordan type "stil" sier du at du selv har

- Akuratt nå så tror jeg ikke jeg passer innenfor noen ting, vanlig. Men jeg har vært innenfor emo/scene/goth/punk før.

Hvilken "stil" har de fleste vennene dine

- Ingen spesiell stil, før hadde jeg mange emo/scene venner.

Hvis du kunne valgt en ting du hadde forandret for et år siden med deg selv, hva ville det vært?

- Helsen min slik at jeg kan fullføre dette skole året på en normal måte.Slik tar du bilder av månen/stjernerDu kjøper et fancy speilrefleks kamera som du tenker du skal ta masse bilder av månen og stjernene med men finner ut at det er nesten helt umulig siden kameraet ikke klarer og fokusere på stjernene. Det er nettop FOKUS som er problemet. Du må slå av auto fokus!  Når har vi alle forskjellige kameraer, mitt kamera Canon EOS 550D har en bryter på selve objektivet. Så andre med Canon har kanskje samme systemet, hvis du ikke har noen bryter på objektivet må du nok bla rundt i instillinger og finne autofokus.

Tips:

1. Som sagt slå av autofokus.

2. Juster lys instillingene på kameraet noen hakk lysere, du vil få bedre resultat da.

3. IKKE HOLD KAMERAET NÅR DU TAR BILDER! Legg/sett det på noe hvis ikke får du "i bevegelse" bilder. For å ungå at det beveger seg i det du trykker på ta bilde knappen kan du sette på 2 sekunders timer eller 10 om du så må.

4. Du kan prøve og bruke sen lukkertid siden den da lar mer lys slippe inn og du vil kanskje få mer tydelige stjerner/måne.

Her er noen av bildene jeg har tatt.

Dette er da med høyere lys instillinger.

Dette er sen lukkertid (uten høyere lys instillinger) jeg tente på te-pose papir siden det er så lett at det flyr:Foto tips: SvarthvittJeg bruker veldig sjeldent svart hvitt fordi jeg føler det ødelegger bilder. Det er slik at mange har fått det for seg at svart hvitt er mer kunstnerisk og gjør et foto mer profesjonelt. Jeg skal forklare hvorfor jeg mener dette ikke stemmer.

Husk at svarthvitt foto er gammeldags fordi det krevde en del og utvikle farge foto. Nå er vi i 2011 og har ufattelig mange muligheter, en vanlig ikke utdannet fotograf kan skaffe profesjonelt utstyr. Ikke bare blir svarhvitt foto feil oppfattet men også yrke fotograf blir undervurdert. Jeg ser stadig mange si "Jeg vil bli fotograf" men og være en fotograf er ikke bare og få det dyreste speilrefleks kameraet, photoshop og så knipse i vei blader og alt man kommer over. Jeg tar ofte tilfeldige bilder selv men i blandt får jeg ideer og lager et slags oppsett, jeg synes lys er fascinerende og bruker ofte det.

Eksempel:

Her tok jeg en rød glasskule og en liten lampe, jeg prøvde å gjemme lampen med låret og holdt glasskulen over slik at det skulle se ut som om glasskulen lyser. Jeg tok på meg pyjamas og lagde musefletter slik at jeg gjør det klart at det er natt og for å gi det et litt mer barne utrykk det var også derfor jeg satte pandaen på sofaen. Hele poenget med bildet var å få det til å gi seeren en slags historie, noe mystisk. Med andre ord hele bildet var ganske gjennomtenkt på forhånd, jeg hadde ideen i flere dager før jeg prøvde den ut. Og du kan tenke deg hvor mye døllere det hadde vært om jeg hadde gjort bildet svarthvitt.

Før hadde vi ikke disse tekonologiske kameraene som nesten kan kalles "for dummies" kameraer. Før måtte alt stilles og fikses for hånd, fokus, lys alt! Og det var ingen skjerm man kunne se bildet på.. fotografen selv fikk ikke se bildet før han hadde fremkalt det som også ikke så mange vet så mye om. Visste du at man kan fremkalle bilder på ulike måter og faktisk noe "photoshoppe" bildene under fremkallingen og mye av funksjonene i photoshop har navn etter metoder som ble brukt i fremkalling.

Tilbake til svart hvit foto. Nå som du har flott utstyr som får med utrolig presise farger hvorfor drepe dem med svarthvitt effekt? Farger er mer utfordrende, de er mer fortellende. Det er klar hvis du skal ta et gammeldags bilde eller f.eks et bilde med et trist, grått eller deprimerende utrykk er det greit. Andre grunner til at jeg bruker svarthvitt er hvis jeg har et bilde hvor farger ikke passer sammen.

Eksempel:

Jeg syntes ikke rosa og oransje hår var så passende til dette bilde.Info: Hårfarge (Henna)Jeg opplever ofte at venner spør meg et eller annet om hårfargen min spesielt hvilken hårfarge jeg bruker og siden de følger bloggen min kan jeg bare ta og inforemere med en gang.

Hva slags hårfarge bruker du?

- Jeg bruker faktisk ikke tradisjonell hårfarge, jeg bruker noe som heter Henna og er et arabisk plantepulver. Det jeg bruker er egnet til hår, jeg kjøper en Henna hårfarge pakke på en asiamat butikk jeg har her. Lokalt så har de bare oransje, brun og fiolett (brukes for og farge svart). Jeg bruker det fordi det er mindre skadelig for håret etter og ha hatt alle mulige hårfarger. Noen henna produsenter inneholder kjemikalier men det er likevell mindre skadelig.

Pulveret skal blandes med lunkent vann til det blir grøt-aktig så påfører man det på håret. Henna har ingen fast holde tid annet en at hvor lenge du holder den avgjør hvor sterk fargen blir. Jeg holder det som regel i 1 eller 2 timer. Håret kan bli litt tørt etter på så jeg bruker balsam eller hårolje når jeg vasker det ut.

For og ikke miste intensiteten på hårfargen bruker jeg Revlon nutri color creme som er en balsam med hårfarge. Jeg vasker håret så tørker jeg det og påfører den og holder den i 3 minutter og skylder ut.

Hvor ofte farger du håret?

- Sånn rundt hver 3 måned.Info: PiercingerFolk spør meg stadig om de ulike piercingene mine så jeg tenkte jeg like så godt kunne lage et innlegg om det. Samtidig slik at folk som har mer spørsmål får sjangsen til og spørre.

Leppe piercingen (Madonna/Monroe piercing) min:

Gjør det vondt og ta den?

- Jeg kjente absolutt ingenting da jeg tok den, jeg skjønnte ikke at han pierceren hadde tatt den enda med en gang. Han sa han var ferdig, jeg trodde han mente han var ferdig med og forberede den holde-tang aktige tingen men så så jeg at han plukket opp stud piercingen og begynte og sette den inn.

Det ble litt ømt utover dagen men det var ikke smerte, det var mer som når man klasker seg på armen eller noe sånt så er det sånn litt varmt der etterpå. Jeg kjente ingenting dagen etter der igjen.

Renser du den?

- Ikke nå lenger siden jeg har hatt den over et helt år og den har grodd.  Du vil sannsyneligvis få instrukser på det hos pierceren din men jeg renset piercingen på innsiden av munnen med Corsylan og på utsiden Klorhexidin som man kan kjøpe på apoteket i cirka 4 månder minst 2 ganger daglig.

Er den ubehagelig og ha?

- Til tider har den vært det. Når man først tar den vil man som regel få en lengre stang i tilfelle det hovner opp. Den pleide og små skrape på tannkjøttet som var litt irriterende men jeg fikk ingen sår eller noe sånt av det og det var ikke vondt.

Annen info om den:

Jeg går aldri mer enn 1 dag uten piercingen i, det krymper og gror mye fortere en jeg hadde forventet. Det gjør ikke vondt og ta den ut eller og bytte piercing. Du burde passe på at kulen alltid er skrudd riktig og godt på fordi den kan falle av, det har hendt litt for mange ganger med meg.

Øre utvideren min:

Hvordan tar man det?

- Du må først og fremst ha vanlig hull i øret, så starter du med en 2 mm utvider (anbefaler ikke større en det til og begynne med). Du tar den inn i øret og det vil stoppe på et punkt siden hullet i øret ikke er større så må du bare prøve og dra bitte litt til. På små utvidere kan du utvide samme dag men på større burde du utvide litt og litt.

Gjør det vondt?

- Det avgjør du virkelig selv, hvis du vil utvide f.eks fra 8 mm til 10 på en dag gjør det selvfølgelig mer vondt en og ta det gradvis over flere dager. (Du bør ikke utvide med mer en 3 mm om gangen)

Renser du den?

- JA! Hvis ikke samler det seg opp masse puss som lukter dritt. Jeg tar som regel bare ut utvideren og vasker den med såpe og øret et par ganger i uka.

Hvor mange mm har du?

- Jeg har 12 mm.

(Bare så det er klart så har jeg lånt utvidere av venner og ødelagt noen så dette er ikke rekkefølgen jeg har gått. Jeg har også hatt en 2 mm og en 6 mm.)

Gror den tilbake til normalt?

- Jeg prøvde og ta den ut og la den gro og på en og en halv måned gikk den ned fra 12 mm til rundt 3 - 4 mm men det virket som det stoppet der så ville ikke anbefale å utvide til mer en 10 mm hvis du vil ha det tilbake til normalt igjen.

Kan man bruke øredobber?

- Joda, men jo større utvider du har jo værre blir det men det går siden hullet er mindre når utvideren ikke er satt i. Jeg klarer det med 12 mm men jeg kan ikke bruke sånne veldig små øredobber også må jeg ha sånn stor lås med plastikk sirkel rundt på baksiden. Noen ganger sitter øredobben feil. Henge øredobber pleier jeg og bare tre igjennom en tunnel utvider.

Annet:

Dersom du bruker plastikk eller akryl tunnel og den sitter fast kan du prøve og skru den av med gummi eller latex handsker for og få bedre tak på den.

 

Hull i øret:

Jeg bare tar den i samme slengen for dem som ikke har hull i øret og vurderer og få det.

Gjør det vondt?

- Vel du kjenner noe smerte men det er ikke sånn veldig vondt. Det er som og klype seg selv, du kjenner det men du tåler det. Det blir som regel litt ømt samme dagen og øret føles varmt.

Renser du hullene?

- Bare i starten da jeg tok dem i ca en måned med klorhexidin.

Hvor mange hull har du?

- Jeg har tatt hull i øret 7 ganger men har for øyeblikket 5 hull (6 med utvideren som en gang var hull i øret).

Septum

Gjør det vondt å ta den?

- Ja og Nei. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal forklare det men jeg skal gjøre mitt beste. Det svir mer en det er vondt men svie er jo en slags smerte. Jeg tror jeg reagerte mer på hvor mye annerledes det føltes en det jeg forventet. Så jeg fikk litt panikk og var ikke sikker på hvordan jeg skulle reagere. Pierceren min sa jeg skulle puste godt, noe jeg prøvde men for meg var det mye bedre og holde pusten så jeg gjorde det istedet. Så vet dere det, hvis dere blir foralt om og puste og du føler mer trang for å holde den så gjør det. Så for å si det sånn du kommer nok til å kjenne det, men det er ikke verdens undergang. Du har ikke noe særlig vondt etter at den er tatt, smertene blir borte der og da.

Det er klart i dagene etterpå vil den være sår og hvis du skomper borti vil du nok kjenne det. Men ellers når den er urørt merker du den ikke.

Renser du den?

- Ja med Klorhexidin. Jeg tar Klorhexidin på en q-tip til den blir ganske våt og renser forsiktig rundt hullet og på piercingen. Jeg flytter også septumen opp og ned når jeg gjør det men ikke til sidene. Dette er så klart når den er helt ny, når du har hatt den et par uker kan du helt sikker flytte den sidelengs.

Er den ubehagelig å ha?

- Nei. Jeg merker den ikke.

Påvirker den hvordan du puster gjennom nesa?

- Nei jeg merker ingen forskjell.

Hvilken størrelse har du?

- Ringen min er 8 mm i diameter. Og stangen har 1,6 mm tykkelse. Altså 8 x 1,6 mm.

Er det sant at det er pes å ha det under forkjølelser eller om vinteren?

- Jeg har ikke hatt noe problemer med den om vinteren. Jeg vet helt ærlig ikke hva folk har ment med at den er stress om vinteren. Rennende neste om vinteren er like ille og irriterende med septum som uten.

Jeg ble forkjølet uken etter jeg tok septumen min og jeg synes ikke jeg hadde noe problemer med den annet en at når nesa mi var rennende så ledet piercingen snørret (ja ekkelt) mot midten av nesa istedet for at det renner ut på 2 steder. Og der kan være greit og rense smykket stadig om du har veldig rennende nese, du vil nok ikke ha størknet snørr på den. Nysing og sånt har vært problemfritt.

  • OM MEG


    Jeg er 21 år og kommer fra Porsgrunn. Jeg bruker denne bloggen relativt lite nå, mest som en dagbok for meg selv.


    MENY