Rød SykkelFor to år siden gav Farmor sykkelen sin til meg. Dessverre var dekkene punget men jeg fikset den nå nylig. Nå pyntet jeg den med blomster så det ble skikkelig jentesykkel. I sommer blir det mange sykkelturer på meg.MalerI dag var jeg på malerklubben og jobbet videre med et lite maleri av et vest norskt landskap. På vei hjem var det kjempefin solnedgang.

CathrineholmJeg fant Cathrineholm Lotus design gjenstander hjemme. Det viste seg at moren min nesten hadde holdt på å kaste det uvitende om at det er verdt ganske mye med tanke på at det bare er vanlig kjøkkenutstyr. Jeg kan selge disse to til sammen for rundt 1500 - 2000 kr. Jeg har absolutt ingen planer om å selge det men det er prisen det selges for om ikke høyere. Siden hun ikke bryr seg om det så har det blitt mitt. Nå er dette er blandt de mest verdifulle gamle gjenstandene jeg eier. Jeg vet ikke det konkrete året disse ble produsert men det er fra 60-tallet.

Jeg har vært på utkikk etter Cathrineholm på bruktbutikker i et halvt år fordi jeg så det en gang i en bruktbutikk ett år siden men brydde meg ikke. Så viser det seg at vi hadde det heletiden.

StrikkerNå er det lengesiden jeg har strikket noe som helst. Jeg fikk en bok på strikking av farmor. Jeg har lært og legge opp makser rundt 5 ganger men aldri klart og huske det men nå har jeg faktisk klart det bare ut ifra boken og det er satt seg inn i hjernen min. Før kunne jeg bare strikke vanlig rettstrikk nå prøver jeg meg på glattstrikk og det ser ut som jeg får det til.

Jeg skal på malekurs igjen idag.

DIY: Gjør skrot til skattHer er en enkel måte og få seg litt billigere pynt til hjemmet. I det siste har jeg handlet på bruktbutikker og kjøpt 11 ulike gjenstander til 145 kr. Jeg har ikke alle 11 gjenstander i innlegget fordi jeg ikke har malt dem enda. Altså det jeg gjør er og male dem og lakkere dem. Jeg bruker vanlig akrylmaling som er vannbasert. Jeg har 2 typer en som er helt matt og en som er delvis blank så derfor lakerer jeg noen av figurene men de ser bra ut med matt farge også. Jeg prøvde også med svart spraymaling men dette fester seg ikke så alt for bra på blanke flater så jeg vil heller anbefale det på treverk.

Alt du trenger er ramme/figur du kan male med en moderne farge.Inverted crossJeg lager alltid ting ut av cernit/fimo hva nå en det EGENTLIG heter. Det virker ikke som det har noe fast navn. Jeg har lagd inverted cross øredobbe ting. Jeg lagde 2 men jeg liker den ene best, den i bildet. Den andre er turkis og rosa blandet sammen og den er mindre. Det ser ganske shit ut på bildet men de ser bedre ut i virkeligheten.Cernit utvidereMan kan lage utvidere av Cernit fant jeg ut nylig. Og ganske mye annet. Cernit kan også hete Fimo og selges på de fleste hobbybutikker. Disse figurene er faste. Etter å ha laget det du ønsker setter du ovnen på 130 grader og varmer dem i cirka 15 - 30 minutter basert på hvor mye du bruker. Og sjekk innom fordi hvis de står for lenge vil mange av fargene bli ganske mørke eller brente.Glitter ditt glitter dattJeg voldtok mobilen min med glitter siden det forrige designet jeg lagde på den med en ikke så permanent "permanent marker" ble gnidd ut etterhvert.

1 Lag med lim.

Sølv glitter strødd over.

1 lag med gjennomsiktig neglelakk for at glitteret skal holde seg.Midnatt fritidsNoen ganger kjeder jeg meg litt for mye... Slik lager du en finger and.Leopard neglerVel jeg har gjort uendelig masse med neglene mine alt fra negl tattoveringer, tegne motiver og påliming av mye rart. Jeg skal vise et eksempel på et middels vanskelig mønster siden så mange likte det da jeg lagde det en gang tidligere. (Som regel bruker jeg samme fargen på alle neglene men denne gangen skal jeg bare demonstrere i ulike farger).

DU TRENGER:
En ikke mørk og ikke lys farget neglakk.
En med samme farge som den over men enten lysere eller mørkere.
En svart neglakk.
En liten tynn pensel (Husk og rense den med neglakk fjerner)

1. Jeg startet helt vanlig med og ta ulike farger (helst lyse) på neglene.

2. Så lagde jeg flekker med enda et sett med neglakk som har samme fargene men enten lysere eller mørkere. (Derfor anbefaler jeg og bruke samme fargen på alle neglene med mindre ikke du er som meg og har alle farger i alle toner).

3. Det er nå du får bruk for den svarte neglakken og den lille penselen, du skal nå lage leopard mønsteret. Du dypper den ned i den svarte neglakken og lager halvbuer over flekkene så kan du lage noen få linjer og små prikker også.

4. Når du er ferdig skal de cirka slik ut:

  • OM MEG


    Jeg er 21 år og kommer fra Porsgrunn. Jeg bruker denne bloggen relativt lite nå, mest som en dagbok for meg selv.


    MENY


  • hits