hits

FarmorFarmor døde og hadde begravelse forrige Torsdag.

Jeg fikk i hvert fall se mine søsken.ForlovetPiknikHåvard og jeg fikk endelig hatt en Piknik sammen. Det har vært en av planene våre i over et år nå. Vi hadde pikniken i hagen min så kan vi ha det et annet sted en annen gang.

Ingen dessertI dag ble jeg med Håvard og familien hans til Jonas B. Gundersen for å småfeire bursdagen til søsteren hans. Vi hadde spist mat og moren til Håvard var helt bestemt på at vi skulle ha dessert. Av en eller annen grunn var det mye som manglet på restauranten. Håvard og jeg skulle egentlig ha lasagne men det hadde de visst ikke og de hadde heller ingen dessert på grunn av noen problemer med fryseren. Vi gikk rundt i hele Porsgrunn innom steder å sjekket dessertene der helt til vi kom fram til Jimmys som hadde kaker og is. Da ble det dessert likevel. Jeg måtte le litt over hvor langt det gikk for at vi skulle få is. Koselig var det alikevel.

TeaterfestivalHvert år en gang i Juni har Porsgrunn en teaterfestival som varer cirka en uke. Den kalles Porsgrunn Internasjonale Teaterfestival. Det kommer mennesker hit fra alle verdens kanter og opptrer med ulike typer unnerholdning. Noen ganger på spesielle lokaler innendørs og mange ute på gata. Noen ting er gratis mens andre krever billett. Uansett, synes jeg dette er en flott ting siden det ikke skjer så mye her til vanlig. Det er alltid forskjellige ting hvert år som gjør det mer spennende. Åpningen er den som er størst stas da er en scene satt opp ved rådhuset amfiet og en del andre ting skjer her og der også. Rundt kl. 24.00 skyter de opp fyrverkeri. Arrangeringen a denne eaterfestivalen startet rundt 20 år siden og jeg håper virkelig de ikke slutter med den. De forrige årene har vært litt stursligere men det virker som det har skjerpet seg nå.

Jeg var ute med Håvard, Bao og Marie noen timer før festivalen startet. Vi matet svanene i byen. Jeg synes det er gøy, folk er så overdrevent redde for dem. Jeg går rett bort til dem og av og til mater jeg dem direkte fra hånden. Det gjelder bare å følge med på at den ikke viser at den føler seg truet og passe på at du selv ikke viser truende kroppspråk. Marie måtte hjem så hun ble ikke med oss på festivalen men det var greit Lars slo følge med oss etterpå.


ForfølgerI dag dro Håvard og jeg til Brevik for å spise is på et lite søtt isbar-aktig sted. Etter å ha spist is skulle jeg vise ham en strand som jeg pleide å bade mye på før men de ble det ikke noe av. På vei til stranden kom en hund løpende ut fra hagen sin og mot oss i full glede. Vi små klappet den og bestemte oss for å gå videre men denne hunden fant ut at den skulle bli med. Så det endte med at vi gikk tur med en hund som ikke var vår og som vi ikke kjente eieren til.

Vi blåste i stranda, istedet prøvde vi å jage hunden hjem eller riste den av oss. En kort stund klarte vi det men så fikk jeg øye på at hunden løp inn i Brevik sentrum hvor det var masse mennesker og en del trafikk. Jeg fikk panikk og tenkte vi måtte gjøre noe så vi fulgte etter. Da hadde hunden funnet masse mennesker på en benk som drev og klappet den. Håvard og jeg ventet litt og det virket som hunden var på vei hjem til slutt. Vi ble lettet og forsatte å vandre rundt i Brevik. Litt senere så vi at den fremdeles var borte ved benkene og ble klappet av nye mennesker. Jeg tenkte vi ble nødt til å få den hjem og ringe på hos dem som eier den. Jeg gikk bort og forsikret meg om at ikke det var eierene på benken. Hunden var helt med på å følge etter oss hjemover. Vi kom ikke fram til huset før en bil stoppet og en fyr åpnet døren og vi skjønte med en gang det var eieren så vi leverte hunden til ham.

2 årFor nøyaktig 2 år siden var jeg hjemme hos Håvard. Han satt på sofaen i kjellerstuen mens jeg lå med hodet mitt på fanget hans og han klappet meg. Etterhvert spurte han nok en gang om vi skulle bli kjærester og denne gangen sa jeg ja. Han hadde spurt meg en gang før men med tanke på at jeg kun hadde kjent ham i 3 måneder første gang han spurte trengte jeg tid til å tenke over det. Noen ganger føles det som om tiden går fort andre ganger ikke men en ting er sikkert. Det føles ut som om Håvard alltid har vært i livet mitt.

Vi har hatt oppturer og nedturer men slik synes jeg det skal være, et forhold skal være sursøtt. Kanskje er det derfor vi har vært sammen i 2 år i strekk uten at det har gått en eneste dag der vi er utenfor forholdet vårt. Jeg elsker deg virkelig Håvard!

I dag skal dette feires.

 April 2011 (Før vi var sammen)

Etter 21. Mai 2011. (I forhold)201217. Mai 2012.

2013Date på skolenIgår hjap jeg Håvard med en russeknute. Han måtte ha romantisk date i kantina under matpausen med noen som ikke er russ og han måtte ha roser og stearinlys. Etterpå hjalp jeg ham med å rydde i kantinen siden han jobber der. Vi fikk ikke mulighet til å treffe Mido forrige uke så vi flyttet avtalen til denne. Mido tok oss med til en asiatisk restaurant som selger bubble tea.

Søsters bursdagI dag hadde lillesøsteren min bursdag. Jeg ble invitert på veldig kort varsel, samme dagen faktisk. Heldigvis hadde jeg kjøpt gave på forhånd. Broren min hentet meg og vi dro opp til Famor og Farfar. Det var en koselig feiring. Broren min har fått seg valpen sin Zevs.


 HytteHer er noen flere bilder fra hytteturen i ferien. Idag skal jeg ta med lillesøsteren min på skøyter. Håvard kommer kanskje også.

Søt.

SengehestDrittunger!Jeg gikk hjem fra traffikalt kurs hvor vi hadde førstehjelp og det var vått og slushaktig på alle veiene spesielt på midten av veien mellom smågatene hvor jeg bor. Jeg gikk derfor heletiden inntil kanten. Da jeg nesten var hjemme var det en gjeng på ca. 4 - 5 stykker fjortis unger som jeg vil tro var i alderen 11 - 14 år,  det virket hver av dem hadde ulik alder. De var også på veikanten og jeg ble nødt til å passere dem. Jeg de gjorde ingenting annet en og skrike ut ulike samtaler på en gang og det var bare et helt kaos fullt av skrik. Jeg merket at den ene viftet rundt med en iphone.

I det jeg passerte den bråkete gjengen fikk jeg iphonen rettet mot ansiktet og jeg mente å høre et hallo i alt bråket. Jeg skulle hjem og hvorfor i huleste skulle jeg bry meg om fremmede unger? Forventet ikke en gang at det var til meg. Jeg gikk bare videre forbi så hører jeg plutselig den minste ungen med iphonen "Så frekk oppførsel!?" Jeg gikk videre og valgte å ignorere dette men det endte ikke der. I det jeg hadde kommet enda et stykke lenger frem ble de mer stille og ungen forsatte og rope noe lignende som "Dette her skal bli latterlig gjort offentlig på blogg.no!" hun sa også bloggnavnet men jeg fikk det ikke med meg og noe mer jeg ikke husker.

For å være helt ærlig jeg bryr meg ikke om at jeg ble filmet men hvor jævla selvgod den ungen var gikk meg overdrevent på nervene. Jeg skal også helt ærlig si at jeg har ingen selvkontroll når jeg blir forbanna og jeg blir voldelig. Den ungen burde være så jævlig glad for at jeg var langt borte da hun ropte den siste delen fordi akuratt der og da ville jeg helt uten en minste bekymring denget den ungen mitt i fleisen av full styrke. Jeg gadd heldigvis ikke å gå tilbake, drittunger lærer aldri uansett.

Foreldre bør virkelig oppdra ungene sine bedre. Jeg ble heletiden lært at jeg aldri skulle snakke med fremmede og i hvertfall ikke starte å snakke til dem. Man aldri hvem den fremmede personen er og som sagt har jeg psykiske vansker med sinne mitt. Derfor kunne det gått mye værre. Jeg synes heller ikke 13 åringer burde ha iphone.Nitten nittiJeg fant 2 store albumer med bilder av meg som jeg aldri kan huske og ha sett før pluss barnehage mappen min som hadde noen bilder. Dette er altså 90-tallet til tidlig 2000.90-talletJeg hadde et innlegg med vannrette bilder fra da jeg var barn. Så her er resten med loddrette bilder.

Jul 2005.

Storebror og meg

Barnehagebilde 1997

Barnehagebilde 1999.

Meg utkledd som klovn.

En venninne og meg (på venstre side i rødt). Vi likte og kle oss ut. 2002

2001.

En venninne av moren min som setter på en falsk hestehale. 2003

Halloween 2004.

1997

Passbilde. 1999BarndomJeg har fått scanneren min til å virke så kan jeg dele masse barnebilder. Jeg starter med alle vannrette bilder.

Noen venner og med (I midten) hvis jeg husker riktig hadde vi et skuespill til et dikt om en gammel kone og mann som hadde en høne.

Storebror og meg. 2003Jul 96.

Farmor og meg.Jul 97 eller 98 tenker jeg.17 mai 1996.

2002Bursdag, 2001.

Jul 2005.BilulykkeIgår var jeg ute med Håvard. Underveis traff vi på foreldrene hans som gikk tur med hunden demmes. Vi bestemte oss for å slå oss sammen med dem og tok en is.

Senere samme dag skulle vi møte Bao. Da vi kom bort satt han på en benk utenfor en Kiwibutikk og hørte på en dame som jeg ville sagt var i 60 årene. Først virket dette normalt siden Bao er en person som lett kan starte samtaler med hvem som helst. Etter å ha hørt på kvinnen i et kvarter bare klage over livet sitt begynte jeg og bli redd for at vi måtte sitte der resten av dagen og høre på henne. Jeg begynte å planlegge en måte vi kunne komme oss vekk på. Jeg så tydelig at Bao var lei av henne. Han hadde tross alt vært der dobbelt så lenge som oss.

Bao tok mobilen sin satte på en ringetone og latet som han tok telefon. Han tok telefonen vekk fra øret og sa til kvinnen "D... det har vært en bilulykke." Kvinnen bare "Nei!?" mens Bao forsatte "Moren min har vært i en bilulykke! Jeg beklager. J... jeg må gå." Kvinnen svarte med "Nei, Jøss! Ja! Jeg skjønner!" Så løp Håvard, Bao og jeg vekk og holdt på skulderen til Bao for å få det til å se ut som vi trøstet ham mens vi egentlig lo oss ihjel da vi løp vekk. Kvinnen var tydeligvis beruset.CupcakesJeg skal i bursdag til farmora mi med Håvard idag. Blir jo kjempe moro når man ikke har fått noe søvn i det heletatt og det kommer til å være masse små unger som liker og dra deg i alle retninger. Kos... GLEDER MEG ASS!

Tror jeg glemte å nevne at jeg var hos Daniel med Håvard for et par dager siden og vi bakte cupcakes.Michel Seylmagers husIgår var Håvard og jeg ute og spiste på Michel Seylmagers Hus. Vi gikk forbi der noen dager siden og jeg ble litt nyskjerrig. Jeg er lei av å spise på Peppes så kom jeg fram med en dårlig grunn til å spise der. Igår var det nemlig 14 måneder siden vi ble sammen. Det er ganske koselig og spise ute med Håvard men jeg må si det blir nok lenge før neste gang vi spiser der igjen. Maten var kjempe god men for oss som ikke har noen fast økonomi svir det litt i lommeboka og spise på sånne steder.

Idag skal jeg antageligvis til Daniel.
Det er masse fabelaktige benker ute i byen nå som er laget av dem som går design og håndverk på vgs. Jeg tror den "Stygg" delen ikke ble laget av samme gruppe som lagde hele benken.SvaneungerIgår var jeg i byen med Håvard. Jeg måtte kjøpe liten linsevæske til turen min. Da vi skulle tilbake gikk vi ved vannet hvor det var 2 svaner og masse søte små svanebabyer. De vas kjempesøte og svanene var ikke overbeskyttende jeg kunne nesten gå bort til dem. Jeg gikk tilbake til kjøpesenteret og kjøpte en bolle i matbutikken. Da jeg kom tilbake hadde de svømt til andre siden av elven men jeg gikk hele veien over til vestsiden for å mate dem likevel. Håvard filmet det men jeg har ikke lastet opp videoen noe sted enda.

De tok til og med mat rett fra hånda mi og den ene bet meg på en måte. Folk overvurderer svaner, de har ikke skarpe tenner og det var absolutt ikke vondt.

 DUCKFACEMenneskerJeg føler jeg har gjort et stort sprang i og være sosial idag! Jeg gikk ut med Daniel og traff tilfeldig på noen bekjente Katrine, Astrid og Eliza. Jeg kjenner helt ærlig dem nesten ikke. Jeg har kun gått på teater med Astrid. Vi joinet dem og hadde ingenting å snakke om så det ble en veldig awkward silence en stund men så rev det seg løs og vi ble pratsomme igjen. Jeg savner helt ærlig å være sosial, hadde dette vært i fjor hadde det tatt minutter før jeg hadde snakket om alt på jord og om ikke utenfor. Man mister evnen når man slutter å gå ut med folk.

Det øverste bildet ble stjålet fra Katrines instagram.Unik morgenJeg har sett verdens kuleste refleksjon. Sol oppgang er genialt!GrillingJeg var hos Håvard idag og vi grillet hamburgere og pølser. Det var første gangen Håvard grillet på egenhånd og det er klart vi gjorde noen tabber men ellers ble maten helt perfekt.

Vi later som om vi er modeller.Fabelaktig kakeIdag var jeg hos Håvard. Vi bakte en fabelaktig kake, det skulle være fransk sjokoladekake bare med hvit sjokoladekake. Den smakte godt men den ble litt for rennende i midten. Vi tok også en tur innom herkules og prøvde hatter.Hundebæsj med kokainIdag var jeg ute å handlet maling til rommet mitt siden det er stygt og jeg vil ha det hvitt. Jeg valgte den gul-oransje fargen da jeg var 10 år og jeg er lei av den. Rommet mitt ser ut som en barnehage

Håvard var innom idag siden han hadde et jobb intervju i byen. Etter at han dro ringte jeg Daniel siden vi som Sir Real ikke har lagd noen ny musikk på evigheter. Vi startet på 2 nye melodier men vi fokuserer mest på den ene for øyeblikket. Vi har bare lagd melodien til refrenget så langt. Vi lagde også cupcakes bokstavlig talt, kake i en kopp. Den så ut som hundebæsj da vi tok den ut av koppen og fordi vi hadde for lite sukker i deigen strødde vi kokain JEG MENER MELIS! På kaken. Så det vi egentlig lagde var coke in a cake.Etter ArendalJeg var på hørselsavdelingen i Arendal. Jeg var der for å møte 4 forskjellige øreleger og hadde et helt dags opplegg. Det var ikke noe særlig spesielt spennende som skjedde for å være helt ærlig.

Da jeg kom hjem ringte jeg Daniel og vi tok en tur ut.Jeg tok septum!Ja, enda jeg skulle avlyse timen min igår så forflyttet jeg den heller til idag og tok septum. Jeg har fått både positive og negative tilbakemeldinger. Jeg burde kanskje se på de negative som en positiv ting siden jeg blir mer frastøtende for idioter. Har ingen bruk for folk som er "ÆSJ!" på den uansett.

JEG HAR OPPDATERT PIERCING INNLEGGET MITT. Som du finner >HER< Så får du mer detaljer på smerte og slikt. Jeg kommer til å oppdatere infoen om Septum enda mer over tid når jeg får større innblikk på hvordan det er å ha det.

Gjorde det vondt?

- Ja. Men det var ikke verdens undergang.

Jeg ser ut som faenskap for øyeblikket så jeg legger ikke ut noen fulle bilder av meg selv. Jeg kommer uansett til å ha den fremover så dere får se den.8 x 1,6. (Bare en reminder for meg selv på hvilken størrelse jeg har på ringen.)Instagram bilder fra igårDa Daniel og jeg dro til fretex igår så var vi ikke helt sikre på hvor det var, liksom i hvilken bygning. Fretex ligger i et industriområde så alle bygningene ser ganske like ut det er bare en hel haug med store lagere der. Vi gikk av der vi trodde det var og gikk imellom bygningene men da vi kom frem var det ikke riktig så vi forsatte og vandre videre til vi kom til et sted med noe som så ut som en bil som hadde blitt brent eller noe sånt. Heldigvis så bommet vi bare med et bygg så etter å ha gått rundt bygget vi trodde var det riktige kom vi frem dit vi skulle.Gigantisk gnagsårOk selv om creeprsene mine er blandt de fineste skoene jeg har hatt er de ikke særlig gjennomtenkte. Jeg bestilte faktisk noen som var 38 enda jeg har 39 for at de skal sitte helt perfekt men selv med 38 var de litt for store. Det som skjedde var at hælen min ikke holdt seg nedi skoen så hver gang jeg gikk så ble det friksjon på den.

Jeg kom frem til kjøpesenteret i full smerte og gikk til apoteket å kjøpte gangsårplaster. Jeg teipet 3 stykker oppå hverandre og brukte opp hele pakken til sammen, da hadde allerede fått et kjempestort sår. Jeg begynte å gå men siden såret allerede var der var det til ingen nytte. Jeg endte opp med å måtte kjøpe sko jeg kunne skifte til, heldigvis fant jeg noen for 100. kr. Det var svarte ballerina sko og jeg følte meg som en idiot siden strømpene mine også var svarte så det så ut som om jeg gikk i sokkelesten.

Da jeg kom hjem tok jeg av plasterene og samtidig klarte jeg å rive av huden min så nå har jeg det største gnagsåret ever! Jeg tror det er 3 cm i  både bredde å høyde. Det er et veldig ekkelt sår og det renner væske ut av det hele tiden. Neste gang jeg skal bruke creeper skoene mine igjen skal jeg ta på gnagsårplaster på forhånd. Dette er ikke nytt for meg jeg har problemer med omtrent alle sko jeg eier. Det er bare derby skoene mine (vanlig herre pensko) som ikke er en pine.

Jeg kjøpte tofu siden jeg aldri har prøvd 100% tofu. Daniel ble med hjem til meg og vi stekte den i soyasaus og krydder, det var ikke ille.

AmbulanseDen koselige overnattingen hos Daniel med Håvard og Mark fikk en litt brå slutt. Etter å ha sett på film, spilt inn en sang og spist pizza satt vi oppe i stuen. Mark la seg med pcen sin ned på stue gulvet og sovnet. Vi brydde oss i grunn ikke så vi fosatte med og monge med ting på pcene våre. Noe gikk veldig galt da Mark ikke ville våkne når vi prøvde å vekke ham. Da han våknet var han definitivt ikke helt seg selv.

Han lå bare der og lagde noen få lyder, det virket som om han hadde mareritt så vi snudde ham rundt på ryggen. Han ristet veldig og alle musklene var helt spent og øynene bare rullet han fokuserte ikke på noe som helst. Vi prøvde og kalle på ham men vi fikk ingen reaksjon. Han viste ingen tegn til å være bevisst selv om han så våken ut. Pulsen hans var veldig høy og han pustet tungt. Vi var redde for at han skulle slutte og puste. Sånn rundt 5 minutter etter det hele startet og uten noen forbedringer tilkalte vi ambulanse.

Ambulansen kom etter cirka 15 minutter og Mark var fremdels i samme tilstand. Han ble så fraktet til sykehuset. Heldigvis har vi fått tak i ham og det skal gå bra med ham nå. Det skal ha lignet et epilepsi anfall men vi vet ingenting sikkert enda.RoseDette er rosen jeg fikk av Håvard på valentins dagen!


Forventninger i årDa er det enda ett nytt år, jeg liker ikke helt tanken på hvor dette går. Det er alt 2 år siden det var 2010 et av yndlings årene mine. Og snart blir 2011 et fjernt minne og det var også et av de beste årene mine. Jeg vet på en måte at 2012 ikke blir like bra, jeg har mistet mange venner og mennesker jeg hadde før.

Det har gått for lang tid og jeg har forandret meg så jeg føler jeg kan ikke bare dukke opp igjen dessuten var de ingen nære venner så det er vanskelig og bare dra kontakten opp med dem igjen. Jeg møter jo på dem stadig men det blir liksom "Hei! Hva skjer? Hva gjør du her? Hva skal du? Åh, haha så koselig. Hadebra!" 

Jeg har jo fremdeles noen av vennene og jeg har jo Håvard men jeg hadde mye flere folk rundt meg før. Jeg liker også ikke tanken på å bli voksen egentlig. Jeg blir 18 i år. For 2 år siden så jeg for meg at jeg kom til og forandre meg veldig og bli veldig voksen men nå som det er det året jeg fyller 18 merker jeg at jeg fremdeles føler meg som en vanlig ungdom. Jeg synes jeg oppfører meg og virker som en 15 åring eller noe sånt.Hihi

Winter wonderlandJeg hadde Håvard og Daniel over igår, vi så på Titanic av en eller annen grunn og fant ut at Rose er en ego bitch som er veldig MEGMEGMEG! Selv som gammel dame. Jo også var vi på peppes og spiste pizza bare sånn random. Det var koselig.

Håvard lurte meg med den adventskalenderen... han kom med en gigantisk eske men da han gav den til meg  ble det litt åpenbart etter som at den eneste vekten jeg kjente var vekten fra esken. Det var penger oppi der da.

Jeg var også hos farmor og farfar igår og da vi dro derfra var det 2 rådyr i hagen hennes som løp ut.

Håvard med lua mi på lua si xDEgo timeNå er det lengesiden jeg har vært egoistisk og lagt ut tonn med bilder av meg selv. Jeg var ute og kjøpte arabisk hårfage med Håvard også så jeg etter hatter.Jule kalenderSøte lille Håvard lagde julekalender til meg. Jeg elsker den! Tusen takk. Jeg har fått masse godteri og sjokolade, våtter som jeg ønsket meg, bok, penger og søte sokker og enda mer. Det var kjempe snilt gjort. :3 Jeg elsker deg Håvard.PrøvHåvard var hos meg og vi malte og spilte piano sammen. Det var koselig.Yay...Idag var jeg i byen med Håvard og Daniel og endte opp med og støte på det rasshølet av en eks jeg har. Senere endte det med at på vei ut satt han på busstoppen med den nye dama si. Sånn FYI er han sånn ekkel 22-åring som er helt følelsesløs og blir sammen med alt som har fitte mellom beina og er mellom 15 - 17 år. Ettersom at ting ikke går slik han ønsker eller han går lei av dem kaster han dem vekk. Han har prøvd seg på flere bekjente og klarer ikke og holde seg til en jente. Jeg synes utrolig synd på den nye jenta, hun vet ikke hva hun roter seg oppi.

Håvard gikk faktisk bort og begynte og snakke med ham og så frekk som han er latet han som om han ikke visste hvem Håvard var og hva han snakket om. Og hver gang Håvard dro opp noe så avbrøt han ham med "Hvem er du? Hva snakker du om? Fine briller" helt usaklige ting. Håvard spurte ham hvorfor han holder på sånn og han spilte igjen som om han ikke vet noe om det. Og da de kom innpå tema eks kjærester så påstod han han kun har hatt en eks som er litt ironisk ettersom at han stadig pleide og treffe hans eks da vi var venner, før vi ble sammen. Han har også stadig snakket om at han "nesten" har blitt sammen med den og den. Isåfall så begynte jenta hans og lure og han kom faktisk fram ved å si at "eksen min, dama hans *rettet mot Håvard*" som vissnok avslører at han vet hvem Håvard er.

Senere gikk Daniel, Håvard og jeg hjem til meg og på vei er det et tattoveringsstudio og FOR EN OVERRASKELSE! Han var der inne og av ren reflkes bare av og ha sett trynet hans i få sekunder sto jeg der og viste fingeren og gjett hva? Det føltes jævla godt.FUCK MY LIFEJeg er visst enda sykere en jeg hadde trodd... Jeg liker virkelig ikke dette her, jeg er fremdeles like syk som jeg var for 3 dager siden og jeg har sjeldent opplevd og ikke bli noe bedre innen 3 dager.

Takket verre dette jævla viruset kommer hele Østfolds familien min til å få julegavene sine etter Jul... Bursdagen min går i dass siden jeg antageligvis ikke kommer til å være helt frisk likevel og jeg har ikke fått planlagt noe. Jeg kommer til å stryke i Geografi og jeg kommer til å få veldig dårlige karakterer nå fordi jeg ikke får levert veldig masse. Jeg kommer til å måtte avlyse MR-scannen min fordi jeg ikke fikk tatt blodprøven jeg måtte ta på forhånd. Og en hel del andre avtaler må avlyses.

Alle glemmer meg...Biff stroganoffFra igår til idag overnattet jeg hos Håvard. Vi lagde biff stroganoff som failet på en måte og samtidig ikke. Så spiste vi godteri og konkurerte på super mario bros på nintendo DS. Og jeg så på Håvard breakdanse og synge, han er kjempe flink!

Bildet av Håvard måtte sensureres av enkelte grunner.

Aww søte Gulla.SushiJeg spiste sushi med Håvard idag og så var jeg hjemme hos ham.

Håvard er søt med midtskill.Game overJeg finnes ikke lenger...ForsvaretJeg fikk et dumt lite brev i posten fra forsvaret som gjorde meg sinna. Jeg kan ikke i noe dumt forsvar eller millitære eller hva faen. Brevet var helt gjennomspammet med "DU MÅ DU MÅ DU MÅ DU MÅ DU MÅ" Jeg er syk, jeg er kronisk syk og ingen lege har skrevet dokumentasjon på det... enda woh. FML.

Tjene Norge... jeg tror at alle som kjenner meg godt nok kan sette en finger på at mine meninger om dette landet ikke er svært positive.HandelstevnetJeg tenkte jeg kunne ta en tur ut dit likevel, jeg hadde ikke forventet at jeg skulle det men det var ganske greit.SøtesteIdag kom Håvard på døra mi med roser, sjokolade og yndlings isen min! Det var kjempe søtt, ingen har gjort det før mens jeg har vært syk. Jeg har ikke ord! Jeg elsker ham utrolig mye, den aller beste kjæresten noensinne. Det fikk tiden til å gå litt i hvert fall også.Antibiotika 2Ja innlegget heter antibiotika 2 fordi for ca. 2 uker siden var jeg på en kort antibiotika kur på grunn av urinveis infeksjon. Nå er jeg det igjen på grunn av ørebetennelse og denne gangen er jeg virkelig bekymret. Det er nemlig slik at jeg har lidd av tinnitus også kjent som øresus siden jeg var rundt 10 år gammel. Det vil si at jeg konstant hører en fantomlyd (lyd som ikke finnes) som ligner på piping eller susing.

For ikke så mange dager ble øresusen min høyere og den ble det med dagene som gikk, og nå er den såpass høy at ingen andre lyder rundt meg vil overdøve den. Jeg fikk legetime til neste tirsdag men det ble så ille at jeg ikke orket mer så jeg fikk skaffet meg time idag. Antagelig vis har jeg ørebetennelse etter å ha badet og har nå fått antibiotika. Min største bekyrming er at lyden skal bli igjen på dette nivået etter at jeg er kurert.BamseAww! Tusen takk for den utrolige fine bamsen Håvard! Den er kjempe søt! Jeg elsker deg.SløvBeklager fikk ikke blogget noe særlig siden jeg hadde overnattings besøk av Håvard. Håvard er slem og tok bilde av meg mens jeg sov.AntibiotikaEtter å ha vært på legevakten nok en gang fikk jeg vite at jeg har UVI men dette er ikke årsaken til mage og tarm plagene mine. Jeg fikk antibiotika mot UVIen, kanskje jeg er heldig og antibiotikaen også dreper de andre bakteriene som plager magen min om det er bakterier da.

Jeg må til fastlegen igjen for å få sett på hva det kan være, jeg skal prøve å få time der så fort som mulig siden jeg ikke aner hva plagene mine er.

Jeg hater dette, jeg SKAL bli frisk igjen!SykehusetNå har jeg vært syk rundt 2 månder og nå de siste ukene blir det værre og værre. Jeg kom nettop tilbake fra legevakten men jeg må opp dit igjen om ca 1 time. De tok masse prøver nå så får håpe de finner noe. Jeg må nok også få tatt de mat allergi prøvene som fastlegen min har henvist meg til å ta i løpet av uka. Om ikke de finner noe skal jeg plage dem til de sjekker hver minste celle i kroppen min.

Jeg orker ikke å føle meg helt dritt lenger.GrusomtOmtrent alle kanalene på TV er nå om bombingen i Oslo, det er utrolig grusomt og trist.

Det som bekymrer meg mest nå er hendelsen på AUF leiren fordi jeg har en klasseveninne der AKURATT NÅ.

Fikk nå senere vite at alt går bra med henne. :D2 Månder!Da har Håvard og jeg vært sammen i 2 månder! Idag skal vi ut og finne på noe awesome! ;DBæsjIdag var en ganske bæsjete dag, helt fra starten da jeg våknet gikk alt på trynet jeg husker ikke en gang halvparten siden jeg dopet meg med beroligende piller og likevell fikk jeg sammenbrudd. Det var veldig av og på jeg var med ekstremt awesome hyggelige folk i byen da så det hjalp litt på humøret men når verden hater meg er det ikke lett og holde masken.

Jeg flettet håret til Håvard med fancy flette.

Helene sine fletter på Håvard.

Så søøøte!SkypingJeg skyper med Håvard på natta.


HundehviskerIdag var jeg hos Håvard, vi hang litt på herkuls kjøpesenter med Joakim, Gunn Marit, Malene og Madelen hvor vi definitivt så dagens. Herkules har sånne flate rulletrapper uten trappetrinn som går skrått, vi stod oppe og Joakim lente seg inntil rekkverket som gikk nedover. Han ble dratt opp på rekkverket med et ben på hver side og begynte og kjøre nedover med ryggen til samtidig som han lagde det mest epice skriket/lyden ever.

Etter en stund dro Håvard og jeg hjem til ham. Der fant vi ut at jeg er en hundehvisker siden de har en hyperaktiv dalmatiner hund som jeg klarte og roe ned. Samtidig tror jeg at den ble en ny venn eller forelsket i meg, jeg ble forfulgt heletiden. Hos Håvard spiste vi pizza og spilte tog brettspill med lillesøsteren hans mens det tordnet og regnet ute. Det var hyggelig!1 månedNå har Håvard og jeg vært sammen i 1 måned.

Om ikke jeg hadde vært så surrete til å begynne med kunne det har vært 2 månder. Men det spiller ingen rolle, jeg er utrolig glad for at ting er slik de er nå og jeg ville ikke endret det. Og jeg føler meg veldig heldig som har den mest spesielle, snilleste og søteste personen som finnes. Jeg elsker deg!SummertimeIdag dro jeg til Håvard, vi gikk lang vei fra Gulset til Skien by. Vi skulle treffe folk der, jeg gikk for å kjøpe drikke siden jeg antok ingen hadde kommet enda. I det vi gikk bort til butikken så vi Bao, Guro, Thomas og ukjent person, samtidig kom Daniel inn inngangen. Det var litt morsomt at alle kom samme sted uplanlagt.

Bao og folka hans lekte gate musikanter og prøvde å samle inn penger de tjente de rundt 20 kr. Vi gikk videre til et annet Herkules for å sspise og møte Iselinn, da vi ble mette gikk Daniel, Håvard, Iselinn og jeg ut og lekte pedo så var vi på en liten strand hvor Daniel og Iselinn ble klissvåte. Jeg tokk masse masse bilder!HiiiihiiIdag var jeg med Håvard, vi var her og der på byen og så på ting. Det var ganske hyggelig og fin dag også spiste vi sushi og awesome is.ContrastDet er morsomt at igår hadde en av mine værste dager i hele mitt liv med Håvard, ikke på grunn av ham men han var med meg da.

Idag hadde jeg en av de beste dagene i mitt liv med Håvard, vi er nemlig sammen nå. Jeg bare synes det er litt av en kontrast.Random ting jeg startet å tegne i photoshop på skolen fordi jeg kjedet meg.GulsetIdag tok jeg sjangsen på å ta buss og muligens havne i ingenmannsland. Jeg skulle nemlig hjem til Håvard som bor på Gulset og der hadde jeg ikke satt min fot siden 2002 inntil nå. Heldigvis kom jeg fram akuratt dit jeg skulle.

Hjemme hos ham mobbet vi katten hans helt til Bao ringte og vi gikk og hentet ham. Vi tok en tur til sånn kebab grill ting for å låse opp doen der mens det var noen i den siden det gikk an å vri opp låsen fra utsiden, moro. Etter på gikk vi tilbake til Håvard og gamet guitar hero og jeg ble nesten spist opp av en menstruerende ADHD dalmatiner hund.

Også så vi på ku porno da...

Håvard er kreativ.Klippe klippeDa jeg stod opp idag gikk jeg på badet og så på håret mitt i speilet og tenkte "Æsj jeg hater det! Og jeg har ikke vært hos frisør siden oktober 2009. Og jeg SKAL klippe det". Så jeg tok saksa og satte i gang, uten å rette det eller noen ting så det kommer sikkert til å bli helt skeivt når jeg retter det og ikke har sånn hår som jeg ikke pleier å ha til vanlig. Jeg tror ikke det ser så anneledes ut egentlig jeg var med folk idag de sa ingenting.

Hvor hadde livet mitt vært nå uten alle impuls ideene mine...


People peopleIdag har jeg ved tilfeldighet endt opp med omtrent alle folk som er. Det begynte meg at jeg kom på skolen til gymmen men fant ut at jeg ikke skulle mer en det på grunn av et dumt russe opplegg. Jeg vil helst unngå stabbe russ... så jeg stakk av til Down Town med Maria hvor vi var timevis. Vi traff Tobias og person jeg ikke kjenner som vi satt og gamet spill på mobilen med. Mens vi satt på en benk og spilte ble jeg plutselig puncha i ryggen og jeg snudde meg rundt og der stod lille-søstra mi. Maria måtte dra og jeg bestemte meg for å gå hjem med sekken min.

Jeg ringte Håvard for å høre hvor han var siden vi hadde avtalt og treffes men bussen hans var forsinket. Jeg kom på at jeg egentlig skulle ha hentet en resept jeg da som jeg glemte når jeg var på Down Town, så jeg gikk tilbake og ba Håvard om gå av bussen der. Etter å ha truffet Håvard inviterte vi med Daniel og da vi satt på en benk kom bekjent Sara person som var vennlig nok til å tilbringe tid med oss.

Daniel ditchet oss så Håvard og jeg ble vandrende i byen noen timer igjen til vi satte oss i parken litt før klokka ni og ventet på bussen hans. Det kom en bil og stoppet like ved, ut av den kom det en Miriam. Sammen fulgte vi Håvard til bussen som han nesten mistet.

Miriam skulle da på kino men det var forsatt en halvtime igjen og hun ba meg om å bli med å treffe en av hennes venner, så vi gikk nok en gang tilbake til Down Town da hun fikk vite at han ikke kommer og at filmen starter om 10 minutter. Vi gikk tilbake og til en Kiwi butikk hvor hun skulle treffe 2 andre venner men jeg valgte å gå hjem der siden klokken var allerede 10 og jeg ville ikke ende opp i trøbbel med fulle russ som var overalt.

Dette var et ekstremt failed forsøk på og hoppe forran Håvard for at han ikke skulle synes på bilde.

Kjempe sterke briller FTW!MobilNå har Linda endelig fått seg ny mobil siden den gamle var ganske ødelagt. Jeg likte virkelig den gamle mobilen min og hvis jeg kunne ville jeg så ha valgt samme igjen. Desverre har de dem ikke lenger så det ble en Sony Ericsson xperia mini som jeg for øyeblikket ikke er så begeistret over.

Idag var det kul himmel men kameraer er ikke så flinke til å få det med seg. Jeg stirrer alltid på himmelen når jeg går ut ihåp om å se rare greier eller aliens.2010Ett av yndlings årene mine er over *sadface* .Vell jeg skal ikke gå helt emo over det selv om årstallet forandrer seg så gjør ikke livet mitt det, selv om jeg er ganske missfornøyd med hvordan det er nå. Jeg savner faktisk skolen!

Jeg var hos besteforeldrene mine og spiste awesome kake. Så hentet jeg gaven fra faren min som de hadde rotet vekk i jula, mer penger... geez. Jeg er rik nå og jeg har ikke noe å bruke pengene på, how lame. Så nå har jeg fått alle gavene og Maria og William vant fer sure! (Med andre ord de som ikke handlet julegaver på apoteket) med awesome t-shirt og bamse. Thank you guys!

Jeg overnattet jeg hos en barndomsvenn, det var hyggelig. Vi så på dokumentar om blekksprut, det var faktisk spennende hahah. Og vi rotet rundt på da intawebz ofc. No new pics atm ;<

Cat no liek pewpew fireworkzJeg har fått piercing!!! I dag var jeg i Skien piercing studio for a ta en madonna piercing. Det var absolutt ikke vondt for og si det sånn gjør det mer vondt nå etter enn det var da jeg tok den, og den smerten (ville ikke kalt det smerte akuratt) kan jeg leve med. Det er liksom bare litt ømt. Fyren som jobbet der skal få skryt han gjorde det såpass bra at selv når han sa at han var ferdig for lengst trodde jeg ikke han hadde stukket nålen gjenom. Så kanskje en eller annen gang senere i livet tar jeg meg en til. 

Piercing!


FamilieØæh! Jeg er virkelig ikke i skrive humør nå... og det har jeg ikke vært siden mitt siste inlegg. Men det er virkelig på tide med noe nytt her, fordi det har skjedd masse og jeg bare lar tiden gå og før jeg er klar over det er det gammelt nytt. Jeg nevnte aldri at jeg tok av reguleringen min! =D Jeg er ganske fornøyd. Så hadde vi skøyte dag som var ganske greit. Jeg lagde ny blogg på engelsk bare sånn... just in case. Fordi jeg mener at å ha norsk blogg går ingen vei egentlig. Jeg har denne bare for å minne meg selv på ting som har skjedd eller ha kontroll over det. Det har faktisk hjulpet meg mange ganger!

 
I går var jeg i byen og handlet, jeg kjøpte en kosebamse/pute panda.. (den er ihvertfall stor og rund, jeg kaller den Pete... men jeg skal komme på noe bedre etter hvert. Så lenge det starter på P fordi det er en panda.)  På en helt rar måte klarte og overtale moren min til å kjøpe meg enda ett par med sneakers//converse sko... fordi, heh det er den eneste typen sko jeg eier alt er joggesko eller sneakers som de kaller det. Har ca 15 stk elns idk... :S 
 
I dag var jeg hos farmor og farfar med pappa og søsteren min. Det var ganske hyggelig. Det eneste jeg ikke liker er at hver gang jeg drar dit går jeg opp 3 kilo! Og jeg skjønner ikke hvorfor, de serverer masse mat men den er ikke noe annerledes enn den hjemme, like vell føler jeg trang til å spise mye der... og jeg er langt fra den eneste. Alle i familien min som drar dit spiser seg ihjel der... mystisk. Men det gjør absolutt ingen ting når man har en hyper lillesøster man kan jage over alt.
 
Endelig ingen regiss!


Bake pepperkakeEndelig! En dag igjen på skolen... og vi skal ikke en gang på skolen imorgen vi skal til kirken. Høres ikke noe ut som et 'endelig!' kanskje men ved kirke så betyr det at vi bare kommer til å være der i en time så er vi ferdig. Vi fikk karakter kortene i dag.. men si meg er det mulig å få 5 i ett fag alle år på rad og så plutselig gå ned på 3!? O_o

Bakte pepperkaker på jente gruppa. Sluttet der egentlig lenge siden fordi det krasjet med teater, men teater var ferdig i forrige uke så Linda (Ikke meg) leder for jente gruppa ville at jeg skulle bli med på avslutningen før jul siden jeg egentlig hadde vært med siden 8 klasse og oppover.
Blodig dagHvis du ikke tåler og høre om blodige greier foreslår jeg at du ikke leser...
I dag var jeg på skolen, vi hadde naturfag i første time så vi måtte løpe opp trappen for å måle hvor "effektive" vi er. Så hadde vi fransk og så ferdig en fransk film som het 'ensemble, c'est tout' på norsk 'sammen er vi alt'. 

Siste time var gym som er der det ble blodig. Alt gikk greit helt til vi skulle heade en sånn hard gummi ball til hverandre. Jeg klaget på at jeg fikk vondt i hodet av det så endte jeg opp med på få den smacket på nesa. Det gjorde ikke noe spesielt vondt jeg bare holdt meg for nesen å sa au men da jeg tokk vekk hånda var den dekt med blod. Jeg fikk litt panikk fordi det rant noe voldsomt i starten og jeg fikk ikke stoppet det. Jeg løpte ned til garderoben og da jeg fikk sett i speilet var det enda mer en jeg trodde. Men det gikk bra til slutt da, jeg tror faktisk det er første gangen jeg har blødd neseblod i hele mitt liv. Hvis ikke så er det første gangen siden 90 tallet, tror det muligens kan ha skjedd i barnehagen. I såfall tokk jeg det ikke så ille, det har skjedd værre greier.

Vi skal ta klassebilde imorgen med portretter, det var jo passende og bli skadet i ansiktet dagen før.

Peace'n love'n stuff i don't know....


Baconkylling!I går overnattet kristin hos meg. Og jeg må bare si jeg tror det var den mest awesome dagen på en god stund! Vi hadde avtale med en internet stranger om at vi skulle møte ham which we did. Jeg gidder ikke å gå veldig inn på det, men det var ganske gøy selv om vi ikke gjorde noe særlig spesielt gøye ting. Antagelig hadde vi alle tre hjerne feil og vi hadde litt problemer med å forstå ting. Vi snakket om bacon, svine influensa, fugle influensa og vanlig influensa. Og på grunn av hjerne feilen fikk vi ikke med oss helt hvem av dem vi snakket om så kom kommentaren "Bacon er er ikke lagd av fugl!" etter det ble jeg inspirert med baconkylling og nå klarer jeg ikke å slutte å si det fordi det høres så dumt ut. BACONKYLLING!

Men det var ikke det beste! Det viste seg at skjebnen hadde flere awesome planer for oss. Jeg kjenner ikke naboene mine men jeg vet at det er en gutt på 16 - 19 år. Han hadde fest på kvelden, så hørte vi dem uten for da Kristin og jeg skulle lage en sang. Så vi åpnet vinduet og ropte hallo så svarte de hallo men så stakk de. En kort stund etter kom de tilbake og da hørte vi dem si hei pusen, fordi katta mi var ute. Så jeg gikk til vinduet og begynte å mjaue... Og da kom de bort og banket på veggen og ropte.
- Hei! Vi har fest vil dere være med! Vi er naboene dine liksom!
- Jeg er bare på besøk her jeg er en alien fra et annet sted som ikke er her! Ropte Kristin.
- Loser! Sa en av dem.
Men så kom de stadig og banket på veggen og ropte til oss at vi skulle bli med og vinket og sånt men det var ganske sent og morra mi var i andre etasje som er en egen leilighet vi kunne liksom ikke bare stikke og bli borte 2 på natta. Så vi gadd ikke. De banket på veggen på morran idag også, men vis sov, det var litt gøy.Retard


SmoooothieIdag var jeg i skien og shoppet men jeg kjøpte ikke noe annet enn en smoothie og iskrem -_-' typisk meg. Jeg var med Milla og hun kjøpte alt hun fikk øye på. Men det var gøy! Egentlig dro jeg for å levere min iphone på reperasjon. :(

Theater forestillingSom jeg snakket om før så skulle det være forestilling på gamle posten! Og det var det den 10 og 11 februar (samme forestillingen på begge dagene) Det var helt supert! Det kom masse folk på begge dagene. Jeg var livredd backstage på første framføring men med en gang jeg gikk ut på scenen og sto der jeg skulle være og gjorde det jeg skulle var det ikke noe skummelt fordi jeg kom på at jeg har øvd på stykket i 4 månder og det er helt likt som det jeg har øvd på uten publikum. Man glemmer ikke så lett, så skrekken gikk vekk og jeg var ikke redd i det hele tatt andre gangen. 

Eller jo fordi litt fordi jeg visste at 3 av mine venner var der og så på som er litt sånne typer som synes alt er teit eller hemma. Men de syntes det var bra etter på da! :) OMG det kom i varden og TA. 
http://www.ta.no/pulsen/article4117562.ece?service=print 

REPORTEREN SKREV EN HAU MED FEIL!
(Mathilda fikk julig av den slemme læreren, det var Amanda som fikk juling! Første gang spilte Anne Julie mathilda men hun var allerede ganske syk på den første framføringen og hun ble værre andre dagen så jeg måtte steppe in)

Alle sammen på rekke som tar imor applaus, jeg er ytterst til høyre.


Fra mathilda Malin som amanda (jenta med blå ball) meg som mathilda (jenta i lyseblå kjole) celine som lavendel (jenta med oransje genser)


Charlie og sjokolade fabrikken, Philip som charlie, Mats som bestefar joe, meg som bestemor josefine, Siv som bestemor georgina.


Verdens største fersken, Mats som vorte biter, Philip som edderkopp, Alice som tusenbein, meg som meitemark, Malin som jane, Hilde som marihøne.


Snowboard!Som jeg skrev om igår så skulle stå på snowboard (det gjorde jeg) dette var min aller første gang. Så jeg lærte noe nytt som:
Ikke stå første gangen fra en stor bakke.
Hvis man skal prøve og gå så bør man kneppe løs det ene benet
Det er vanskelig og reise seg opp når man har falt mens man er i bakken.
Skoene er veldig ukomfortable.

Ja så nå sitter jeg hjemme og har kjempe vondt i bena. Jeg startet med den store bakken men fordi alle jentene hadde problemer med og komme seg opp med heisen ble vi kjørt opp til toppen med snø skuter veldig fort! DET VAR DRIT GØY! Selv om det var så bratt og gikk så fort at jeg trodde jeg kom til å falle av. Da vi var på toppen ble jeg stående og bare stirret ned i over en halvtime... jeg sliter med høyde skrekk. Jeg ville ikke kjøre ned alene men så gadd jeg ikke vente på de andre så jeg kjørte. Jeg datt med en gang og når jeg skulle reise meg opp gikk det ikke hendene mine var i bakken og hver gang jeg skulle dytte meg opp gled brettet bare ned så jeg fikk ikke nokk tid til å reise meg opp. Sånn gikk det helt til jeg var kommet litt over halveis i bakken. Da fikk jeg reist meg opp og kjørt ned i sirka 10 sek før jeg datt og trodde at jeg sikkert hadde brukket benet (men Nei) 

Senere gjorde jeg enda ett forsøk. Og DA KLARTE JEG OG TA HEISEN Men jeg prøvde 3 ganger og datt på veien opp så til slutt fikk jeg hjelp av en av de ansatte som ba meg om å løsne brettet av det ene benet og det gikk! :) Da jeg skulle ned så var det akkuratt som før bare når jeg var over halveis klarte jeg og kjøre ned. Etterpå prøvde jeg en mindre bakke og det gikk supert. I så fall stolt av meg selv. Jeg overvant høyde skrekken min denne gangen. Vet ikke hva som blir neste.

Stolt Linda og Priscilla før vi startet
l574cf11b791a4853af59b864dd287580

Mislykket snowboarder
l724108314b43416d9b6b12cce8036097

På kvelden når jeg endelig klarte og stå på snowboard uten og dette
l0165ab28fabb4b8c9529a6f5ac632232

Priscilla og helle susann
img0413

Bakken 
l5ac9dc1abc994b12adba0572d708b81e


Idag, theater og imorgenOk jeg begynner med torsdag den 28. Jeg var med jentene på skolen (Rosalyn, Priscilla, Marianne og Helle Susann) på mage dans!!! Det var ikke forventet at noe slik skulle komme opp. Men det var både gøy og døllete. Jeg klarte det bedre en jeg hadde forventet da jeg først fikk høre at det var det vi skulle ha. Det var også godt med lit mage dans etter 4 pizza stykker vettu. :3

Så på fredag sto jeg på skøyter. Nå kan jeg skøyte forover bra, bakover i zigzag og i buer + vet ikke hvordan man skal kalle det men det er å ta det ene benet foran det andre heletiden og skøyte bakover i sirkler...

Lørdag var en hard og lang dag. Hadde en av disse "ekstra theater øvelsene" tidlig på morgen. Klokken 10. egentlig ikke så tidlig men... Takk og lov for at det ikke 8 som skolen! Det hadde jeg aldri orket. I så fall er jeg stolt fordi stykket som ingen kunne alle replikkene sine på som jeg skrev i et tidligere innleg "det går helt... i ræva" går nå helt til himmels. Øvelsene startet 10 og var ferdig 15. Vi bestilte pizza! Og siste halvtimen etter og ha øvd hadde vi "norske talenter" Jeg klarte og komme i finalen med moonwalken min! HAHA. I tilfelle noen virkelig vil vite vilken rolle jeg har i theater stykket så er det.
Roal dahls verden:
Meitemark - verdens største fersken.
Heks - heksene (men den delen hvor jeg kom inn ble tatt vekk)
Bestemor josefine - charlie og sjokolade fabrikken
Barn i skolegård - fra mathilda.
Om du bor i porsgrunn, skien, bamble eller nærheten så oppfordrer jeg deg til og komme til gamleposten i porsgrunn kl. 18.00 den 10 februar 2009 eller 11 fordi jeg er litt usikker på om det faktisk kommer folk. Forestillingen vises 2 ganger. Og for venner som er nyskjerige så har jeg lov til å ta dere med på general prøven deb 9 (mandag)

Idag den 4 februar hadde jeg theater øvelse det var gøy. På skolen tullet jeg og rosalyn med iphone.

IMORGEN SKAL JEG STÅ PÅ SNOWBOARD! Skal prøve og huske å ta bilder!

Bilder:

Theater plakat. Jeg er i rad 3 til venstre. Den i hvit lue som halv sover.
001i052ghm1

Rosalyn på penge jakt
img0389

Yo
img0392
Jeg stod på skøyter!Var på theater igår... stykke vi skal framføre på gamle posten ser ut til å gå heeeeeelllllllttttt........................ i ræva! 
Etter nytt år var det tilbake på skolen. Tidlig på morgen = stress -_- 
Jeg var hos tannlegen på tirsdag den 13 og fikk satt på en fjer eller spiral i reguleringen nede på venstre side for å få en tann til å vokse fortere :S vet ikke hvordan det liksom skal hjelpe. Det gjør vondt alle tenna som om de har løsnet og når jeg biter noe er det som om de kommer til å falle ut. Etter det så stod jeg på skøyter med Priscilla, Rosalyn og Laila. Det var gøy, det morsomste var at jeg nesten snublet så sier Priscilla "ooooo!" og liksom 2 sekunder etter på er det hun som snublet og ble liggende. xD Slo ny rekord også jeg datt kun 1 gang. 1 gang! Forrige rekort var 2 fall. Jeg datt på en rar måte, jeg er sikker på at det så helt eid ut. Jeg begynte i hvert fall og le.

img0326

img0329

img0336

img0337

img0335


Misslykket operasjon!Kopierer bare fra det jeg skrev på nettby.
Har operert... og det hele gikk feil så jeg måtte operere to ganger i løpet av en dag (det vil si ikke bra, narkose er ikke bra). Lå på sykehuset i skien i 5 dager og har ikke spist en eneste ting bare drukket! Orker ikke å skrive det detaljert skal gjøre det når jeg blir bedre og ikke har helt hjene sperre. Fikk blødning i munn så jeg spydde 1 liter blod eller noe. Det ble vurdert om jeg skulle ha blod overføring men valgte og heller gi vann og næring intravenøst (gjennom armen). Etter det har jeg kastet opp som vanlig utrolig mange ganger. Fått 3 forskjellige sprøyter hver 4 time. Blod prøver morgen og kveld osv... For og si det sånn, jeg har det jævlig og jeg råder til å aldri ta operasjoner i munn! Det er ikke no gøy og sitte hjemme å svelge bruse tabbeletter hver 3 time. Ville heller faktisk ha vært frisk og på skolen.

En glad og ruset Linda før operasjonen. Jeg fikk seriøst noe dop greier som fikk meg til å le uten grunn og stopp. Virkelig en lykkens dag... 2 narkoser (sikkert annet ord for narkotika) + dop eller rød vin... det lignet i hvertfall.
bilde078


Mitt aller første innlegg!Endelig er det høst!

Jeg vet at den egentlig startet en måned siden men det føltes ikke sånn. Jeg skal ha operasjon neste uke, og fjerne mandlene både gleder å gruer meg. Det verste er vell narkosen (Har hørt før at det er sjangs for og ikke våkne) men det har vell sine grunner. Jeg tror det kommer til å gå strålende. Har hengt rundt med gutta, og jeg hang med Milla igår. Og idag er jeg forkjølet :( sugent... Jeg er ikke helt dreven på blogg enda har akkuratt lagd den for noen dager siden så jeg har egentlig ikke noe å blogge om. Prøver å plapre i vei om noe slik at jeg skal ha noe å skrive om. Men jeg setter pris på at du leste alt plapret mitt. Og legg gjerne igjenn en kommentar eller to. Det hadde vært hyggelig :) Siste som har skjedd:


Det siste som har skjedd innen en måned... Ja en del.
- 4 Familie bursdager på rad.
- 3 venners bursdager.
- Teater øvelser til forestillingen 8 desember.
 
Bildene er fra feiring av farfar og pappas bursdag. Lillesøsteren min og meg.

  • OM MEG


    Jeg er 21 år og kommer fra Porsgrunn. Jeg bruker denne bloggen relativt lite nå, mest som en dagbok for meg selv.


    MENY