TreningsnarkomanJeg synes jeg gjenopplever starten av 2010 nå. I starten av 2010 var jeg på mitt tungeste, vektmessig jeg veide 64 kilo. Som ikke er så mye for en på 170 cm men det er den "skinnyfat" greia da. Fett veier mindre en muskel og jeg fant et bilde på tumblr som var et perfekt eksempel på det men nå finner jeg det ikke. Det var i hvertfall et bilde av en jente som var tynn men "fettete" og veide 54 så begynte hun å trene og slutt resultatet ble at hun fikk kjempe fin trent kropp som var mye tynnere en den før men da veide hun 65 kilo.

I 2010 syklet jeg 2 timer i strekk på trenings sykkel til jeg hadde brent 1000 kcalorier. Jeg skjønner ikke hvordan jeg orket. Her om dagen tok jeg bare 100 før jeg var utmattet. Jeg pleide også å gå 20 km. Det sier mye hvor sterk innsats jeg hadde. Jeg har i hvert fall begynt å jogge nå minst 1 gang daglig. Jeg er egentlig elending til å løpe å alt slikt men jeg merker at jeg blir bedre for hver gang. Jeg gidder ikke å jogge langt om vinteren da siden jeg blir veldig kald. Så jeg trener inne også.

BadingIgår var jeg på skien fritidspark og badet med Håvard. Det var kjempe koselig og gøy. Jeg har ikke badet siden sommer 2011 og endte opp med en fæl ørebetennelse. Det jeg trodde hadde vært en koselig dag på badeparken ble ikke fullt så koselig midt på natta da jeg merket at øresusen min var noe høyere. Jeg hadde dukket mye under vann da jeg svømte. Jeg hadde også en veldig gjenkjennelig kløe i ørene så 4 på natta ble det opp til legevakten for å finne ut av hvordan jeg kan forhindre ørebetennelse og håp om å fa antibiotika igjen.

Det er vanlig og la slikt gå over av seg selv men jeg har en alvorlig hørselsskade og kan knapt risikere og bli forkjølet eller utsettes for trykk med den. De tok en blodprøve som ikke viste noen ting men mest fordi det er et tidlig stadium. Jeg fikk ny time kl. 10 og gikk dit. De undersøkte igjen men så ingen tegn til forværring. Det har også over timene hold seg stabilt så jeg satser på det er en lett ørebetennelse eller øre irritasjon. Så lenge det ikke blir ille på søndag går det bra. Jeg fikk resept på  øredråper med antibiotika i da så det burde gå bra.

Håvard kom til meg og vi gikk på julehandling.

Roser og sjokoladeJeg er syk. Egentlig skulle jeg i Bao sin busdag men med den tilstanden jeg er i ville det vært en dum ide. Så måtte jeg droppe det. Håvard la igjen roser og sjokolade i posten til meg idag. Det var snilt av ham.

Er på sykehusetFordi jeg har en alvorlig øreskade reiser jeg til et sykehus i Arendal ofte for å få en 2 års behandling som mest skal lære meg og leve med denne skaden. Så jah... Jeg hadde ikke stort mer og blogge om. Håvard var her igår og gav meg et gavekort på Panduro med 1000.Kr han er gal men det var veldig snilt og søtt gjort av ham. Nå føler jeg trang til å kjøpe flere bursdags gaver til ham siden han har bursdag neste Søndag.

Gikk ut på dato i 2002Idag var jeg ute med Bao, Mark og Håvard. Vi var på McDonalds hvor jeg gjorde det "få en gratis McWrap" greiene og fikk en gratis Chicken & Bacon McWrap. Jeg synes den var Ok, ikke noe jeg kunne tenkt meg og spise for ofte.

Da jeg kom hjem ryddet jeg kjøkkenet. Jeg føler meg kvalm nå. Jeg fant bakepulver som gikk ut på dato i 2002 og et annet ett som gikk ut i 2004. Jeg fant muggen mat i kjøleskapet. Og mat som gikk ut i 2011 eller Januar i år. Jeg tok og vasket hele kjøleskapet fordi det antageligvis var proppet med bakterier. For sikkerhets skyld vasket jeg ovnen også siden den var full av ekkel olje overalt. Jeg har prøvd og komme med noen regler til moren min nå. Blir spennende om hun klarer og forholde seg til dem.Screw it!Vil bare informere om at den dietten jeg startet på... Scew it! Den er tydelig ikke sammensatt av en profesjonell, det er å gå helt ned på ekstremt anorektisk nivå. 500 kalorier som det maksimale daglige inntaket og resten av de fleste dagene ligger på rundt 100 - 300 kalorier. Man må være anorektisk for å kunne forholde seg til en slik diett så normale folk vil før eller senere overspise som er helt ubrukelig når man har sunket forbrenningen i flere dager før ved å underspise. Jeg avslutter den og går heller over på  1000 - 1200 kalorier daglig som burde få meg på 50 kilo om 5 uker hvis jeg klarer og holde meg til det osv. Det er en mye sunnere måte å gjøre det på og jeg kan få plassert et ordentlig måltid imellom og ikke fordele 4 rett i koppen supper og pulverisert kaffe utover dagen. Slik jeg måtte med den andre dietten fordi det er ingen normal mat med så lavt kalori tall.

De få dagene jeg klarte og holde meg til denne ekstremdietten følte jeg meg bare døende bokstaveligtalt. Jeg var svimmel, kvalm og følte meg syk. Jeg har endelig hatt en lang periode uten å være syk nå samtidig følt meg veldig bra. Det siste jeg trenger er å ødelegge det for meg selv bare for å bli litt tynnere. Jeg er ikke overvektig så jeg har ingen grunn til å fokusere alt for mye på vekten min.Dør!Idag har jeg bare drukket en kopp dårlig pulverisert kaffe og spist 1 nutrilett bar og dette er alt jeg skal få i meg for resten av dagen. I tilleg til det har jeg ikke sovet noe som helst. Jeg føler meg syk, svak, svimmel, kvalm og jeg begynner å lure på om hele denne diett greia kanskje var en dårlig ide. Men så tror jeg mangelen på søvn spiller en stor rolle nå så jeg skal legge meg litt lengre utover dagen og sove til imorgen. Da blir jeg ikke sulten i samme slengen.

Imorgen kan jeg spise 400 kalorier. Yaaay! Mye i forhold til hva jeg får lov til å spise de andre dagene.DiettSom jeg sa et par dager siden så skal jeg prøve ana boot camp dietten og jeg skal blogge om det for og gjøre det mer ydmykende å faile som da vil øke motivasjonen. Jeg kommer til og farge bakgrunnen på dagene for og vise hvordan det gikk.

Grønn: Vellykket.

Gul: Usikkert kalori inntak.

Rød: Mislykket. Overskriding av kalorier.

Jeg la ut dette skjemaet med kalori-inntaket jeg må forholde meg til daglig. Det startet med mandag men jeg har endret ukedagene så fredag er starten på uka fordi jeg gidder ikke og vente til mandag.

Så slik ble resultatet fra igår.Nok er nokJeg er så dritt lei av at vekten min går opp og ned. Først klarer jeg og komme meg ned på 53 kilo og neste uke er jeg 56 og slik hopper det opp og ned med 3 kilo. Jeg vil ned til 50 kilo. Før eller senere kommer jeg til og legge på meg igjen uansett. Nå skal jeg gjøre det enkelt og greit for meg selv. Jeg skal blogge om vekttapet mitt som vil gjøre det mye mer ydmykene om jeg ikke klarer det.

Dette er rutinen jeg skal følge. Dette Ana Boot Camp dietten den skal visst være effektiv. Listen viser antall kalorier man skal spise daglig. Det vil si jeg må klare og spise veldig kontrollert i 2 måneder. Jeg kommer til å legge ut skjemaet hver dag og farge bakgrunnen på dagene jeg klarer og spise riktig på grønn. Dagene hvor jeg overskrider grensen rød og dagene jeg er usikker på kalori intaket gule.VektJeg failer på og gå ned i vekt. Det tok meg 1 og et halvt år for å gå ned 10 kilo fordi jeg er avhengig av mat og spesielt sukker og viljestyrken min til å gå ned i vekt er sugen. Jeg tror jeg nærmer meg undervekt siden jeg nå er 170 cm og veier 53 kilo. Ja, jeg vet det ikke ser ut som jeg er i nærheten av undervekt (jeg synes i hvert fall det ikke ser slik ut). Derfor har jeg et lite dilemma hvis jeg går ned enda mer fordi da får jeg en vet ikke hva jeg skal kalle det, en "usunn" vekt.

Nå fikk jeg det nettop til og se ut som om jeg vil se undervektig ut men nei, jeg vil være bitte litt tynnere en det jeg er nå.

63 kilo, mai 2010.                                               54 kilo, oktober 2011.

 

  • OM MEG


    Jeg er 21 år og kommer fra Porsgrunn. Jeg bruker denne bloggen relativt lite nå, mest som en dagbok for meg selv.


    MENY


  • hits