hits

Moon

2018

Stars

Zoo

August

Mood

StjernebilderKjæresten min og jeg tok stjernebilder forrige helg. Vi klarte å ta bilde av oriontåken.NordlysHadde aldri forventet å se nordlys på Østlandet.

17. maiSnø

Høsten

OktoberOktober er over, ha det.

Space

Fremkalling

Kyst

FargeløseLyst 

 

 

 En sommerdag i April          

          GrillI går grillet jeg på stranda sammen med Anders og vennene hans.SolFor første gang på 100 år er det sol ute.LandetJeg bor på landet.

DesemberFrameLiving WallEn enten full eller dopet mann kom bort til Daniel og meg i går og han sa til oss at vi er fine ungdommer og at vi passer sammen. Made my day.UghhhhhHvem trenger ansiktsuttrykk eller følelser, anyway?

StjernerIroniskJeg liker skogen, den er full av liv som ikke går meg på nervne.

SelvportretterJeg har blitt flinkere til å bruke kamerastativet mitt. Nå venter jeg egentlig bare på at bladene ute skal bli skikkelig gule så skal jeg prøve å ta noen bra høstbilder som en gjennomtenkte for en gang skyld. Kan alltids prøve å "fly" igjen. Jeg leste ferdig Indias Datter her om dagen. Jeg vet ikke om jeg allerede har vurdert den, husker ikke. Men den var dårlig. Veldig klisjé og alt for film-aktig. Det viker som om forfatteren prøvde å skrive en film istedet for bok.Old Streets

Prøver igjenSveveJeg har lenge ønsket å prøve dette men har aldri tatt meg tid til det, før nå.

Trio

StjernefjesJeg har gjort lignende ting før men denne gangen var det mer gjennomtenkt. Jeg liker og eksperimentere med lys.Litt om UV og farge filterDe fleste som interesserer seg for fotografi har hørt om UV filtere. Et  UV filter er en sirkel med UV beskyttende (Ultrafiolett stråling) glass som settes foran linsen på objektivet. Men hva trenger vi egentlig UV filter til? De fleste har sannsynligvis hørt at UV filtere reduserer linseoverstråling. Det er selvfølgelig delvis sant men vanligvis gir ikke et UV filter noen merkbar forskjell og sannsynligvis vil et UV filter som klarer å redusere linseoverstrålig samtidig redusere bildets kvalitet. Man vil få mer ut av å bruke en solblender i stedet.

Så hvorfor trenger vi da UV filter? I motsetning til linseoverstråling spiller UV filter en viktigere rolle i å beskytte kameralinsen. UV stråling påvirker ikke glasset på linsen som noen tror men heller ulike belegg på linseglasset og andre sensitive deler i objektivet og kamera. Det finnes også enda en stor fordel ved bruk av UV filter. Sjansen for å knuse linsen på objektivet blir betydelig redusert. Det er bedre å sitte igjen med et knust UV filter i stedet for en knust objektiv linse.

Fargefilter

Et fargefilter er ikke et UV filter slik som mange tror men det finnes også fargede UV filtere. Et fargefilter brukes for å forsterke farger i et bilde fordi et kamera uten fargefilter ofte har litt lav fargemeting. Med et fargefilter kan man oppnå mer spennende bilder naturlig og det er et greit alternativ dersom man ikke ønsker å bruke mye tid på å redigere bilder. Det finnes også fargefiltere for blits.

Eksempel: Uten og med grønt fargefilter. (Helt uredigerte bilder)

Fargefilter og UV filterFlere uredigerte bilder med grønt fargefilter.HavetJeg har endelig tatt meg tid til å gå igjennom bildene jeg tok på turen til Tyskland. Jeg tok selvfølgelig ingen bilder i Tyskland og heller ingen i Oslo. Jeg orket ikke å drasse på speilrefleksen.SoloppgangSmugJeg fremkalte disse bildene for lenge siden og enda lengre er det siden jeg tok dem. Jeg vet ikke hvorfor jeg ikke la dem ut. De ble tatt rundt fra Mars - April. Jeg bruker som alltid mitt Zenit 122 kamera.Hatt

RødtIgår var det kjempefint vær og det var varmt så Håvard og jeg gikk ut for å ta bilder.

GrillingI går dro jeg ut til Farmor og Farfar med faren min og søsteren min for å grille. Vi grillet Shashlik, sist gang jeg var med på slik grilling var på 90-tallet. Etter å ha vært en stund hos Farmor og Farfar dro vi til isbaren i Brevik og spiste is.

 


 FremkallingDa var bildene ferdige men jeg må si jeg er skuffet. Jeg tror jeg kommer til å fremkalle hos Kværne fremover selv om de ikke lager digitale versjoner. De gir alltid perfekte bilder og ALLE bilder. Nesten halvparten av bildene mangler denne gangen og det virker som om filmen ble skannet feil fordi mange av bildene jeg har fått er halvt ett bilde og halvt et annet. Og de er ikke halverte på filmen.

Jeg var hos Daniel i dag eller det blir vel igår, med Håvard. Vi så på Rupaul's drag race igjen og sminket Håvard. Daniel og jeg var også på vinmonopolet og kjøpte inn tilfeldige ting til imorgen fordi vi skal overnatte hos Daniel.Vi gikk en tur i skogenHåvard og jeg var i skogen ved Valleråsen igår. Vi gikk dit fordi det var der jeg alltid var på tur med barnehagen og så lenge som til ungdomsskolen. Dessverre så kjente jeg meg ikke så godt igjen lenger. Alle trærene på det stedet vi vanligvis var har blitt sagd ned. Det værste jeg vet er å besøke et sted som jeg har minner fra men så har det forandret seg drastisk. Vi tok noen bilder men lyset var dårlig. Enten ble alt hvitt eller så ble alt svart. Gammelt og slittDet var absolutt ingenting å gjøre igår så Daniel og jeg gikk ut for å ta bilder rundt omkring i byen. Vi gikk til masse gamle, ødelagte og nedlagte steder.

HoundstoothJeg feirer ikke påske. Jeg tar bilder og ødelegger dem istedet.

ArkitekturJeg har en ny rar hobby. Jeg tar bilder av bygninger som har interessante detaljer eller lignende. Området her har mye gammel arkitektur som er spennende og jeg har på en måte ikke brydd meg. Jeg har sett det og syntes det var fint men aldri gjort noe med det. Nå samler tar jeg bilder av det og hvis jeg liker det mye nok legger jeg det ut på instagram.Farger og ikkeI dag skal jeg til Håvard på påskefeiring antar jeg selv om det direkte ikke er påske enda. Jeg vet ikke. Jeg fikk bare inntryk at det ikke var en vanlig "skal vi bare henge rundt sammen?" invitasjon. Jeg glemte helt noen av bildene jeg tok for noen dager siden så jeg hiver dem med i dette innlegget. Jeg blir nesten litt irritert over at jeg har begynt å like å bruke svart hvitt på alt.

SkienI helgen, eller mer spesifikt på Lørdag var jeg i Skien med Håvard. Planen var å ta litt bilder men det ble de tikke så mye av. I hvert fall ikke med speilrefleks kameraet mitt.InstagramJeg har en instagram som heter @iamnorwegian. I tilfellet noen ikke fikk det med og for dem som ikke visste det så har jeg samlet noen bilder.

     
    
    
    
    MintgrønnNå har tålmodigheten min sprukket. Jeg er rett og slett lei av snø og vinter. Jeg klarer ikke å slutte å sammenligne med Mars i fjor, det var så varmt at jeg gikk med shorts, strømpebukser og ingen jakker. Jeg hadde så bra vår stemning nå og med en gang snøen kom igjen føltes det ut som alt gikk rett tilbake til desember og sommer ble bare er et fjernt minne. I dag tok jeg noen bilder med den nyere setesdalsgenseren som jeg fikk av Farmor og noen bilder hvor jeg har på mintgrønne ting, fordi det er min nye favoritt farge for øyeblikket. Den fargen minner meg om våren (som ikke kommer).

Jeg brukte også det analoge kameraet mitt og ble ferdig med filmrullen så jeg leverte den til fremkalling. Jeg valgte japan foto for fremkalling denne gangen fordi de digitaliserer bildene så slipper jeg å scanne dem og få redusert kvalitet. Ulempen er at på japan foto tar det 2 uker mens Kværne, som jeg vanligvis har fremkallet hos bruker 4 dager.Russiske dukkerHjemme har vi en hel samling med Russiske tradisjonelle tre ting. Skåler, kopper, boller, skjeer, andre ting og selvfølgelig Russiske dukker. Av en eller annen grunn tror folk de er heter "Babushka" som betyr bestemor og at disse dukkene skal forestille bestemødre. Det er feil, faktisk så heter en slik dukke matrjosjka/matrushka/matruskja og det skal faktisk bare forestille en vanlig kvinne og jo mindre og mindre dukkene inni blir alderen mindre så den siste er et spedbarn. Ikke alltid men ofte er det slik.

Vi har kjempe mange av disse dukkene og jeg tok de ut ifra hverandre men jeg stoppet på et punkt. Noen av dem er utrolig små så jeg tok dem ikke ut, med andre ord det er egentlig flere. Det tok i hvert fall veldig lang tid å få dem tilbake igjen og jeg skal aldri ta alle ut.


 

PolaroidJeg var hos Håvard igår og vi prøvde å lage lasagne. Den ble suppeaktig men den var spiselig for det. Vi tok også masse bilder med mitt analoge kamera og polaroide. Nå har jeg bestilt svarthvitt filmrull.

Ansikts skanningJeg skal ikke benekte for at jeg ikke har så mye å gjøre noen ganger. Håvard sendte meg et bilde av seg selv som jeg meg en gang forstod var av ham som hadde scannet seg selv. Før hørte jeg masse skumle greier om at lyset i en skanner kan skade øyet og at det er veldig sterkt, så det fristet ikke å prøve. Å se på lys og så se sånne ekle flekker etterpå er noe av det verste jeg vet. Etter at Håvard tydelig hadde overlevd en ansikts skanning gikk jeg for å prøve det ut selv og fikk det beste bildet på første forsøk. Dessverre er første forsøk bare en forhåndsvisning.

Skanneren min er teit, den skanner en kjapp gang sånn at jeg kan bestemme hvordan jeg skal beskjære og sånt så må man bekrefte det på datamaskinen og skanne en gang til. Dette virker fint når det ligger et ark eller bilde som ikke blir flyttet på men når jeg må ta ansiktet mitt opp igjen blir det ikke samme bildet. Jeg var klar over at den neste skannen som kom til å bli den ekte bildefilen ikke kom til å bli like bra.  Jeg kan heller ikke på noen måte lagre forhåndsvisningen så jeg måtte ta print screen av den. Dermed finnes det ikke større eller bedre versjon av det første bildet. De to andre ble beskjært helt rart enda det ikke var det jeg valgte. For å si det sånn, jeg hater skriver/skanneren min.

GammeltIgår var jeg hos Farmor og Farfar. Jeg vet ikke om jeg har nevnt det men jeg driver med slektsforskning så jeg norterte ned mye på farmor sin side fordi jeg ikke har klart og finne noe der. Jeg tok også bilde av mange av bildene de har her og der. Jeg fikk konfirmasjons bildet hennes og jeg var heldig nok til å få en hel del ting de har hatt rundt der. Jeg føler meg veldig hipster når jeg liker gamle ting og er stadig på brukt butikker men sånn er det og det har vært slik så lenge jeg kan huske. Jeg synes ting som har hatt eksistert lenge har en slags større verdi.

Jeg fikk for eksempel en brosje av farmor som tilhørte min tip tip oldemor. Det er rart og tenke på at hun for lengst er borte men jeg idag kan holde en ting som var hendes i hånden min. (Jeg liker å plage hjernen min med tid og historie). Det var i hvert fall koselig å være der. Jeg tok bilder på rommet til farmor som jeg synes er veldig fint, det er som om tid har stoppet helt der.


 Space faceJeg kjøpte ny astro lampe eller hva jeg skal kalle det. Jeg hadde en før men den ble ødelagt med en gang. Denne har kulere lys effekter fordi den kan lyse i forskjellige farger, hvitt eller begge to samtidig mens den gamle bare lyste hvitt. Så det gjør opp med at den forrige hadde bedre stjerne bilder.

 LangsomtAlt går så sakte om vinteren. Jeg har allerede rukket og legge de fleste planene mine for våren og sommeren så jeg håper virkelig mars ikke blir helt kald og full av snø. Jeg overnattet hos Håvard fredag - lørdag. Vi bakte brownies og så på Idiocracy som når har gitt meg en ny favoritt film "Ass".

Dagen etter kjørte vi med storesøsteren hans til bestemoren hans fordi hun hadde bursdag. Det var hyggelig og få være med familien til Håvard og feire. Vi så også på Norske Eurovision greia og jeg lurer virkelig på om Norge i det hele tatt prøver å vinne. Jeg synes det blir dårligere og dårligere for hvert år.

Jeg tok masse bilder hos Håvard. Han har mye rart.90-tallsJeg hentet de fremkalte bildene fra filmrullen her om dagen. Jeg er ganske fornøyd. Jeg digger det analoge kameraet mitt.

SolnedgangI går da jeg var ute med Bao, Håvard og Daniel tok jeg bilder på vei ned til byen. Da jeg kom ned i byen så jeg at det var utrolig kult lys ute så jeg gikk heller opp på en ås først for å ta bilder. Det er også kul røyk på vannet i elven nå om kveldene også er vannet veldig stille så det er mye lys refleksjoner i det.

Foto utstyrOver flere år så har jeg samlet opp en rekke kameraer og kamera utstyr. For øyeblikket har jeg 4 fotoapparater som jeg bruker aktivt, pluss iphonen min. Jeg føler meg litt proffesjonell da. Men disse tingene har virkelig bidratt til at jeg tar bedre bilder.

Venstre: Canon EOS 550D. 2 UV-filtere. Tambon Objektiv 70 - 300 m.

Midten: Zenit 122. 4 Fargefiltere til blits (ett hvitt som ikke synes så godt). Blits. Zoome objektiv.

Høyre: Polaroid 300. Film til Polaroid 300.

På bunnen: Kamerastativ.

AnalogIdag hentet jeg de fremkalte bildene. De ble mye bedre en de første. Jeg prøvde et annet sted så jeg skal definitivt IKKE fremkalle på Elite foto lenger men heller på Kværne foto. Enda Kværne problemer med maskinen demmes så ble bildene fremdeles bra.

Jeg har prøvd ut et grønt fargefilter til objektivet på noen bilder av Håvard. Også er det noen bilder fra bursdagen min som har fargefilter på blitsen i rød og blå. Derfor er noen av bildene i rare farger, det er farge filtere.

Analoge test bilderJeg fremkalte de analoge test bildene mine igår og ble skuffet. Det var bare 3 bilder jeg syntes ble normale og alle andre var elendige. De ble mørke og gråtonede og jeg skjønner ikke hvorfor. Jeg lyse bilder så eksponeringen var alltid høy. Jeg tror kanskje det er filmen som kan ha blitt lysskadet. Av en eller annen grunn så mangler det mange bilder. Jeg tok 5 bilder av meg selv på egenhånd men fikk bare ett som var uklart. Jeg vet at jeg ikke har glemt å rulle filmen etter hvert bilde.

Jeg noterte en side med detaljer på hva slags endringer i innstillingene jeg burde prøve. Da er det bare og sette i ny rull og prøve igjen. Jeg tror det blir bedre denne gangen. Jeg vet hva jeg kan forvente nå i hvert fall.Polaroid 300 bilderSå jeg fant ut at jeg kan skanne polaroid bildene i overraskende høy oppløsning og størrelse med tanke på at de er på størrelse med et bankkort og det er med den tykke hvite rammen inkludert! Jeg har aldrit tatt meg tid til å se hva skanneren min faktisk kan gjøre så jeg laster opp mange om igjen. Idag skal jeg prøve å få levert bildene jeg tok med Zenit 122 til fremkalling.

Så her er bildene jeg har tatt med mitt Polaroid 300 kamera.Flere PolaroiderJeg har lagt ut noen av dem før men jeg har i hvert fall scannet en side med noen av polaroid bildene mine.

19 år gammelt analog fotokameraIdag kom Pappa innom med sitt gamle analog kamera som er eldre en meg. Han kjøpte det samme året jeg ble født (1994) bare før jeg ble født, i Januar 94. Han kjøpte det da han var i Russland siden landet på den tiden hadde økonomisk krise så kostet dette analoge speilrefleks kameraet ham bare 100-lappen i Norske penger selv om kameraet er av høy kvalitet. Russiske fotokameraer er kjent for å ha bra optikk og være godt lagd. Kameraet av merket Zenit og modellen heter 122, så Zenit 122. Jeg fikk også med en blits og et zoome objektiv. Han har også farge filtere til kameraet men han hadde dem ikke tilgjenglig nå så jeg får dem senere. 

Så fort Pappa gikk ut døren heiv jeg på meg jakke og sko og løp ned til nærmeste fotobutikk og kjøpte en 3 pakning med filmrull. Jeg tok ikke av meg jakken og skoene da jeg kom tilbake engang fordi jeg gikk rett bort til kameraet og satte inn rullen. Så nå har jeg tatt en rekke test bilder,  bare med det vanlige objektivet og uten blits da. Jeg trenger fremdeles batterier til blitsen.

Mange forstår ikke at fotografi ble sett på som et spesielt yrke før fordi man hadde ikke kameraer som satte alle instillingene selv eller se resultatet med en gang etterpå. På dette kameraet har du få sjanser og må justere absolutt alt på egenhånd. Det er ikke en eneste ting på dette kameraet som ordner noe selv. Jeg tok masse prøvebilder nå og jeg tror jeg vil forsøke og fylle opp denne filmrullen så fort som mulig for å se hva slags resultater jeg får. Det blir dumt og utføre store fotoprosjekter første gangen før jeg vet at jeg tar ok bilder.

Jeg misliker folk som har speilrefleks kameraer vimser rundt med dem og tar bilder av alt de kommer over med autofokus og kaller seg fotograf. Jeg har tatt bilder nesten hver eneste dag i snart 5 år og likevel kaller jeg meg ikke fotograf selv om det er en ubeskyttet tilttel. Jeg sier alltid at jeg driver med fotografi. Jeg synes nesten det er fornærmende mot fotokunst å kalle seg fotograf bare fordi man har eier et speilrefleks kamera. Mange kan ikke en gang bruke dem fult ut har jeg merket. Alle kommer alltid til meg med kameraene sine fordi de ikke vet hvordan man bruker innstillingene. Uansett, beklager ragen... Jeg er bare lei av "fotografer".

Så jeg gleder meg til å fremkalle negativen.

TIPS: Hvis du bruker analoge kameraer og skal fremkalle, be kun om negativene og skaff deg en negativ-skanner av god kvalitet. Du skjønner, dine fremkalte bilder er "fremkalte" nå for tiden ville lys fremkalling tatt alt for lang tid. Det de gjør er og fremkalle negativene og bruke skanner og printe ut (i ikke så alt for høy kvalitet) som ødelegger oppløsningen enormt. Så hvis du har egen skanner så kan du få bildene digtalt som du sikkert ville foretrukket og kvaliteten blir ikke alt for ødelagt.HøstbilderIgår var Håvard hos meg og vi tok litt høstbilder. Jeg legger dem ut senere og blogger mer siden jeg egentlig er i hastverk for å gå på malerkurs.Ting i OsloBlomsterJeg tok bilder rundt i Porsgrunn med Håvard igår.AlienJeg bruker den blå leppestiften min for lite så jeg tenkte jeg kunne gjøre det idag. Så tumblr... Jeg var også ute med Håvard, Bao og Mark tidligere idag.Ute på åkerenJeg har overnattet hos Håvard fra fredag til søndag ettersom at foreldrene hans er i Afrika nå. Det var koselig. Vi bakte pizza helt fra bunn og cookies med søsterene hans. Pizzaen ble kjempe bra men cookiesene ende med å spre seg i langpanna og ble en gigantisk kake. På søndag dro vi med mormoren hans, søsteren hans, tanta og fetteren på en kinesisk restaurant. Det var også kjempe koselig, jeg føler meg ganske velkommen i familien til Håvard. Vi var ute og tok bilder i åkeren ved Gulset.

Vi ble truet!Nå er det lengesiden jeg har tatt skikkelige bilder.

Igår var jeg ute med Daniel og Håvard. Vi var i en tunnel og tok bilder av grimaser da en arabisk mann i 30-årene gikk forbi og hørte oss le (av bildene vi hadde tatt). Han snudde, kom bort til oss og truet med å banke oss opp hvis det var han vi lo av. Vi forklarte at vi ikke lo av ham men av bildene vi tok som burde vært åpenbart ettersom at jeg stod med et stort kamera i hendene mine. Han var helt fast bestemt på at det var han vi lo av så han truet videre med å sloss. Så sa Daniel at han drev og truet oss og at det er ulovlig og hvis han ikke sluttet ville vi ringe politiet, da gikk han.

For en idiot! Jeg er sikker på at han bare gikk rundt å så en bra mulighet til å lage faenskap fordi han så 3 unger alene i en tunnel hvor ingen mennesker er rundt. I tillegg var han 20 meter unna oss da han gikk forbi og vi lo ikke av bildene vi hadde tatt før et godt halvt minutt etter hans passering. Plutselig snur han og kommer bort og stiller det mest idiotiske spørsmålet "Er det meg du ler av?"Snart blir det høst

Long exposureJeg hadde det veldig gøy med lang og kort lukker tid på kamera igår.DystertJeg gleder meg virkelig til høsten men det blir alltid litt mer dystert. Jeg liker sommer ganske godt også men jeg gruer meg mest til vinter. PerfektIgår var jeg i Skien med Håvard. Vi traff på Ane Emilie, Bao, Magnus, Emil og noen mennesker jeg ikke vet hvem er. Det var koselig å prate med dem. Det var skikkelig sommer vær, slik har det ikke vært årene før i august. Vi gikk ned til bryggen og tok bilder. Det var forresten noen random folk der hvor en dude hoppet uti vannet med klær for 20 kr. Smart trekk.Fisheye PortugalDaniel har tydeligvis fått tilbake fisheye bildene sine fra Portugal og Paris. Jeg mener å huske at det var flere bilder men jeg vet ikke. Jeg liker at bildene alltid blir bra på det kameraet uansett.

Moren min får besøk av noen folk jeg ikke kjenner så godt. Skummelt.
PolaroiderIgår var Håvard her. Vi skulle treffe Bao men han kom ikke likevel. Håvard og jeg tok noen polaroid bilder men jeg skal legge dem ut i dette innlegget litt senere. Ellers var vi hjemme hos meg og så lagde jeg mat.

Jeg tok med noen ekstra bilder. Disse bildene er i virkeligheten bare like store som et bank kort og det er MED den tykke hvite kanten. Så derfor er det vansklig og få god kvalitet å dem. Jeg fikk scanneren min til å virke nå så det ble enda bedre enn og ta bilde av bilder.

Sjølvspæm

RuinerSom nevnt i det forrige innlegget. Vi var i ruinene til en tidligere fabrikk i skien.Vaffel failIgår var Håvard hos meg. Vi lagde vaffler og de ble ganske ok. Vi har gammelt vaffelhjern og det er bare tyngde på en av siden så vaffelene ble nesten svidd på den ene siden mens den andre fremdeles var deig. Men ellers ble de bra. Vi var også ute og gikk tur.

Nå skal jeg snart ut igjen i Skien og antageligvis henge med masse folk.Jeg fikk melkeveien på bilde!Etter 3 dager med kjøring er jeg endelig hjemme i Norge. Hele veien fra Portugal har vært en ren pine og jeg har ikke følelse i ræva lenger.

Siste dagen før vi dro fra Portugal teltet Daniel og jeg men ikke egentlig. Vi satt i et telt i hagen et par timer og da vi gikk ut var det den stjerne himmelen. Jeg hentet kamera men det var drit kaldt ute så Daniel ville gå inn. Jeg ville ta flere bilder så jeg ble ute og det angrer jeg ikke på fordi da jeg gikk opp på verandaen demmes innså jeg at jeg fikk med en spiralarm fra melkeveien på bildene.

Jeg legger bare ut et bilde for øyeblikket men kommer med fler senere. Dette er liksom stort for meg siden det har vært en slags "må gjøre før du dør" ting for meg.Sir Real i PortugalDaniel og jeg tok bilder til Sir Real idag.Vi er rareIgår var jeg ute med Daniel og Håvard. Vi gikk rundt overalt. Vi fant en sti på vestsiden som gikk opp til et fancy utsikts sted over hele byen. Jeg tror ikke jeg har gått så mye på 1 år. Vi tok kjempemasse bilder.

Ute med HåvardJeg har vært ute med Håvard.FisheyeDaniel har et fisheye kamera. Det tar perfekte bilder omg!

Grunge Polaroid Bilder

Ginger Attitude

På GulsetJeg har vært hos Håvard på Gulset. Det var koselig vi gikk litt rundt og tok bilder.Black and whiteI det siste har jeg lagd masse svarthvitt grunge/goth bilder til tumblr. De ser ut til å bli en del populære der og siden jeg ikke skal gjøre noe idag så tenkte jeg at jeg like så godt kan legge dem ut. Grunnen til at jeg ikke har lagt dem ut er fordi dere som følger bloggen å foto innleggene mine vet at jeg ikke er noen fan av svarthvitt bilder. Siden vi har perfekt kamerautstyr nå som får med fine farger så ser jeg ingen grunn til å fjerne dem med mindre ikke det er dårlig fargebalanse og kombinaskon. Mens mange mener det er "kunstnerisk" men som sagt for å gi et dark og doth uttrykk til bilder virker det helt fint.GraveyardIgår var jeg hos Daniel med Håvard. Vi spilte inn vokaler til sangen vår og nå er den ferdig men det skal jeg ha et eget innlegg til. Daniel bor ikke så alt for langt unna en kirkegård så vi tok bilder der.

(Noen bilder kan forstørres)Sommer og solDet er kaldt ute men solen er i hvert fall på plass. Håper bare temperaturen stiger raskt. Jeg var ute med Daniel og Håvard igår. Vi var hjemme hos Daniel og jobbet med en sang og så var vi ute og til slutt gikk vi til meg.Polaroid kamera bilderJeg har fått levert objektivet mitt på reprasjon nå så blir nok ikke noen speilrefleks bilder på en måned eller to intil videre... sukk. Kompakt kameraet mitt er ikke ille men det klarer ikke og fokusere sånn som speilrefleksen og KOOOORN overalt når det ikke er megalyst. Gah ! Irriterende. Jeg vurderer å bare kjøpe det billigste objektivet jeg finner nå med alle pengene mine for å bare ha ett.

Anyway her er noen bilder av bilder... det er de jeg har tatt så langt med mitt Polaroid 300.

Det her er seriøst favoritt bildet mitt av alle bilder! Det er meg som "skriker" til katten min og den bare "whææ" men desverre klarte jeg og bomme på halve katta mi da. Men jeg skal ikke klage man kan se den liksom er "whææ" ting.HattHer er speilrefleks bildene fra igår. Jeg hadde på meg hatt omg...

Objektivet på speilrefleks kameraet mitt har blitt ødelagt. Det har låst seg så det klarer ikke å fokusere i auto-focus. Jeg må nok prøve og komme meg ned på japan foto idag og få levert det til reperasjon. Det vil si ingen HQ bilder på en stund. Det her er dritt! Jeg er kjempe sur og frustrert. Jeg har ikke garanti lenger heller så det kan bli morro å få se hvor mye av lommeboka mi det spiser opp.

Jeg håper virkelig ikke det blir samme greia som med iPhonen min "du må kjøpe ny vi kan ikke reparere den". Jeg gadd ikke å kjøpe ny iPhone jeg bare tok den "vannskadede" med hjem og gjett hva etter at den har ligge og slengt rundt i nesten 4 år så prøvde jeg den ut igjen og den virket! Altså den hadde ikke så stort problem som de påstod den hadde. Objektiver koster en hel del i tillegg, har liksom ikke lyst til å bruke pengene mine på det.PorsgrunnDet er 100 år siden jeg har tatt meg en god tur rundt byen nå og jeg må si jeg har vært flink denne gangen. Jeg var altså overalt i Porsgrunn med Håvard så inviterte vi Bao som forsvant med andre mennesker tilslutt og da hentet vi Daniel. Dette var så klart igår...

Jeg vurderer å lage en video om polaroid kameraet mitt, funksjoner, selve bildene osv... ja/nei?

Delig med sol i ansiktet så man blir blind.SubwayJeg var ute og spiste på subway med Håvard, det er kjempe lenge siden jeg har spist der.PolaroidHer er noen av bildene jeg har tatt med polaroid kameraet mitt så langtInstagramNå har jeg tatt meg bryet til å få meg instagram...HahaI'm blue

TåkeIdag var jeg hos Håvard og vi gikk tur med Runa. Det var kjempe tåkete ute!

Jeg er kul retard.Vintage høstJeg ligger 100 år etter i alt på skolen. Trykk og foto greier...

(Siden det ble så lite kan det forstørres ved å klikke på det.)Lukkertid/BlenderJeg gjør trykk og foto oppgaver som jeg skulle ha gjort for 100 år siden.

Skrive feil: fokuserer man på noe*Glow stickJeg fant glow sticks! Jeg eeeelsker glow sticks de er geniale! De er lys jeg elsker lys jeg elsker elsker elsker det. Jeg leter eeegentlig etter UV lys men det er jo utsolgt overalt.Photoshop ansikts manipulasjonDette er mitt aller første forsøk på og fotomanipulere bilder slik de ofte blir manipulert til sminke blader og portretter. Jeg er helt ærling ingen fan av det og jeg er fult klar over at jeg har burkt ganske mye feil metoder så resultatet mitt skiller seg noe ut. Men,  jeg tenkte siden jeg kanskje tar meg et fotograf yrke hvorfor ikke prøve seg på alt innenfor det?

Dette er definitivt ikke noe jeg kommer til å bruke på bildene mine fremover. Jeg foretrekker og se levende ut og 3 dimensjonell ut... alle ansikter i magasiner er helt flate.

Sånn annen informasjon, sminken er ekte og ikke lagt på. Jeg hadde også på mørkeblå fargelinser.

   ElgIgår var jeg ute med Håvard og jeg lekte at jeg var en elg.

Jeg liker veldig denne hunden her. En gang gikk eieren tur med den så var det 2 andre hunder der og de gikk amok og bjeffet uendelig mens denne hunden ikke bjeffet en eneste gang. Også hver jeg går forbi det der kommer den bort til porten og lager søte syte lyder. JEG VIL HA DEN!

Derp

MOOSEFlickrhttp://www.flickr.com/Lindeh

Dette er bare noen få bilder...

Grainfield Crystal ball 2008 The end Vintage girl White cat Girl Living easy Crime scene Fall I like you Maria Autumn Fall Lindeh // October October Viola tricolor Crow sitting on a branch Norwegian beach in Sogn og Fjordane Sunset Enjoy the nature The famous Kannesteinen Spring Running through the fields The green light again Green light Red lightball Sweety Light girl Let's be confusing... Glass pyramid Long exposure at night The awesomest :D Together :D Mrs. Hairflip and Mr. Emo Daniel Bestfriends Håvard Cold water Cherry blossom Sweety The summer is here Green Flower Pigeon Ginger Close up Glitter Rawr! Zoom Glitter Bubbles Flowers I <3 bright colors Buttons Starving xD Guitar No you're weird Chinese restaurant Round sunglasses This is very random Daniel Untitled Anne Just's botanic gardenI'm backJeg har ikke gjort noe som helst på 100 år nå, ikke vært ute, ikke rørt fotokameraet mitt, ikke rørt sminke på 1 måned. Så som Daniel sa for litt siden "så rør det'"... her har du bilder og mer å lese Daniel.Flying flameJeg tok bilder igjen.Enda mer pus

Morsom pusJeg digger Sweety, hun er sånn seriøst den mest geniale katten man kan ta bilde av. Jeg tror den vet at den blir tatt bilde av noen ganger den gjør alltid et eller annet.

>>Her er andre bilder som beviser poenget mitt.<<

>>Enda fler bilder som beviser poenget mitt.<<

>>Og nok en haug med bilder til.<<StjernehimmelJeg surret litt med kamerainstillingene og kom fram til enkelte instillinger som gjør det lettere for fotografi av stjerner og det var en enorm stjernehimmel idag så jeg følte jeg måtte få til noe.Trykk og fotoJa jeg har blitt helt sløv på og blogge, det kan ha noe med at jeg startet på skolen og blir døv så jeg går ikke ut lenger. Jeg startet da altså på skolen den 17, etter skolen kom Håvard.

Den 18 var jeg på skolen igjen, Håvard kom til meg etter skolen men måtte dra på trening og Daniel kom tilbake til Norge så jeg gikk rundt i byen med ham helt til sent på kvelden.

Den 19 var jeg på skolen, godt nytt er at jeg fikk Trykk og Foto som valgfag og favoritt/kontakt læreren min har faget. Etter skolen var jeg ute med Håvard og Daniel og så satt vi hjemme hos meg til sent på kvelden.

Idag kom Håvard hit og vi sov, ja det er rart men jeg sovner lettere med ham. Og det går helt tilbake til den jeg blir døv delen, jeg blir faktisk ikke døv jeg får bare forbanna høy tinnitus som gjør at jeg sover med TV på som distrahering som egentlig ikke hjelper på noen måte.

Siden kameraene mine for øyeblikket samler opp støv skal jeg bare poffe på med fotografier som jeg vet jeg ikke har blogget.Korn åkerJeg liker ikke søndager det er ganske kjedelige og jeg skal ingenting idag. Jeg tok et bilde som jeg likte veldig godt igår etter å nesten ha død av å gå hele veien med Håvard fra Herkules kjøpesenter opp til Gulset. Oppe på Gulset er det masse kornåkere og siden vi gikk på kvelden var det solnedgang på en måte. Og det var med det lille sugne digital kameraet mitt.HimmelHey! Jeg burde virkelig legge meg og det skal jeg snart. Jeg sitter å snakker med Håvard på msn og gjør random teite ting med et bilde i photoshop. Imorgen/idag skal jeg ut med folk...ConverseJeg bruker speilrefleks kameraet mitt alt for lite så jeg tok litt bilder her og der rundt på rommet mitt. Det er så mye lettere å putte det lille digital kameraet i vesken men jeg skal begynne å ha med speilrefleks kameraet mitt oftere.

Jeg har kjempe masse converse sko, rundt 20 kanskje men jeg bruker sjeldent alle.SolnedgangDet var super awesome solnedgang idag!AgainGjett hvem som var hos meg igjen? Håvard! Gjett hva vi gjorde igjen? Kile krig og soving.

For ikke så lenge siden lekte jeg masse med lys greier.PhotoshootDaniel, Håvard og jeg gjorde en liten "Photoshoot".HejDet har nesten blitt sånn for meg at dersom jeg ikke har noen bilder ser jeg ingen grunn til å skrive noe her. Jeg fikk det for meg at folk ikke gidder og lese det jeg skriver og kikker heller på bilder. Selv om i det siste fant jeg faktisk ut at vennene mine leser bloggen min. Og egentlig lagde jeg den sånn sett for meg selv siden jeg er senil så det står skjeldent noe sånt superspennende.

Idag var jeg hos min farmor og farfar og tok bilder av alt mulig borsett fra meg selv fordi jeg ikke utførte 3 timers kirugi inne på badet slik jeg pleier å gjøre hver dag til vanlig.

Sånn for et par dager siden var jeg ute i verden med Daniel og Håvard igjen også var vi hjemme hos meg og hadde enda en trekant med klær på. Vi så også på Daniel sitt dukkeshow med kosedyrene mine "Gay polarbear and cat". Awesome folk! Igår var jeg hos William og sovna der fordi det er sånn man gjør når man er på besøk man sover...

Jeg tok kjempe masse bilder men jeg likte ingen av dem blæh...PhotoshitIdag var jeg ute med Daniel og Håvard selv om alt var stengt men det har ikke så mye å si... vi handler ikke akuratt. Også traff vi Bao som er overalt, det morsomste av alt var at jeg sa på starten av dagen "Kommer vi til å treffe Bao idag også?" og Håvard mente vi ikke kom til å gjøre det siden det er påske og sånt men så plutselig senere på dagen stod det en Bao ved buss stoppen.

Jeg lekte med lys og nei jeg har ikke fritids i det hele tatt og er ikke over fascinert av lys.The awesomestJeg liker å henge rundt med de mest awesomste, søteste, morsomste folkene i hele verden!VintageJeg tok kjempe masse bilder!Gamle bilder<3Kjole what!?Siden det er mega kjedelig på søndager og jeg ikke har tatt noen bilder i det siste bestemte jeg meg for å ta bilder. Men jeg har allerede kjempe masse bilder av meg selv så jeg fant ut at jeg skal gjøre noe nytt, ødelegge det jeg er kjent for. Jeg er nemlig kjent som Linda GårAldriMedKjoleEllerSkjørt. Jeg er snill nok til å motbevise det navnet ved å føle meg veldig ukomfortabel og ta på meg kjoler. Vell, vell jeg har tenkt å begynne å gå med det til sommeren siden jeg mener det er på tide og komme seg ut av gutte klesavdelingen.Pus er rar

StarsJeg burde få meg et bedre objektiv eller teleskop som kan kobles til speilrefleks kameraer.Sløyfe dagenIgår kjøpte Miriam, Daniel og jeg hver vår rosa barne hårbøyle med sløyfe uten noen spesiell grunn. Vi avtalte å ha den på samme dag på skolen selv om Miriam tilslutt ikke gadd å bruke den siden alle stirret på oss. Aldri sett en gjeng weirdos med rosa sløyfer i håret eller? Jeg for min del synes det er greit, det for folk til å le men det var gøyere på kjøpesenteret igår for de på skolen er mer bitchy når vi finner på et eller annet. Men men, nå er vi formgivnings klassen og der det er kunst er det alltid noen veldig fucked up og rare folk. F.eks bildene vi tok idag...Photoshop addiction

FotogenKatten min er fotogen, jeg tror den vet hva et fotokamera er. Hver gang jeg tar bilder av den gjør den noe strange.NøklerIdag hang jeg med William og vi skulle hjem til meg men først var vi i byen. Da vi kom hjem til meg hadde moren min dratt og jeg hadde selvfølgelig glemt nøklene mine... gawd jeg er senil, var liksom det moren min sa rett før jeg skulle gå: "Husk å ta med nøklene dine" og Linda bare "Jaja of course" men glemte det momentant like etter. Så vi måtte sitte på en buss stopp i en halvtime å dø av kulde.

Igår hadde Daniel og jeg ingenting å gjøre i formgivnings timen siden vi har et maske prosjekt og vi hadde ingen ideer til masker. Så vi spurte læreren om vi kunne gå fra timen for å dra til Skien å kjøpe ferdig masker på hobbybutikken og hun sa ja! Nå har jeg en maske som jeg forsatt ikke aner hva jeg skal gjøre med, yay!

There's no place like space...Leker med lysIdag eller igår... før det ble midnatt, lekte jeg med lys man gjør nemlig det når man er like nolife som meg. Jeg får alltid sprøe ideer til bilder og jeg liker å prøve dem ut. Jeg synes lys er fascinerende og iblant eksperimenterer jeg med det fordi det blir som regel awesome på bilder. Vell før jeg lekte med lys gjorde jeg andre ting...

Jeg var i byen med Maria og Mark så traff vi masse nye folk, eller jeg gjorde ihvertfall det. Maria visste hvem folka var anyways det er alltids hyggelig å bli kjent med nye mennesker selv om jeg er elendig til å bli kjent med folk. Maria, Mark og jeg gikk rundt i sikkert en time på down town å lette etter et sted å spise men alt var fullt siden det er etterjuls salg og masse mennesker her og der. Vi endte opp med å spise på en ikke så populær kinesisk restaurant men det var faktisk ikke så ille, vi tok barnemeny FTW!syk syk sykJeg er ikke helt død, enda... jeg fikk skummelt dop av legen min. Hvis du noen gang skulle få corsylan vil jeg sterkt anbefale og ikke ta det, du blir absolutt ikke noe mer frisk av det. Siden jeg bare har vært hjemme å syk og ikke tatt noen nye bilder får jeg kjøre enda en runde med gamle bilder fra min minnepenn. Jeg så veldig morsom ut før...

2007 LindaGlitterGjett hva jeg gjorde ikke for så lenge siden? Tviler på du hadde gjettet det, i hvertfall ikke uten tittelen. Jeg tok bilder av glitter fordi jeg bare fikk en random ide.Ute med MariaI dag var Maria, Daniel og jeg i byen kjempe lenge i flere timer som er ganske uvanlig for oss og vi droppet og spise på subway! Sånt skjer bare ikke, kjempe strange dag! Vi traff kjempe mange vi kjenner, av folk som jeg vet hvem er var det rundt 10 stykker. Etter og ha vært på det lille kjøpesenteret i cirka 4 timer så ble Maria med meg hjem hvor vi gjorde grusom fransk lekse og monget. Vi lekte at vi var cp barn fordi det er sånt alle normale folk gjør...

Maria er kjempe pen og hun er teit når hun sier hun ikke er det.OvernattingFra i går til i dag så overnattet jeg hos Maria det var awesome. Vi lagde taco og spiste masse godteri! Så tok vi kjempe maaaassse bilder. Vi gamet guitar hero i evigheter helt til midt på natta da jeg tekstet en venn i nærheten om at jeg var i nærheten og vi begynte og vurdere og treffes. Så fikk vi ham til og komme men siden vi risikerte og bli tatt av Marias mor som ikke var hjemme atm så ble det knapt 5 minutter og jeg endte opp med og bare stå og klemme ham det var litt søtt haha. Nå har jeg farget håret mitt knærsj rosa igjen... altså etter disse bildene ble tatt.Jeg er så noobJeg er så noob! Haha! Nå har jeg fått tatt mine første høst bilder og jeg må si det var ikke mye anstrengelse for å få gjort det... Det var nærmere to skritt ut døren i pysjamas og ta tre bilder av en busk utenfor døra. Noen ganger er jeg en veldig lat fotograf, jeg må ta en tur ned i byen i morgen eller snart og ta bilde av de store fine lønne trærene i alle parkene før det blir alt for sent.

I går blekte jeg håret mitt eller omtrent bare etterveksten min yaay! Så nå ser det helt likt ut bare uten masse ettervekst. Skal få farget det knærsj rosa i løpet av de neste dagene.

Jeg føler at jeg begynner og bli litt bedre på photoshop.Fritids much?Jeg er en veldig merkelig person, i hvert fall inni hodet mitt... det er mye sprøtt jeg holder skjult inni der men det er greiere og ha det for seg selv. Som regel tenker jeg foto, tegninger, maleri, kunst, musikk, film bare at jeg får veldig merkelige ideer.

Jeg planlegger det meste men det er dette med og faktisk gidde og gjøre noe, som regel ignorerer jeg ideene mine. Men for ikke så lengesiden tenkte jeg foto og at det snart er halloween så jeg gravde frem en grønn lampe og gjorde noen forsøk med kamera instillingene slik at alt blir riktig så fant jeg frem et sært laken som jeg brukte og det ble faktisk mye tøft.Alt er whæææ!Alt i livet mitt ligger etter skjemaet nå. Blogg designet, hårfargen min, dingsene jeg har bestillt på nett og jeg har holdt på og "ryddet" rommet mitt allerede før sommer ferien og jeg er langt fra ferdig. Jeg har ikke tid og har ikke hatt tid til og rydde noe som helst, jeg har jo malt stuen og nå har jeg en halveis avtale med en venn som jeg ikke har truffet siden september forrige år. Jeg vet ikke om det blir noe av det, vi er begge alt for late til og faktisk avtale noe riktig vi har snakket om og treffes en god stund nå og vi skulle egentlig ha truffet hverandre idag men neida... Hvis den nye avtalen ble riktig skal vi treffes imorgen som gir meg perfekt mulighet til og kjøpe hårfarge for nå er jeg snart på de siste dagene jeg har mulighet for og farge håret mitt. Jeg tror også jeg egentlig burde ha bestilt enda en rosa hårfarge, den ene lille tuben er ikke nokk. Men det er for sent nå den kommer ikke til og komme fram i tide...

Noen bilder fra idag og igår og før det... jeg digger virkelig difference effekt <3 for tiden.

Fancy sparkly sko!

Jeg er lat... Marc Jacobs emo sko <3

Awesome! Cupcake!

O.o


Pop artAlt er forsatt så kjeeeedelig, nå er jeg 100% tilbake på foto redigering for øyeblikket. Jeg klarer ikke og komme i gang med det nye blogg designet mitt av en del grunner, jeg tror ikke det blir nytt design likevell før mot slutten av august. Jeg kjedet meg nokk til og ta bryet og redigere 31 bilder!!! Tror det er det meste jeg noen gang har gjort og så satte jeg sammen noen av dem til ett Pop art bilde.

Bloggen min er for smal så du kan klikke på bildet for og se hele.
Pop art
Wooot?

4832115360_a0716c239e.jpg

 

Kjedelig ZZZZZ

4832104950_773bbc2d8b.jpgBilde redigeringI det siste har jeg hatt det ganske kjedelig, alle vennene mine er på ferie. Jeg har bare vært rundt om i Norge, og utenom det har jeg bare vært hjemme og malt suten grå... heh. Vell, grå ser bedre ut en den stygge brun/beige fargen som var før. Så til slutt kjedet jeg meg så mye at jeg skulle starte på mitt nye blogg design men jeg kom aldri så langt. Jeg så nemlig gjennom en del gamle redigerte bilder som var ganske fancy. Så redigerte jeg ett par til nå, og jeg må innrømme jeg savner virkelig og holde på med det.

Du skjønner jeg har mac og jeg brukte et mindre proffersjonelt program som ikke fungerer på mac. Jeg har photoshop på maccen men den er utgått, og med den penge sløsingen jeg har gjort i det siste tror jeg ikke jeg har noen sjangs for å få CS4 på en stund...
Random...
Male male...Ferien er overJeg har ikke hatt noen nye inlegg på en stund, enda det har skjedd en del nå i påskeferien. Jeg kommer ikke til å skrive om det fordi det begynner og bli gammelt nytt. Jeg har ikke vært i humør til å skrive noe som helst. Nå har jeg sitti og ramset opp alt fra 500 år tilbake til nåtiden, til engelsk framføringen min imorgen om hvorfor det forsatt er konflikt i Nord irland. Jeg har ikke klart og komme noe videre på stop-motion filmen min! D:

 

Det var en dame fra Frankrike på skolen vår idag, hun hadde med brev fra sine elever som vi kunne svare på. Jeg fikk et brev fra en jente som het Mélanie. 

 

:D

 

KRIS TIME! 

 Ny kameralinse!Som jeg nevnte i mitt siste inlegg så skulle jeg få prøve en 70 - 300 mm linse på mitt speilrefleks kamera. Pappa bare ga meg hele linsa og sa jeg kunne låne den en stund. Det er awesome! men jeg har helst lyst til å kjøpe en egen etter hvert og mest sannsynelig kjøpe flere ulike linser. I tilleg må jeg skaffe meg et UV-filter til de nåværende linsene. Alt i alt er ikke for billig. Jeg sa også at jeg skulle få adobe, det funket desverre ikke fordi det var en spesiell thailandsk kopi som trenger crack for at 30 dagers greiene skal gå vekk. Den gikk ikke på mac og den gamle pcen min hengte seg så jeg skal prøve igjen.

Det jo søren meg nesten umulig å ta bilde av månen med 18 - 55 mm, jeg skal prøve igjen når det ikke er skyet ute med min nye linse! =D 


Speilrefleks kamera!På lørdag fikk jeg dratt meg selv ned i byen for å se på speilrefleks kameraer og jeg kjøpte canon EOS 550d! Det er awesome! At the moment har jeg bare standard 18 - 55mm linsa men jeg vurderte og ikke kjøpe en med en gang fordi det forsatt går an å ta bra bilder. I tilleg så har min far canon 450d og flere ulike linser til det og det er samme linsene til alle canon SLR kameraer. Jeg er ganske happy fordi det kan filme og kvaliteten på videoen er synsykt bra! Jeg endte opp med og se på alt jeg filmet om og om igjen. Alt jeg vet så langt er at skal pappa komme innom med hele adobe pakka for lyd, bilde og film imorgen.

Eh jeg har også matte tentamen D: Jeg suger i matte. Jeg var forkjølet nesten hele uka så jeg gikk glipp av engelsk :( og nynorsk eheh men nynorsk er jeg ikke så trist over å mistet. Alt som ikke er bokmål er svensk for meg xD "Hej, just nu sitter jag här och ska skriva på nynorsk... If u get what i mean" Idk alt jeg har fått med meg på nynorsk er ikkje og kjerleik, vet ikke om jeg skrev det riktig en gang. Får spørre om jeg kan ta engelsken en gang til, det skal være sånn Re-take dag.Jeg kan fly!Huff ferien gikk fort! Rett tilbake til skolen igjen imorgen! Heldigvis har vi vinter og påske ferie kommende. Vi er i starten på det nye tiåret. Og jeg lurer på hvor store forandringene vil bli fram til 2020... haha bare vent og se! når 2012 ikke kommer blir neste "doomsday" sikkert 2.2.2020 eller 20.2.2020. Jeg har ikke fått gjort så mye og snakke om... brukte hele kvelden i går på finne ut av hvordan jeg kan levitere på et bilde og fikk en hel del feilet forsøk fram til i dag så klarte jeg endelig å få det som jeg ville.

Har ikke photoshop. Det er heller ikke hopping... (Og ikke flying heller xD)Gamle bilderJeg rotet rundt i rommet mitt og fant en gammel minne penn med masse bilder fra 2005 og oppover (disse bildene er ikke fra 2005). 

 

 

 

4864391526_da3ba1465c.jpg

 

 

 

4864701908_a6c2e47675.jpg

 I miss my camera!Jeg føler at noe mangler i livet mitt! O_O Og det gjør det. Helt siden kameraet mitt ble tatt fra meg har jeg ikke hatt noe å gjøre og plutselig får jeg en ide! Jeg kan ta bilder! Men så kommer jeg på at jeg ikke har kameraet mitt her! Det skjer liksom hvert tiende minutt. No fun! Aner ikke om det blir reparert og hvor mye det kommer til å koste og når jeg får det tilbake. Jeg blogget aldri om halloween men det ble det ikke noe av heller. Minner meg om at jeg snart har bursdag... but I don't give a shit! Har ikke lyst til å feire den... har bare hatt party magnet venner som lager uventede fester for meg. Men i år skal prøve og holde meg unna folk den dagen. Hopefully... kan ikke garantere noe heheh! Ble også ferdig med skrekk film prosjektet på skolen! yaay! skal redigere filmen i løpet av uken! ^_^ Noe å gjøre mens foto kamera er borte.

Det er som regel her jeg ville hatt bildene fra det siste i løpet av uken. Men, since no cam no new pics jeg nekter å bruke det gamle kameraet mitt! Men du får nøye deg med noen av bildene jeg tokk i løpet av våren. Du kan også sjekke ut flere av bildene mine på min flickr, hvis du går på flickr.com/lindeh.

No more, no moreI dag hadde vi avspasering på skolen fordi vi måtte på teater sent på kvelden dagen før. Jeg stakk innom mat butikken og tok en annen vei hjem og på veien så jeg en emo dude med gitar som sikkert skulle på kulturskolen og spille gitar. Mitt syn uten linser eller briller mindfucked me again! D= da jeg kom nærmere var det Kristin! Og ikke emo dude og hun hadde ingen gitar heller. Sure beats den gangen jeg gikk i byen så hørte jeg en melodi fra crystal castles som jeg trodde ble spilt  inne i butikken langs gata så sa jeg at jeg hadde det som ringe tone og gikk videre... til at jeg skjønte at det var mobilen min som hadde ringt... welcome to my world. Jeg er rar på alle måter.

Tilbake til tittelen. Why? What? Where? No more? No more?
No more camera... mitt kamera er ødelagt i seriously like seriously cried! Mitt kamera er mitt liv, det blir ikke noen HQ pics for a while. Rett før satans Halloween også, den ene dagen jeg gleder meg til.
Kommer sikkert til og svi i lommeboka for å få det fikset også. Jeg har allerede levert det til undersøkelse som koster 500 kr. Så for å få det reparert blir nokk noen tusenlapper. Jeg tror jeg må bytte hele linse systemet. My poor poor camera!

4059357006879477108aPro flickr accountJeg fikk meg pro flickr konto idag, jeg ble lei av den måndes grensa på å laste opp bilder. Jeg synes flickr er en veldig bra side, egentlig har jeg 3 kontoer... Jeg har en main konto og en som jeg laster opp redigerte bilder og sånt som jeg ikke vil ha på hovet kontoen. Den tredje bruker jeg nesten ikke men noen ganger laster jeg opp bilder til blogg der.
www.flickr.com/lindehRegn!Nå har det regnet uten stopp! Okei da... med noen FÅ dager dager sol. Men jeg er dritt lei av regn! Det ødelegger alt! Det kom bare 1 positiv ting ut av det. Regnbildet jeg tokk under her: Det ser litt tøft ut.

3778902632_dbdd36ae01.jpg

 

Gammelt regn bilde fra 2008

3703978303_7acd361415_o.pngJeg har ødelagt mitt fotokameraIdag dro jeg til badeparken. så skulle jeg og Milla ta noen bilder. Heldig vis tok jeg det biligste fotokameraet jeg hadde. Men det jeg ikke tenkte over var at det er det kameraet som har best film kvalitet. Etter og ha hoppet ut og inn i vannet og tatt masse bilder sluknet det. Men så funket det mange ganger etterpå men problemet er at det har kommet dugg på den indre linsen så jeg kan ikke fjerne det. Og til slutt så sluttet det og funke. Jeg fikk satt minnebrikken fra kameraet i printeren for å få lagt in bildene på pcen.

3704749800_0d3d263021.jpg

 

På vei til badeparken

3943761189_83a6ddb678.jpgAwesome søndag!Som regel pleier jeg og hate søndager fordi de er så kjedelige men idag var den fantastisk. Masse awesome bilder! =D

XD Milla som skal til å slå meg ned med stol.Naw!Krangler om gitaren XDHva? Stol?Hehe=DHoppe!


Jeg er syk...På den minst passende tiden får jeg influensa! Akkuratt på ferien. Jeg dør! Hvis jeg har langtids forkjølelse eller influensa, jeg er ikke sikker :S Hvis jeg blir syk i hele ferien så kommer jeg til å hate meg selv for jeg holder ikke ut til påske! Um ja sånn er det å være syk.

Laster opp noen av bildene jeg tokk i forrige uke... Jeg synes at det nye kameraet har bedre kvalitet desverre er det bare en ting i veien (blogg killed the quality)

4841182099_f8c638efe6.jpg


 Linda leker fotograf!Nå har jeg løpt rundt med det nye fotokameraet mitt og tatt bilde av alt mulig. Egentlig fordi kvaliteten er hundre tusen ganger bedre enn på de to forrige kameraene mine. 

I dag var jeg på skøytebanen igjenn (sorry ingen bilder) og det må jeg si. Jeg er en av typene som tar ting raskt. I hele mitt liv fra jeg gikk i barnehagen i 90 tallet til idag så har jeg kun stått på skøyter rundt 10 - 12 ganger. Med flere års mellomrom så ja jeg sugde hardt i å skøyte. Men nå kom jeg tre ganger etter hverandre og jeg har fått god balanse. Forrige dette rekord var 1 fall nå er det 0!!! YAY! Og de tre gangene har jeg prøvd å lære meg og kunne skøyte baklengs. Og denne gangen gikk jeg inn dit uten noen peiling på hvordan man skøyter baklengs og jeg gikk ut igjenn og skøytet som bare det! Jeg prøvde og prøvde konstant i 2 timer og da gikk det! Så hvis du vil lære noe så prøv. 

Sånn var det med synging også, før sang jeg værre enn en forskjølet bikkje som uler om natta (sånn seriøst). I et halvt år trente jeg skalaer veldig ofte og førsøkte og synge hver dag. Det hjalp, jeg synes fortsatt ikke jeg er så super men mye bedre enn jeg var. Jeg sang yesterday sammen med en veninne så bestemte vi oss for å synge ett vers hver for seg. Veninna mi trener hos en sanglærer og ikke vondt ment men hun tror virkelig hun synger best i verden. Hun hadde hørt meg synge en ganger før i 2006 da jeg sang som en ulende bikkje. Og da det var min tur nå på yesterday så små kikket jeg på henne da jeg begynte og synge solo. Jeg lo meg i hjel da hun hadde sunget sitt vers og sto der stolt og smilte og ventet på å le av meg men da jeg sang så gikk det sleipe smilet vekk og hun så sjokkert ut og kikket på meg nesten som om hun skulle sjekke at det var jeg som sang. Det er det jeg har å si, øvlese gjør mester.

3315087688_0a3efeecde.jpg


3311753838_097d989165.jpg


 

 

 

 

4841157471_77380263c2.jpg

 

  • OM MEG


    Jeg er 21 år og kommer fra Porsgrunn. Jeg bruker denne bloggen relativt lite nå, mest som en dagbok for meg selv.


    MENY