hits

2017

Holidays 2016I år reiser jeg til Asker.22 årForrige helg feiret jeg bursdagen min sammen med venninner. Helgen før det var jeg hos kjæresten min, og vi dro på et tidlig julebord med jobben hans. Vi småfeiret også den helgen. Han baker kake til meg hvert år. Årets fineste gave var et smykke som jeg fikk av ham, og en bismuth krystall. (Jeg har samlet  mineraler og metaller, altså stein siden jeg var barn).

HyttenJeg feiret 17.mai i Kongsberg, hos kjæresten min. Før det var vi i Kragerø hvor familien hans har hytte. Øyen som hytten ligger på har endelig fått Geocacher, så vi tok elleve stykker.
27Kjæresten min hadde bursdag på mandag. Han fylte 27 år.Processed with VSCO with c1 presetBuskerudJeg har vært en uke i Kongsberg. Jeg var også på en fest med venninner forrige søndag.

Processed with VSCOcam with 5 preset2016

Jul

21På lørdag fylte jeg 21.Jul og nyttårJulen tilbrakte jeg med familien til Anders. Nyttårsaften tilbrakte vi hjemme med litt fyrverkeri.

Favorittgaven var en nescafe kaffemaskin som jeg fikk av Anders, men jeg kjøpte også en liten nyttårsgave til meg selv. Nå venter jeg på å få min iPhone 6, siden de er utsolgt og må forhåndsbestilles.Fra 17. mai

2119. januar hadde han bursdag. Noen burde gi meg en medalje for kaken som jeg bakte.

2014Vi hadde gjester på nyttårsaften og jeg lagde middag og dessert.BursdagI går var jeg i bursdagsfesten til Daniel.Nazist og KommunistDet var Halloween i går. Synes vi var ekstra kreative i år.

Modeller.

BursdagsfestI dag var jeg i bursdagen til Julie som hun feiret hos Arne. Det var utrolig hyggelig. Av alle bursdags feiringer, inkludert mine egne så er nok dette den flotteste jeg har vært med på. Jeg har bare nylig blitt kjent med disse ulike personene men de gir meg en følelse av å ha kjent dem i evigheter. Jeg er ikke særlig flink til å snakke med mennesker men disse folkene har en naturlig begavelse til å se de rette tingene på rett tidspunkt så jeg trenger ikke å anstrenge meg en gang. Jeg kan ikke huske sist jeg lo å snakket så mye med folk.

Håvard og jeg anokm en god del tidligere på grunn av buss så vi kom først. Vi endte opp hos Arne mens han og Julie fremdeles lagde mat men med tid så dukket flere og flere av gjestene opp og til slutt var vi 10 stykker.Skal i bursdagJeg får ikke sove. I dag er en av de dagene hvor det virkelig ikke passer. Jeg skal i bursdagen til Julie som er på kvelden men fordi hverken jeg eller Håvard har kjøpt gave må vi lete etter gave i dag så det blir ikke noe tid til å sove. Det får gå som det går. Jeg kjenner meg selv så enten kommer jeg til å bare stå der å være halvveis tilstede eller så kommer jeg til å oppføre meg som om jeg er halvfull. Mest sannsynlig den første.MidtsommerHåvard, familien hans og jeg feiret Sankthans på bakkestranda i Skien hvor de tente et stort bål.

81Farmor fylte 81 år for tre dager siden så jeg dro på besøk til henne. Hun føler seg ikke så bra for tiden så hun ønsket ikke noe stort selvskap men både Pappa og søsteren min var der og. Jeg tok med lille søsteren min ned til et hotell/badepark hvor de har dyr utenfor. De hadde høner, kaniner og marsvin. Vi merket at den ene kaninen hadde svært hull midt på øret som blødde og var skittent så jeg gikk inn på resepsjonen og fikk sagt ifra. Den kaninen blir definitivt nødt til å amputere halve øret.JubileumetFor 2 dager siden hadde Håvard og jeg 2 års jubileum som kjærester. Vi skulle ut og spise på en restaurant i Skien by men det ble heller en koselig kafé på Herkules ettersom at været ikke var så bra til å begynne med. Vi hadde det utrolig koselig. Etter å ha vært på kafé ble jeg med hjem til Håvard. Han hadde kjøpt roser til meg og bøker som jeg ønsket meg.

I dag var Håvard hjemme hos meg og jeg bakte sjokoboller til oss.

GrunnlovsdagenJeg orket ikke alt det store oppstyret som følger med 17.Mai så jeg gikk ikke ut i byen. Istedet inviterte jeg Håvard med til besteforeldrene mine etter at han hadde gått i alle de togene han skulle. Jeg synes det er utrolig moro å være hos besteforeldrene mine. De har hatt noen utrolig merkelige liv og de er to spesielle mennesker. De har alltid noe og fortelle og det er noe nytt omtrent alle ganger. Ikke nok med at de har opplevd mye men det de har opplevd er ofte ganske komisk. Et eksempel er; Farmor brakk armen på vei til en frisørtime om vinteren. Hun gikk ditt og klipte seg med brukket arm først før hun gikk til sykehuset.

Jeg bakte 17. Mai kake. Eller det var mer en slags hytteost pai.

Søsters bursdagI dag hadde lillesøsteren min bursdag. Jeg ble invitert på veldig kort varsel, samme dagen faktisk. Heldigvis hadde jeg kjøpt gave på forhånd. Broren min hentet meg og vi dro opp til Famor og Farfar. Det var en koselig feiring. Broren min har fått seg valpen sin Zevs.


 PåskeeggejaktIgår var jeg hos Håvard. Vi var på påskeeggjakt i hagen hans med resten av familien. Det  var koselig også spiste vi Påske Taco. Det ble ikke så veldig lenge fordi Håvard skulle på kino senere.

Da jeg var i Skien med Daniel kjøpte jeg utstyr til Henna tattovering eller Mehndi som det også heter. Jeg lagde et design på hånden min for tre eller fire dager siden men nå er det nesten borte da. Men ellers var det kult å prøve det.

I dag skal jeg til Farmor og Farfar fordi jeg vil levere ett bilde av noen slektninger jeg lånte for å scanne og legge igjen ett påskeegg til lillesøsteren min der.Beste valentinsdagIgår var definitivt den beste valentinsdagen så langt. Jeg bakte brød og sjokolade cupcakes og begge ble skummelt gode. Håvard kom hit med en gang etter jobben sin. Jeg fikk en rose, masse godteri som det står "jeg elsker deg" på og en medalje fordi jeg er hans nr.1. Jeg lagde et fancy kort til ham (også bakte jeg). Selv om vi hadde overspist oss på muffins og brød så hadde Håvard reservert et bord på en restaurant så vi gikk dit likevel. Jeg hadde det kjempe koselig med ham.

For et år siden var vi ikke så flinke. Jeg skulle bake cupcakes da også men gjorde en "generalprøve" uken før og bestemte meg for å ikke bake likevel fordi det er mye jobb å lage regnbue cupcakes. Alt jeg husker egentlig er at vi gav hverandre kort og så på filmen babycall, som ikke er en helt passende film for valentinsdagen.2013Da er enda et flott år omme. Jeg 2012 har vært en av mine favoritt år sammen med 2011 og 2010 så jeg får håpe dette neste året blir like bra om ikke bedre.

Jeg tilbrakte nyttårsaften hos Håvard med Daniel, i Skien.

PartyIgår var jeg på bursdagsfeiringen til Daniel som var mer som en fest. Jeg ante ikke hva jeg skulle kjøpe og siden det var 18 års dagen hans gikk jeg for alkohol. Jeg pakket inn flasken med masse papir for å få den til å se ut som en dildo men det failet dessverre. Vi var ikke så mange det var egentlig bare Daniel, Benjamin, Astrid, Håvard og meg. Bennjamin bakte kjempegode cupcakesJulJeg vet jeg er helt håpløs til alt nå både til å blogge og ta bilder, men sånn er det bare. Jeg satser på at det blir bedre mot sommeren. Seriøst jeg hater snø det ødelegger alt, spesielt i den mengden det kommer.

Denne Jula var jeg hos farmor og farfar. Det er vel ikke så alt for mye å si... Farfaren min som nesten er 90 år hadde en lungebetennelse som forårsaket et lite hjerteinfarkt men det gikk heldigvis bra. Nå har han dårligere pust etter antibiotikaen han fikk og på grunn av problemer med hjerteklaffen. Men han ser ut til å være på bedringenes vei. Farmor lagde ribbe så jeg er glad. Hun lager den beste ribben av alle jeg kjenner. Vi åpnet gaver og Håvard gikk helt amok. Jeg fikk en kjole jeg likte, armbånd, fotokamera smykke, sølvhjerte med små krystaller og øredobber som fulgte med. Det var kjempe søtt, definitivt favoritt julegaven.

Jeg gav farfar et sett med løsbarter i forskjellige former og farger til hver dag i uken.

Idag/igår var jeg hos Håvard på julefeiring med familien hans. Det var koselig. Idag skal jeg i Daniel sin bursdagsfeiring siden han blir 18.

Kake til megIdag var jeg hos Håvard. Han inviterte Bao og Madeleine på besøk også og de kom med kake som de hadde bakt fordi jeg har hatt bursdag. Jeg fikk også forsinkede bursdagsgaver av Håvard. Ingen har bakt kake til meg før borsett fra foreldrene mine som på en måte er en selvfølge og de siste årene har de vært late og kjøpt kake. Det var kjempe snilt gjort av Bao og Madeleine. Jeg synes det var en kjempe koselig dag.

Jeg har forresten en spørsmålsrunde åpen nå så det er bare og stille alle slags spørsmål i det forrige innlegget.

(Tok ingen  bilder så derfor bilder fra bursdagen min og random.)

Beste bursdagsgave man kan få på 18 årsdagen, tusen takk Daniel.

 18 årIgår fylte jeg 18 år. Dette er den alderen jeg har sett mest frem til fordi jeg mente jeg ville føle meg voksen. Nå som jeg faktisk er 18 føler jeg meg absolutt ikke voksen. Jeg føler meg ikke som 18, ikke voksen og jeg føler heller egentlig ikke at jeg har bursdag. I alle år har jeg gledet meg til bursdagene mine. Igår stod jeg opp og kom ikke på at jeg hadde bursdag før jeg gikk i stuen og fikk øye på ballonger og mottok en gratulasjons sms i samme øyeblikket. Jeg sier hele tiden at jeg føler meg som 15 - 16 år. Da jeg var 14 og slet med angst og panikk anfall stadig så tenkte jeg at da jeg blir 18 vil jeg ikke lenger være så fryktelig redd for alt mulig men være voksen og fornuftig istedet. Vel, jeg er ikke så full av angst lenger men det skyldes at jeg fikk sosialisert meg bra på videregående og fikk gode venner som klarte og gjøre meg mer trygg på meg selv og rundt andre.

Jeg planla ikke og feire men jeg fikk besøk av Daniel og Håvard. Jeg skal heller feire på søndag med Farmor og Farfar. Jeg fikk et skjerf som farmor har strikket, penger her og der, lommebok av mamma, et speilrefleks objektiv. Men i år så slo Tante alle sammen med et utklipps album med bilder fra jeg ble født til nå og med mange bilder jeg ikke en gang har sett før. Jeg hadde veldig veldig få barndomsbilder før. Nå har jeg et gigantisk album fult av dem.Søteste vampyr parretNei! Det blir ikke snakk om twiligt. De fleste har nok fått meg seg at Halloween var igår. Håvard og Jeg kledde oss ut som vampyrer og var et "vampyr par" mens Daniel var en zombie. Jeg valgte ut ideen for oss siden Håvard ikke har like store muligheter for kostymer. Siden han har en vest og finbukse tenkte jeg på mer på 1800-talls inspirert antrekk. Jeg skulle da være en vampyr versjon av Erzsebet Bathory en grevinne fra 15 til 1600-tallet som er kjent for å ha drept mange unge piker og badet i blodet demmes fordi hun mente det fikk henne til å se yngre ut. Mens Håvard skulle være Vlad Tepes (Også kjent som Dracula) en Transylvansk fyrste som levde rundt 1400-tallet. Han ble kaldt Vlad "spidderen" fordi han spiddet mennesker. Dette gav ham "vampyr" ryktet.

Vi gikk ut på Down Town men det var svært lite folk. Ingen i kostymer borsett fra oss og heller ingen vi kjente så vi stakk hjem igjen. Da spiste vi godteri og så på 1973 versjonen av The Exorcist.Jeg skal være en vampyrIdag er det Halloween, endelig skal jeg få feiret det ordentlig etter år med problemer. Ifjor ble jeg syk. Jeg har halsbetennelse nå men jeg skal ikke la det stoppe meg denne gangen. Liksom det har seriøst failet hvert år de siste årene. 2011: Syk. 2010: Alle var bortreist så jeg var bare på besøk hos kjæresten min (nå eksen min) som ikke hadde interesse for Halloween. 2009: Skulle feire med den fremtidige kjæresten og senere igjen eksen min og en veninne men begge ditchet meg. 2008: Jeg hadde nettop blit skrevet ut av sykehuset etter en opperasjon som ble alvorlig mislykket. Jeg var veldig dårlig men ble med litt uansett. 2007: Fikk jeg faktisk feiret det.

Halloween er favoritt "høytiden" min også er sist gang jeg var med på det 5 år siden. Men i år skal jeg være Erszebet Bathory som vampyr og Håvard skal være Vlad Tepes med meg. Og Daniel tror jeg har planer om å være zombie. Jeg aner ikke hva vi skal gjøre men jeg vil ut og skremme folk.

Jeg testet kostymet mitt igår.

FamilienIgår var jeg i bursdagen til farmor. Hele familien min var der, fra alle kanter. Det er skjeldent alle har mulighet til å komme. Til og med Håvard ble invitert så han ble med. Det ble definitivt en av de koseligste gangene jeg har vært der. Håvard og jeg løp rundt med små ungene og jeg ble også overrasket at Håvard ble tatt så godt inn av alle i familien min. Jeg var litt sløv på å ta bilder. Fikk ikke med hele familien.

Familien min er kulere en din!

Selveste bursdagsbarnet, farmor.

Storebror som presser ansiktet sitt mot et vindu...

 

Strikket kake.


 Sesimbra om kveldenDaniel og jeg kjørte ned til Sesimbra med familien hans siden det var en eller annen slags fest eller høytid. Vi spiste is på en is restaurant lignende ting.Søster bursdagHåvard sin lillesøster hadde bursdag og jeg var invitert. Vi dro å handlet gaver til henne sammen siden han ikke ante hva han skulle gi henne. Jeg tror vi gjorde en flott jobb, hun ble glad. Jeg har aldri vært glad i bursdager men denne her var ganske koselig. Kanskje fordi det var voksenbursdag og bare familien hans var der. Men det var virkelig koselig og familien hans er ganske søt.

Håvard, Søsteren hans og jeg gikk tur med Runa. Det regnet litt så vi hadde med paraply. Da vi kom hjem til Håvard skulle jeg presse den stangen som gjør paraplyen lenger inn men den ville ikke inn så jeg brukte mer kraft og hånda mi for rett i paraplyen som gjorde kjempevondt men jeg latet som ingenting og ingen merket noe. Jeg gikk for å ta av meg jakka mi og skoene og da jeg gikk opp i 2 etasje merket jeg at hånda mi var full av blod. De tynne stengene på paraplyen som sprer seg for å holde stoffet hadde rivd opp huden på tommelen min da hånden min for rett i dem etter at stangen på paraplyen gikk inn. Tommelen min er kjempe øm, men jeg var heldig og fikk plaster.Porsgrunn Internasjonale TeaterfestivalIgår åpnet P.I.T. Jeg må si jeg var litt skuffet men jeg var enda mer skuffet i fjor så for å si det sånn var det litt mer spennende i år. Idag så er Håvard hos meg og skal overnatte her siden jeg reiser til Portugal om 1 uke.

Igår var vi ute og spiste sushi og kake sammen det var koselig. Vi var også ute med Daniel1 år!Idag har jeg og Håvard vært sammen i 1 år. Som regel sier folk tiden har gått fort men for meg føles det ut som jeg har tilbrakt år med pus. Kanskje fordi jeg virkelig setter pris på minnene mine med pus. Håvard kom med et kjempesøtt brev, tegning av oss, mine favoritt jellybeans og han kjøpte til og med uv-filter til kamera noe jeg aldri har fått rompa mi opp av sofaen på og fått kjøpt. Det var kjempe koselig idag. Jeg lagde Taco til oss også var vi ute i det fine været også tegnet vi litt sammen.

Jeg elsker deg Håvard!Fancy FuckersIgår som var 17.mai (åpenbart) fikk jeg besøk av Håvard. Vi gikk ut men det var helt ærlig ingenting å gjøre så vi inviterte Daniel med ut så da var vi 3 stykker som ikke hadde noe å gjøre.

Beste øyeblikket er nok meg som tilfeldig ropte ut "Det er 17 Mai!" og det startet å pøsregne bokstaveligtalt 1 sekund etter at jeg sa det. Så som Daniel sa rett etterpå "Jepp, det er definitivt 17. Mai idag." Og da gikk vi hjem til meg siden det var nærmest. Hos meg lagde jeg enda en Norsk hipster video om Vucam cliiiners eller dust suckers, altså støvsugere. Jeg vet ikke om den er bra skal se om jeg gidder å legge den ut.

Vi gikk også på Rio pizza hvor jeg ikke har vært på flere år men det er aldri fult der så det var vårt beste alternativ.Da er det 17. MaiJeg venter egentlig bare på at Håvard skal komme hit. Ellers har jeg ingen superstore planer for idag.11 månederIdaaaag har Håvard og jeg  vært sammen i 11 måneder! Nesten et helt år. Vi var ute å spiste pizza på pizza kompaniet så var vi på butikker å kjøpte klær til Håvard.

Igår var vi hos Daniel og spilte inn mer på en av sangene til Sir Real.

 10 måneder!Idag har jeg og Håvard vært sammen i 10 måneder. Om ikke så lenge blir det ett år. Vi var ute og spiste pizza, vi pleier og små feire hver måned. Vi spiste også kake! Håvard kom med fine roser og et brev. Søt.9 måneder!Idag har jeg og min Håvard pus vært sammen i 9 måneder! Håvard er her med meg og han var kjempe snill og kjøpte et nintendo 3DS spill til meg som jeg ville ha. Men fuuu det er dyrt, slem!Valentine's dayHåvard kom med en rosa, favoritt isen min, masse sjokolade og en film jeg ville se + søtt kort. Håvard du er den søteste personen i verden og jeg elsker deg. Vi bestemte oss for å se på filmen, det var Babycall (ikke akuratt noen valentine's day film) men det blåser jeg i. Den var på en måte spennende men forvirrende. Jeg må si den ikke var så bra som mange mener den er.

Vel for en uke siden skulle jeg øve meg på valentines muffins. Etter de første muffinsene ombestemte jeg meg, også er jo nakken min delvis låst nå så ingen store prosjekter på meg for øyeblikket. Istedet skaffet jeg MAKRONER!8 månederIgår var Håvard og jeg sammen nøyaktig 8 måneder. Jeg fikk 2 sett med øredobber og en sjokolade av ham! Vi var ute med Bao og Maria senere. Jeg har ikke sett Maria på kjempe lenge nå.Enda mer fra nyttårHåvard var hos meg igår og idag sånn om veldig mange timer skal vi ut på Herkules og antageligvis shoppe.Da er det 2012Og jorden gikk under... neida men yaay i år er året der jeg blir en myndig voksen. Jeg feiret med Håvard ved å løpe rundt i hagen med stjerneskudd wohooooo!NyttårsaftenJeg fikk feiret nyttårsaften med Håvard pusen min! Det er kjempekoselig! Vi spiste masse nam mat og kaker og marsipan. Også tok vi masse masse bilder.Jul hos HåvardJeg fikk feiret Jul hos Håvard med familien hans. Det var kjempekoselig!BlurIdag feiret Håvard og jeg på en måte at vi har vært sammen i et halvt år. Vi gikk ut og spiste kake, det var kjempekoselig! :3Et halvt år sidenFor et halvt år siden ble jeg sammen med Håvard! Tiden har gått veldig fort.

Jeg elsker deg pusen min!SokkerJeg var hos min farmor og farfar med Håvard igår. Som regel legger alle folka i familien min igjen alt av jule eller bursdags gaver igjen der. Jeg fikk masse sokker, wooh. Jeg fikk også skumle ting fra tanta mi som en mini fontene og giga rosa kjetting halskjede.SeventeenJeg fått meldinger og blitt oppringt helt siden klokken 7 om morgen og facebook veggen min er veldig skummel akuratt nå. Jeg er 17 nå, yay.Halloween brusOMG jeg fant Halloween brus! Jeg har liksom ikke drukket det på 100 år! Peeeen farge.5 månederIdag har jeg og Håvard vært sammen i 5 måneder. Jeg kan ikke tro det nesten har gått et halvt år allerede, det virker ikke så mye. Jeg liker ikke tid, den går bare fremover og før du vet ord av det er alt mange år siden.Insert zombie hereJeg kom nettop hjem fra bursdags festen til Håvard siden han egentlig ikke fikk feiret bursdagen sin ordentlig, det var ganske hyggelig. Vi spilte guitar hero, så på/lagde porno, bablet, spiste pizza, så på en skrekkfilm (komedie) nye versjonen av The omen. Måten alle døde på der var bare komisk, generelt alt var komisk. Vi avsluttet dagen med og leke aper og holde Gulset ånden oppe.3 år sidenIdag er det nøyaktig 3 år siden jeg startet denne bloggen. Jeg kan helt ærlig si at det føles som om det har gått fort men når jeg tenker mer dag for dag virker det som evigheter siden. Det er bare utrolig rart og tenke på og spesielt at jeg har de 3 siste årene av livet mitt arkivert. Denne bloggen betyr egentlig ganske mye for meg og den har reddet meg ufattelig mange ganger ved og holde hukommelsen min gående.

Det er rart og se hvor i livet jeg er nå sammenlignet med da. Jeg har forandret meg som person og utseendemessig, det er morsomt og se hvor mye bildene jeg tar har forbedret seg.

Samme sted 3 år siden/noen dager siden.

3 år siden.Bursdagen til HåvardJeg kom hjem etter å ha vært hos Håvard siden han hadde bursdag idag. Han fikk en pyjamas av meg siden han klager så på at det er kaldt når han sover. Jeg tok ikke så mange bilder egentlig... annet en på webkameraet hans men de bildene har jeg ikke men det fristet og surre runt på cam igjen da jeg kom hjem.Halloween forberedelserDa var linser, blod og teatersminke i boks. Jeg klarte ikke og ka være og prøve ut linsene og blodet. Jeg var med Håvard og Daniel idag.Familie bursdagIdag hadde min Farfar bursdag og vi feiret faren min i samme slengen siden de har bursdag veldig likt. Jeg hadde lite tid idag så jeg glemte mobilen,  SD kortet til kameraet og da jeg kom hjem kom jeg på at jeg hadde med nintendo dsen min som har et SD kort. Den ene dagen jeg hadde på kjole også faen... Så hvis jeg gidder å legge in iphone (Den mobilen min som er ødelagt og ikke kan ringes med) bildene så blir det ikke mer en det.

GaddarFeireIdag var jeg med Håvard og vi små feiret å ha vært sammen i 2 månder, så vi tok oss in pizza på peppes.P.I.TIdag/Igår... huff tid. Var Håvard på besøk hos meg og vi gikk ut for å spise, på veien traff vi Mark, Ayla og 2 personer jeg ikke husker navnet på. Dessverre ditchet vi dem etterhvert og gikk hjem igjen. Hjemme hos meg lakkerte vi neglene hans.

Siden det er Porsgrunn Internasjonal Teaterfestival og søsteren hans var i byen inviterte hun oss med ut for å treffe folk. Vi fant ut at Mark hadde mistet sin siste buss og måtte bli kjørt av Håvard sin søster men hun skulle kjøre flere folk og da var det ikke plass i bilen så  vi måtte bli igjen hos meg mens vi ventet på at hun skulle komme tilbake.

Jeg tror alle folk jeg kjenner har poppet opp fra alle kanter, har definitivt slått min nye rekord til nå jeg så sånn seriøst alle jeg vet om i verden.

Dagens er: Magefjert... trenger jeg å si mer?BarnasdagBarnasdag... kan dra til helvete!

Lameass kjedelig fail deprimerende dag på byen med Håvard, Daniel, Ashley og Astrid. Woooh!Mer 17. maiSå her er noen flere 17. mai bilder altså de som jeg har stjelt fra andre, egentlig bare Malene.

Yay for skien med Daniel og Håvard!

Sexy beastsNeida jeg er ikke død likevell, men jeg ble nesten det etter at jeg fant ut at jeg skulle gå i kjole på 17 mai. Men  med mine super awesome gode venner fikk jeg tankene lett vekk fra det. Idag var vi overalt i Skien og traff alle folk på jord. Sånn sett var det Håvard, Daniel og meg mens andre folk kom og gikk.

Daniel er flink fotograf ja...Hadet14.11.1994 - 17.05.2011 ✝KlyperIdag feiret familien bursdagen til lillesøsteren min og vi var kjempe snille mot storebror.Enda mer k-popJeg stjeler bilder fra Marianne.K-pop bursdagNå kom jeg hjem fra koreansk pop busdagen til Marianne som var ganske awesome! Vi danset noen koreanske danser fra musikkvideoer og sang gratulerer med dagen til random folk på chatroulette.K-popJeg skal i k-pop (koreansk pop) bursdagen til Marianne, hvor jeg må kle meg ut som en koreansk popstjerne. Halp skummelt!Official sløyfe-dagFor ikke så lenge siden arrangerte Daniel sløyfe-dagen på facebook og overraskende nokk ble mange med. Men de fleste kom med små sløyfe hårspenner. Daniel fikk kjempe masse komplemanger av skolens ansatte, det var ganske morsomt. En gammel manne lærer kom bort og beskrev ham som "en sånn playboy gutt". Hahahaha!HateJeg liker ikke idag dager... valentins dag er ganske shit egentlig. Det var morsdag igår var det ikke? Ja, jeg bryr meg virkelig. Daniel som stadig sier masse rare ting og lager egne sitater som til tider gir mening sa: "Morsdag er for å være skikkelig show off sånn at de som ikke har mor skal grine seg ihjel en hel dag og valentine er for å være show off mot forever alone folk, jeg hater det." Helt enig. Vell har hatt det værre og hvis jeg husker riktig satt jeg hele dagen på rommet mitt forrige valentins dag. Idag var jeg ihvertfall ute med Daniel og Maria fikk vært med litt så vi fikk gått rundt og vært forever alone sammen utenom Maria da som ditcha oss etter en stund...HAPPY NEW YEAR!GODT NYTTÅR ALLE SAMMEN! 2010 har vært en av de beste årene jeg har hatt og jeg håper på at 2011 blir enda bedre! Takk til alle awesome folk jeg har blitt kjent med i år og dere som faktisk gidder å lese min veldig randome blogg. Jeg har ikke stort mye å si for øyeblikket, jeg har vært hos folk og jeg skal til folk idag. Kanskje vil jeg en eller annen dag til neste år gå inn å redigere dette inlegget og putte opp et eller annet fancy bilde!

Men so far... once again HAPPY NEW YEAR!

2011 BILDERRRJULOMGSånn for dere som ikke visste det så hadde jeg en kjempe kjedelig jul, med masse gamle folk og grandtanter. :] Og de hadde kake men jeg har ikke matlyst lenger, anoreksi omg. Nå har jeg 7 håndsåper og et badehånkle, hah!Farsdag/BursdagI går hadde jeg bursdag som jeg egentlig hadde tenkt og sove på men familien dro meg ut av sengen og sendte meg av gårde til farmor og farfar. Jeg antar jeg fikk vell noe ut av det, kake og 1 kilo ekstra... ny frisyre fikset av lillesøster, enda en tegning av meg og en enorm hodepine bosett fra det så har jeg nå også blitt rik igjen.Alle ditcher meg!Er det mulig? Blir jeg nødt til og skippe halloween to år på rad? Det var så vidt jeg kunne gå på halloween for 3 årsiden fordi det var rett etter operasjonen min men jeg gikk for det. Forrige år ditchet folk meg, i år avtalte jeg med Maria men hun blir tvangssendt på hytte tur, så reiser morra mi til utlandet, ikke at jeg hadde feiret halloween med henne men alle drar fra meg!

 Dobbel bursdag med meitemarkI dag gravde vi etter meitemark på skolen. Kjempe gøy! Vi fikk ikke handsker heller, hadde det ikke vært for Maria som fant ut at vi kunne bruke pinner som spisepinner og plukke marken opp med dem så tror jeg det hadde vært en langt mer ekkel dag.

I går var jeg i bursdag til farfar, det er ikke stort mer og si... Broren og søsteren min var der.

I forrigårs var jeg i bursdag til Elise, men hun hadde sånn spleise bursdag med Kristin som ikke hadde feiret sin bursdag. Vi var sånn cirka 18 stykker og det er veldig uvant for meg. Jeg som i det siste har droppet og feire bursdagene mine men nå frister det veldig og feire i år fordi nå kjenner jeg så masse awesome folk!

Bursdagsbarn EliseFamilie greierI går var jeg i bursdag til farmor. Jeg hadde et rent helvete med og finne ut av hva jeg skulle gi i gave! Hva gir man en gammel dame i gave liksom? Blomster? Hun får alltid blomster, hun fikk masse blomster nå, hun har alltid hatt masse blomster. Eller noe man har lagd selv? Omtrent alt hun har er noe noen har lagd selv... jeg tenkte jeg kunne bake brownies som jeg gjorde men de ble liksom stygge, brownies er liksom ikke noe fancy bursdags kake det er en stygg svær pannekake så det ble ikke det. Da bestemte jeg meg for og bare lage et kort med masse glitter greier men så syntes jeg det ble drit stygt (også) så jeg begynte og lage et nytt kort klokken ett på natta (2 dager før selve bursdagen ironisk nok) i så fall ble jeg mye mer fornøyd med det nye kortet.

 Det var i hvert fall hyggelig, nesten hele familien var der.
 

4696511687.jpg

 

Søstra mi og 3 meningen min.

 

WHÆÆÆ ZOMBIE

4697215942.jpg17 MaiSelv om jeg er forkjølet så stoppet det meg ikke fra og feire 17 Mai, vell egentlig så var det Milla siden hun ringte meg. Jeg hadde ikke så mange planer egentlig, skulle treffe noen men det passet liksom ikke med dagen så vi byttet dag. I stedet hang vi litt i byen og så selv om det ikke var så mye og se, så da gikk vi til kinarestauranten som vi ikke fikk gått til sist og denne gangen bestilte vi våruller! Og selvfølgelig fritert banan med is, vi henger der alt for mye det er nesten flaut. Alle arbeiderene kjenner oss igjen. Resten av dagen ble ganske fort kjedelig så vi både kastet og sparket tennisball ute på gata. Jeg drev og filmet litt også men jeg skulle filmet oss spille ball det var eid. Jeg mener det er morsomere og se på hvor elendig man kan være til noe en og se på proffe folk drive med noe... Det er vel det.

Gratulerer med dagen folkens!

 

 

I forrige uke, helt utrolig solnedgang! Jeg trodde ikke kamera ville få med fargene og detaljene. 100% uredigert, borsett fra at jeg har beskjært det.

4617048884.jpgFørste dag i et helt nytt år!Godt nytt år! 2010 blir spennende. =]


JulEndelig ferie! Snart jul å greier.. gleder meg ikke no særlig har ingen store planer om å feire det så voldsomt. Det var liksom før da jeg var liten at det var stas... men ikke nå lenger.

Siste bildene mine
BursdagDa er den her da jeg er ett år eldre nå. Gjorde ingen ting i dag hadde ingen planer om å ha fest jeg orker rett og slett ikke. Jeg fikk endelig en helg for meg selv på en måte... ikke helt for meg selv, men nærme nokk.Fredag 13Haha liker å nevne det fredag 13 xD Ærlig tror jeg ikke noe på at det er ulykkes dag. Vi sluttet to timer tidligere på skolen hvordan kan det være ulykke? Jeg har bursdag imorgen! Jeg skal ikke gjøre en eneste drit. Skal sove leeeeengeeeee =) Har forsatt ikke fått tilbake kamera =( men atleast... har jeg fått den nye hårfargen min =D Rosa og Purple! Men jeg vurderer å klippe meg først.

bilde 222

I'm still smøurt you know..
bilde 450

If I was super hero or something... Random, maske fra Italia fordi de har sånne greier der.
bilde 522


Barnas dag!Jeg var i byen med Marianne og Priscilla og hennes lille bror siden det var barnas dag idag!

Det var dårlig med karusell utvalg men jeg var fast innstillt på at jeg skulle ta 1. Dette ble Priscillas første gang. 

Naw!

3896328084_82d52cfbec.jpg17 mai og litt merHer har jeg masse å blogge om fordi jeg ikke kan gjøre det med en gang. Vell faktisk så har jeg hatt to forskjellige veninner som har overnattet rett etter hverandre. 

15 mai, fredag.
- Milla kom, hun skulle overnatte. Vi lagde film. Satt litt på stickam og vi ble populære over 135 inne på en gang... det var sprøtt! Det mest morsomste var at vi snakket med noen fyrer som var helt elendige i engelsk. Så sa jeg til henne "Milla jeg tror de er russiske" så hørte jeg at han ene snakket russisk. Så jeg sa "snakker du russisk?" (på russisk) og da lo de og var sjokkert men det var ganske gøy.

16 mai, lørdag.
- Milla stakk, Kristin kom. Vi stakk fort ned til down town men kjøpte ikke stort. Vi så litt på plate kompaniet og så gikk vi til matbutikken for å kjøpe godteri men vi endte opp med og kjøpe urge intense med salat blanding og ifa drops, som ikke var så ille. Da vi kom til bake satt vi også på stickam men vi var lite populære maksimalt tror jeg det var 5 stykker innom. Så så vi på eurovision og faen ta Rybak! Men det blir gøy at det blir eurovision i Norge da til neste år. Og forresten vi satt litt på brygga og jeg sverger det var en evil svane som forfulgte oss den skulle rive ut involdene mine!

17 mai, søndag.
- Jeg ble vekt opp på morran på grunn av musikk korpset. Jeg bor rett vesidenav øvings lokalet demmes D: det er ganske irriterende. Jeg kan faktisk høre dem når de øver inne også. Kristing og jeg så ikke noe annet valg en og ståd opp. Jeg hoppet oppi bunaden min, så gikk vi ned i byen. Det var ikke stort og se der så vi satt under brua ved down town i en halv time og tokk bilder, filmet, og bablet helt til vi stakk hjem igjenn etter å ha kjøpt en pølse i brød og is. Og senere dro Kristin hjem.

18 mai, mandag.
- Det kommer ikke til å skje stort i dag nei... Jeg voknet opp med en super sterk forkjølelse. Jeg fikk panikk da jeg ikke fant nese sprayen min men heldig vis gjorde jeg det. Jeg kunne liksom så vidt puste igjennom munn og nesa var totalt tett! Jeg er litt bedre nå. Får tvinge meg selv til og komme på skolen imorgen fordi vi har norsk tentamen og jeg burde ikke miste den. Så lenge jeg ikke blir kvalt av nesa mi eller halsen min så går det sikker greit. Jeg kommer sikkert til og freake alle på skolen ut nå som alle har svineinfluensa panikk.

4829470741_d2a4d47011.jpgMe & Kristin


Den super skumle svanen.
Swan

O:


Nyttår... OSVWow... nå legger jeg inn mitt første innlegg i 2009. Utrolig at det er ett år igjenn til 2010. Det føles bare ikke ut som 9 år siden jeg feiret 2000, jeg husker dagen som om den var igår. Og den gangen var jeg 6. I år var jeg med Milla igjenn.
Vi var ute til 2 eller 3, det vil si vi gikk ut i 2008 og kom inn tilbake i 2009 haha! Vi var ved rådhuset og så på det fattigste fyrverkeriet i verden! Så når vi kom hjem så, så vi på vi på syke kule fyrverkeri videoer på youtube.

Me

Å jo Kristin var her i 2008... vi tokk litt tulle bilder med cam.
bilde 669 bilde 665 bilde 182


JulJul var ok, var litt hjemme og så med Milla. Vi var ute... det var ikke 1 fucking sjel ute å se... vi gikk ut på den store veien hvor det pleier og kjøre biler hele tiden. Og vell vi la oss i den og filmet det til og med... Jaja.. det midterste bildet er av emo crazy og jule terrorist.
Jeg fikk.
- Sjampo og body lotion sett.
- Sjampo og body lotion sett. det ene var bursdags gave egentlig (ja 2 ganger)
- Sjokolade.
- Sjokolade. (ja 2 ganger)
- Sminke sett.
- Penger.

OK
DÆTS ITT!

p8010455 p8010454 p8010458


Jeg har blitt fjortis!Huff da, denne gangen bommet jeg virkelig på når jeg skulle ha lagt inn dette inlegget. 19 november her er der snakk om 14 november som også er kjent som min bursdag, Fjortis meh nu. Dumbassene overnattet i to netter og morra mi var vekk så yay! Home alone! 

Var på kino idag med klassen... vi så "mannen som elsket yngve" altså jeg har ikke så sterk interesse for gay filmer men det var værre med de andre. Litt komisk når det kom til kysset. I kino salen kunne man liksom høre mange skrike "Ikke gjør det! Ikke gjør det!" "NEEEII!" "JAAA" "Så søte!" Og andre satt med kamera telefoner og gjorde seg klare til å fyre av. 

Igår fikk jeg nye briller. Jeg har egentlig trengt briller siden jeg var sirka 11, men den gangen hadde jeg noen stygge runde blåe harry potter briller så hell no! De gikk jeg ikke med. Bedre og gå nermere for å se eller be noen om å lese ting for deg en å se ut som.. Gud vet hva. De nye er mye bedre alle vil prøve dem og synes de er ganske tøffe :). Skal på theater nå snart. Faan! Tentamen i norsk imorgen og nynorsk tentamen etter det på fredag. Å! Å! Imorgen skal jeg stå på skøyter og kanskje bade i skien fritidspark. Au revoir! 

bilde 437
Bilde: Meh, bursdag 14 november 2008
  • OM MEG


    Jeg er 21 år og kommer fra Porsgrunn. Jeg bruker denne bloggen relativt lite nå, mest som en dagbok for meg selv.


    MENY