Those summer vibes Sol, sommer og varmeHytteturVi var i Kragerø denne helgen.
KragerøJeg har vært på hyttetur i Kragerø.
TilbakeJeg har vært to uker i Kongsberg hos typen min. Han kom først hit fordi vi var på en fest hos Daniel, min bestevenn. Dagen etter satt vi på med en av hans kolleger til Kongsberg. I Kongsberg ble vi ganske hektet på Geocaching, en slags form for orientering. Det var ganske stilig og jeg fikk se flere deler av byen. 

Da jeg kom hjem catchet jeg opp med Daniel på Jonas B.BåtturFor noen dager siden dro vi på båttur til Vassdalen med noen venner, som vi også lånte båt av.

Vi var også i Sverige igjen, på tirsdag. 

Og jeg bowlet med Rebecca, en venninne av Anders. Jeg kan ikke huske sist jeg bowlet, det må ha vært 2009.

Anders og jeg har planer om å gå på Gaustatoppen, men det har vært så varmt de siste dagene. Det spørs om vi ikke tar det i begynnelsen av høsten.


SverigeForrige uke dro Anders og jeg på til Sverige. Vi dro dit sammen med en gammel venn av ham, og kjæresten hans.

På lørdag samlet farmor og farfar hele familien i selskap, fordi de begynner å bli gamle.

Ellers har vi tilbrakt nesten hele uken på badetur med venner, i Vassdalen.

SlalåmHer er i hvert fall noen bilder fra Hovden.Bilder fra Håvard sin bursdagVi tok litt bilder på bursdagen til Håvard på Søndag. Han fikk en lommebok (etter eget ønske) med supermario tema og det nye Super Mario Bros 3DS spillet av meg.AugustDa går det mot slutten av sommeren og enda en sommer er snart over. Dette blir det første året jeg ikke går på skole siden før jeg faktisk startet skolen i 1 klasse. Det blir rart. Jeg skal prøve å få meg en jobb.Jeg leverJeg har ikke blogget i det siste. Mest fordi vi har mobilnett som vi stadig må fylle på og da må vi ned i byen. Og fordi jeg ikke har tatt så mye bilder eller gjort noe alt for spesielt. For det meste har vi vært på den baren hvor alle servitørene er care med å spørre hvor gamle vi er. Så vi har prøvd ulike drinker.

Daniel var på en konsert festival og så på M.I.A og andre folk. Lana Del Rey var der også men det var visst grusomt. Jeg gikk ikke på konserten jeg dro ut med moren hans og spiste fancy sjømat. Skjell og sånt, det var fabelaktig og servicen var veldig bra der.

For et par dager siden var vi i Sesimbra. Jeg gikk inn i en random matbutikk og kjøpte en stor flaske med Baileys helt problemfritt. Folk bryr seg ikke med å sjekke ID eller noe sånt her at all. Og det er 18 års aldersgrense.

Har kun instagram bilder for øyeblikket.

BadeVi dro og badet i en lagune. Vannet der var varmere en på stranda men fremdeles ganske kaldt. Det var ikke særlig dypt der og det så ekkelt ut og det var mye strøm så vi ble trukket i en retning heletiden. Også var det mange folk som vindsurfet der og det var irriterende. Derfor badet vi ikke så mye, vi gikk heller til en restautant ved stranda og spiste der.LisboaIdag var jeg i Lisboa, Portugal med Daniel. Vi gikk inn på en goth butik og jeg har sannsynligvis kjøpt de mest awesome buksene som noen gang har eksistert. Vi kaller dem bipolar bukser fordi det ene benet er svart og det andre er hvitt. Daniel kjøpte creepers til seg selv så nå kan vi begge creepe rundt i Porsgrunn sammen. Vi spurte de ansatte om de viste hvor det var en tattoveringssjappe og de ga oss adressen så vi gikk dit.

Jeg spurte om tattovering og damen der var sånn, ja helt ok. Så sa jeg at jeg er 17 men ikke hadde fylt 18 men har tilatelse av moren min (Som jeg har). Moren min skrev også en lapp om at jeg får lov under reisen i Portugal med en kopi av IDen hennes. Damen som jobbet der sa at hun tror det skulle gå helt greit så hun viste bildet mitt til tattovøren og sa hvor mye det cirka ville komme på. Men så snakket hun med andre ansatte og måtte ringe sjefen sin for å spørre om det var greit som det dessverre ikke var. Fordi det er en lov om at foreldre må være til stede om man er under 18 og det kommer folk som kontrollerer tattoveringene så det vil være fare for dem. Da ble det ikke tattovering på meg.Jeg er i ParisVi ankom Paris mellom klokken 13 - 14 idag. Daniel og jeg gikk rett til hotell rommet vårt, skiftet og gikk ut igjen. Vi tok virkelig sats da vi fikk dårlig fransk/engelske instruksjoner på hvordan vi skulle komme oss til sentrum av Paris. Vi fant tog stasjonen og uten å ordentlig vite hvilket tog vi skulle ta gikk vi for det. Vi gikk av riktig men togstasjonen var veldig forvirrende og vi slet med å finne veien ut. Men vi gjorde det til slutt, da var vår neste oppgave å finne eiffel tårnet som ikke var så vansklig. Vi så det med en gang og gikk mot det.

Det var mye større en jeg hadde foventet og det så ikke ut som jeg hadde forventet rundt ut ifra bilder å sånt. Vi skulle gå tilbake til togstasjonen men fant den ikke igjen siden alle gater er identiske og vi hadde bare satset med å gå til eiffel tårnet ut ifra hvor vi så det. Men togstasjonen var ikke så synlig, vi endte opp med å måtte ta taxi tilbake til hotellet.Dårligste tidspunkt og bli syk påImorgen har Håvard og jeg vært sammen i 1 helt år nøyaktig! Og jeg er selvfølgelig syk. Vel det får så være jeg skal ikke la en dritt forkjølelse ødelegge dagen min så jeg skal uansett opp til pus og grille.

Jeg skal også nevne at jeg får meg en skikkelig Europa tur neste måned. Jeg skal til Portugal med bil så vi reiser gjennom Danmark, Tyskland, Belgia, Frankrike og vi stopper i Paris så videre gjennom Spania fram til Portugal. Så skal jeg være i et sted som heter Sesimbra som er litt utenfor Lisboa, jeg blir der i ca 2 uker og hele turen kommer til å ta 3 siden det tar rundt 3 dager å kjøre ned dit og tilbake.GothicJeg var hos Håwi igår og masse av familien hans var der. Det var koselig. Jeg liker ikke påske det er kjedelig.

Forrige bildene bare gothifisert.BadeJeg badet for første gang på stranda siden 2009 sammen med Håvard. Det var varmt kaldt vann samtidig det var veldig rart. Det var på en måte ikke kaldt men det var kaldt likevell. Etter at vi hadde badet plukket vi skjell, jeg hadde desverre ikke med kamera så jeg må få mast på Håvard etter mobil bildene hans.

Etter på dro vi hjem til meg og spiste taco!Søte menneskerIdag var jeg ute med masse skjønne mennesker som Håvard, Synne, Bao, Thomas, Mark,  Aleksander, Marie og Gunn. Vi var i skien og løpte rundt her og der i mega varme nok en gang. Jeg spiste masse is.

Wææhh jeg liker ikke at det blir mindre og mindre igjen av ferien.Hippie brillerIdag var Håvard hjemme hos meg og vi døde av varme. Vi var ute i hagen og tok masse bilder med mine hippie briller. Jeg er også meget stolt over at jeg klarte å lage middag ting og helt måltid uten oppskrift og alt på egenhånd uten å faile big time! Når vi kjørte Håvard hjem gikk det en rådyr mamma og rådyr barn over veien, de var søte.

Igår så jeg skummelt flyvende oransje lys på himmelen og jeg tror jeg så det samme idag jeg tror det var et helikopter, eller noe fallskjerm lignende ting.Aaawee yeah!Idag var jeg ute med Håvard, Synne og Mido. Det var ganske mega hyggelig morsomt fint, jeg har virkelig savnet å være ute med folk etter å ha vært syk. Det var dødelig varmt idag og jeg gikk med kjole igjen! Ferien er snart over, OH NOES!Kjøttetende fuglerIdag var jeg ute med Håvard, Mark og Bao men Mark måtte dra tidlig hjem så resten tok turen til Skien. Der hang vi med Karina person og vi traff andre bekjente. Bao hadde med en cheeseburger fra Porsgrunn, han ba Håvard filme ham spise den i veldig "orgasmisk". Uten at Bao merket det kom det en gjeng med ungdomer som døde av latter, det var virkelig dagens. Han la igjen burgeren ute og små spurve fugler spiste hele på mindre en 5 minutter!

CHEESE!

Jeg beklager for å ha strødd marengs på hodet ditt Håvard. Unskyld!SingstarJeg dro til Håvard og en kort stund senere ringte Bao og spurte om å henge med oss. Vi gikk bort på grillen og spiste kebab hvor vi snakket med 2 skravlete jenter som jeg ikke husker navnet på. Senere gikk vi hjem til Håvard igjen og fant ut at vi skulle synge singstar. Det ble mye banning, leing, piping og growling. Det var egentlig ganske komisk men både hyggelig og morsomt.

Senere dro Bao hjem. Håvard og jeg gikk å la oss og sovnet helt til jeg måtte dra hjem, det var søtt.Da jeg var ung...Igår ved det mener jeg før klokken 00, var jeg ute med Håvard og Bao igjen.
Bao hadde sine nostalgiske øyeblikk og prøvde å få frem at ting var veldig annerledes før og startet flere setninger med "Da jeg var på deres alder.." Det er komisk fordi Bao er bare ett år eldre en meg og to år eldre en Håvard, som reagerte raskt med "Du er ikke så gammel Bao."

Jeg liker virkelig ikke at sommeren går så fort, om en måned og 9 dager er det skole igjen!

BrillegjengenBoa, Hpvard og LinsaSånn i tilfelle du lurer på hva tittelen skal bety så er det en samtale jeg hadde tidligere med Bao, Håvard og meg selv (Linda) om hvordan navnene våres ofte kan feilskrives på pcen.

Jeg lekte rundt i byen med gutta men som Bao sa ved et uhell er vi en gutt og to jenter, det kan kanskje stemme også. Ellers var vi overalt og gjorde overdrevent rare ting som til vanlig og døde av varme ute.

(Flere bilder kommer etter jeg gidder å se igjennom alle)

 ¨NattaDøgnrytmen min er helt ute av kurs og den påvirker antagelig hjernen min også. Jeg prøver klær midt på natta liksom, mer nøyaktig skjørt... Sånt skjer når det er ferie og døgnrytmen blir ødelagt.

clthGalskapHåvard var hos meg igår eller før det ble natt da. Jeg bakte bolle/rundstykke ting siden jeg følte for det også har jeg ikke sett Håvard på en uke. Vi hadde ganske mye fritids, kilekrig og jeg vet faen ikke hva vi holder på med på bildene. Drar opp shortsen og spiser bolle?Forever AloneJeg var med Håvard igår nok en gang, bare at denne gangen er på en måte den siste. Jeg kommer ikke til å se ham igjen før om litt over 1 uke. Han skal være leirskole leder aktig ting så jeg ga ham masse lapper og brev og kosedyr slik at han ikke dør der. Daniel er i Portugal og blir der nesten hele sommerferien og jeg er ikke akuratt førstevalget til å bli invitert med på ting av andre folk. Jeg føler meg som en outsider for øyeblikket, jeg passer ikke inn med gamle folka lenger.

Med andre ord dette blir virkelig en morsom uke, jeg tror jeg skal bruke mesteparten av tiden på soving. Det er jeg ikke så flink til nå for øyeblikket siden jeg blogger klokken halv fem om morgen. Døgnrytmen min er helt på bærtur så jeg fikser den ved og ikke sove! Også skal jeg la lillesøsteren min drepe meg idag og jeg skal bli feit hos farmor og farfar.

Jeg har ingen bilder så jeg skal være EKSTREMT RANDOM. Dette er meg med blondt hår, fjortis ansikt, mer sminke en til vanlig, brune linser og vanlig grå øyne.PlankingIdag var jeg ute med Mark,Bao, Daniel, Ayla og Håvard. Vi gikk rundt på byen og det var et ganske irriterende sykkelres ting i gatene så vi måtte gå masse omveier. Vi tok sånn drit masse bilder idag.Fri fri friEndelig er det sommerferie, jeg er så vant til skolen at jeg forsatt føler jeg må på skolen etter helgen. Det er rart første året på VGS gikk fort. Det har vært  en hel del oppturer samt mange nedturer men slik er livet. Idag skulle jeg til skien men ble dårlig da jeg kom fram, selv om jeg visste jeg var syk. Håvard som hadde vært hos frisøren der var snill nok til å bli med meg hjem til Porsgrunn. Håvard var min modell idag. xD

Etter at vi hadde kjørt ham hjem ble jeg kjørt gjennom storgata der jeg så masse folk jeg kjenner så jeg ble igjen og små pratet med dem.Fail internettOkai internettet her er så dårlig at jeg bare kan laste opp 1 bilde per time og det gidder jeg ikke... når jeg kommer hjem skal jeg stappe hele bloggen full av bilder. Jeg kommer hjem over imorgen tror jeg.UteIdag var jeg faktisk ute, det er kjempe lenge siden jeg har vært det nå! Jeg ble lei av å være syk så jeg gikk ut og latet som om jeg ikke var det... så gikk jeg og gjorde en siste julehandel.Høstfeeerie!Da blir det en uke fri, de neste to årene fremover kommer jeg nok til og lengte etter ferier mye mer en noen gang før. Det er faktisk bare fordi vi slutter kvart over tre på skolen, jeg klarer ikke og vende meg til det! Jeg føler at jeg ikke lenger har så mye fritid fordi som regel så kommer jeg hjem halv fire så slapper jeg av, gjør lekser og etter det så er klokken mellom seks og syv som jeg mener er for sent til og gidde og starte på noe.

Det er høst og jeg har ikke et eneste høstbilde som også er skolen sin skyld, det blir for mørkt ute til og ta bilder av ting. Men så har det også vert dårlig vær og veldig tåkete som gjør at blidene blir veldig hvite så jeg får håpe det blir fint vær til uka. Forresten noen som vil finne på noe i ferien? Det er drop dead boring når man ikke har noen planer i ferien...

Jeg savner sommeren!Endelig ferie!Endelig er det ferie! De siste dagene før ferien virket kjempe lange. Jeg har ingen spesielle planer for ferien, men jeg kan godt komme i gang med en del ting jeg har ønsket og gjøre. Det beste av alt er at moren min reiser til england og blir der nesten hele uka, så jeg får litt fred og ro. Haha! Nå I den siste tiden har jeg gått rundt og telt dagene til jeg får av reguleringen min, akkuratt nå er det 11. 

 

Fra igår til idag var Kristin her... det var ganske spesielt fordi vi dro på "bh shopping" xD

Hahaha xD bh bilde

Jeg tenker også jeg kommer til å jobbe en del med filmen til kunsten....Endelig sommerferie!Endelig er det sommer ferie, gjennomsnittet mitt var ikke langt fra 4! 3.9 haha. Vell nå er det ikke mer skole på en stund! 

Idag var jeg her og der med Milla. Vi var på kjøpesenteret, jeg kjøpte enda en pakke hårfarge som jeg sikkert ikke kommer til og bruke nå har jeg 2... Haha. Vi tokk masse bilder, hoppe bilder!  

 

i286582036_1699.jpg

 

  • OM MEG


    Jeg er 21 år og kommer fra Porsgrunn. Jeg bruker denne bloggen relativt lite nå, mest som en dagbok for meg selv.


    MENY


  • hits