hits

FarmorFarmor døde og hadde begravelse forrige Torsdag.

Jeg fikk i hvert fall se mine søsken.Hjemme igjenDa er jeg tilbake igjen selv om jeg har vært hjemme siden Onsdag. Jeg skulle ha bodd hos besteforeldrene mine frem til Lørdag men i morgen kommer Håvard hjem fra Oslo og så kom andre ting opp osv. Dermed dro jeg hjem på Onsdagen. Søsteren min var også hos besteforeldrene mine fordi da hun fikk vite at jeg skulle sove der ville hun også bli med. Besteforeldrene mine har flere små hus på tomten sin så vi skulle sove i en av dem. Det var meningen at søsteren min skulle sove over i 2 dager men hun fikk hjemmelengsel etter å ha sovet en dag så hun dro hjem.

Iphonen min ble ødelagt. Uten videre så sluttet av/på/lås knappen å virke. Den ble dårligere og dårligere og neste dag virket den ikke i det hele tatt. Det vil si at jeg kunne verken låse eller slå av mobilen min og hvis den hadde slått seg av ville jeg ikke klart og slå den på. Heldigvis fant jeg et iPhone verkested på nettet og leverte inn iPhonen min på verkstedet i går. Den skulle være ferdig samme dagen men jeg hadde ikke mulighet til å hente den på det tidspunktet den var ferdig så jeg skal hente den i dag. Så får jeg bare håpe de klarte å reparere den.MarkjordbærBesteforeldrene mine inviterte meg opp fordi tanten min skulle være på besøk men hun kom ikke alene. Datteren til min fetter, på 3 år var der også. Hun er en av de skjønneste ungene jeg har sett. Hun hadde gledet seg veldig fordi hun skulle få lov til å gå alene med meg og se på sauene som ikke er så  langt unna der besteforeldrene mine bor. Dessverre var hun veldig syk og til slutt bestemte tante seg for å kjøre henne hjem selv om den turen tok flere timer.

Jeg gikk og hilste på de ulike dyrene på egenhånd. Jeg fant også ut at hele hagen hos besteforeldrene mine er full av markjordbær.


 DyrHåvard og jeg har vært på besøk hos familien min. Håvard overnattet hos meg til i dag. Vi fant ut at vi skulle jogge elleve om kvelden i går.

Vi så på dyr sammen med søsteren min. Jeg tror sau er favorittdyret mitt nå.

GrillingI går dro jeg ut til Farmor og Farfar med faren min og søsteren min for å grille. Vi grillet Shashlik, sist gang jeg var med på slik grilling var på 90-tallet. Etter å ha vært en stund hos Farmor og Farfar dro vi til isbaren i Brevik og spiste is.

 


 HesterI går skulle Håvard og jeg gå på tur til Mule Varde men istedet gikk vi bare til Eidanger og hjem igjen via Stridsklev istedetfor å snu. Det ble nesten 10 km det. Etter en sånn tur var det godt med ordentlig middag så jeg lagde ovnsbakt kyllingfilet med grønnsaker. 

Forgårs var jeg med lillesøsteren min på rideskolen og så på da hun red hest. Så dro vi til Pizzakompaniet for å spise Pizza sammen. I morgen skal jeg hjem til henne og faren min, da skal vi grille et eller annet sted ute, det kommer an på været. Men hvis været er dårlig så griller vi på verandaen til faren min.
 KaninPå Søndag var jeg hjemme hos faren min og søsteren min. Jeg fikk hilse på Tomas, kaninen til lillesøsteren min. Det var fint vær igjen så vi gikk en tur til sjøfartsmuseet siden de har bygd et nytt et der også.Bilder fra Stavern og annet.
 Ut på turI dag var jeg mange steder med søsteren min og Pappa. Han hentet meg på morgen og vi dro ut til en strand ved Nevlunghavn. Planen var at det skulle bli en slags piknik, og gå tur der med fars hund. Selv om været var nydelig var det alt for kaldt så vi var der en halvtime og plukket skjell så dro vi til Stavern istedet. I Stavern var det varmere så da fikk vi gått turen vi ville og vi fikk til og med plukket skjell der også. Det ble ikke noe piknik så vi dro inn til Larvik for å spise istedet.
 Søsters bursdagI dag hadde lillesøsteren min bursdag. Jeg ble invitert på veldig kort varsel, samme dagen faktisk. Heldigvis hadde jeg kjøpt gave på forhånd. Broren min hentet meg og vi dro opp til Famor og Farfar. Det var en koselig feiring. Broren min har fått seg valpen sin Zevs.


 SkøyterIgår tok jeg lillesøsteren min med for å stå på skøyter. Håvard kom senere også. Vi hadde det kjempegøy også hadde jeg med kakao og sjokolade som vi spiste etterpå.

Da faren min hentet oss fra skøytebanen kjørte han Håvard og meg hjem så ringte vi Daniel senere og gikk ut i byenGammeltIgår var jeg hos Farmor og Farfar. Jeg vet ikke om jeg har nevnt det men jeg driver med slektsforskning så jeg norterte ned mye på farmor sin side fordi jeg ikke har klart og finne noe der. Jeg tok også bilde av mange av bildene de har her og der. Jeg fikk konfirmasjons bildet hennes og jeg var heldig nok til å få en hel del ting de har hatt rundt der. Jeg føler meg veldig hipster når jeg liker gamle ting og er stadig på brukt butikker men sånn er det og det har vært slik så lenge jeg kan huske. Jeg synes ting som har hatt eksistert lenge har en slags større verdi.

Jeg fikk for eksempel en brosje av farmor som tilhørte min tip tip oldemor. Det er rart og tenke på at hun for lengst er borte men jeg idag kan holde en ting som var hendes i hånden min. (Jeg liker å plage hjernen min med tid og historie). Det var i hvert fall koselig å være der. Jeg tok bilder på rommet til farmor som jeg synes er veldig fint, det er som om tid har stoppet helt der.

For en lettelse!I dag hentet jeg lillesøsteren min fra S.F.O med far. Vi dro så til framor og farfar hvor vi spiste fiskekaker i hvitsaus som er lillesøsters favoritt, dessverre langt fra min. Vi fikk også kake som vanlig. Vi tok hoppebilder hvor vi hoppet fra en trapp men de legger jeg ut senere.

Det mest komiske var vel delen der lillesøsteren min spurte meg.

Lillesøster: Er mammaen din også Russisk?

Meg: Ja.

Lillesøster: For en lettelse! Det er min også.

Jeg døde innvendig av latter.
 Da man var barnJeg fikk et stort album med bilder jeg ikke hadde sett selv en gang fra da jeg var barn. Jeg skannet noen av bildene men albumet var kjempe stort så jeg tok ikke alle sammen.

Tegner for søskenbarnet mitt.Brodern og meg.Bror og meg. 89 årI går var Håvard og jeg hos Farmor og Farfar fordi han nylig fylte 89 år. Tante og pappa var der også.

Her har vi alle ring i nesa. Farfar ville passe inn.

Møt katten minJeg har lagt ut noen bilder av katten min før men ellers har jeg nevnt den ganske lite så jeg skal dedikere et innlegg til den.

Navn: Sweety

Født: Mellom 17 - 19. April 2005.

Alder: 7 år.

Gitt til meg: 30. Juni 2005.

Rase: Ingen spesifik. Innenlandsk korthåret.

Farger: Svart og hvit.

Personlighet: For det meste er Sweety en skikkelig surpomp, sta og egoistisk men dette er ikke konstant. Men spesielt om sommeren fordi da vil hun ikke stort annet en ut. Om vinteren vil hun ikke ut og antageligvis blir det kjedelig for henne og sitte inne heletiden så hun blir veldig pratsom og irriterende. Hun forfølger alle i huset og "skravler" konstant og er helt fast bestemt på at hun skal ha kos så setter man seg ned på sofaen så får du henne med på kjøpet i fanget. Sweety kan også være irriterende om nettene året rundt, av en eller annen grunn er hun i kose humør om kveldene og skal ligge på deg. Sweety er også kjempe klønete til å være katt og har gitt meg noen av de mest komiske øyeblikkene i livet mitt.

Et godt eksempel på kosehumør om kvelden. Dette er igår kveld.

Lil sisHer er bilder fra igår.Varm dagI går var jeg ute med lillesøsteren min, Håvard kom litt senere også. Vi var ute på en lekeplass, strand, kjøpesenter og McDonalds. Jeg kan rett og slett si vi var overalt.FamilienIgår var jeg i bursdagen til farmor. Hele familien min var der, fra alle kanter. Det er skjeldent alle har mulighet til å komme. Til og med Håvard ble invitert så han ble med. Det ble definitivt en av de koseligste gangene jeg har vært der. Håvard og jeg løp rundt med små ungene og jeg ble også overrasket at Håvard ble tatt så godt inn av alle i familien min. Jeg var litt sløv på å ta bilder. Fikk ikke med hele familien.

Familien min er kulere en din!

Selveste bursdagsbarnet, farmor.

Storebror som presser ansiktet sitt mot et vindu...

 

Strikket kake.


 Familie bursdagIdag hadde min Farfar bursdag og vi feiret faren min i samme slengen siden de har bursdag veldig likt. Jeg hadde lite tid idag så jeg glemte mobilen,  SD kortet til kameraet og da jeg kom hjem kom jeg på at jeg hadde med nintendo dsen min som har et SD kort. Den ene dagen jeg hadde på kjole også faen... Så hvis jeg gidder å legge in iphone (Den mobilen min som er ødelagt og ikke kan ringes med) bildene så blir det ikke mer en det.

GaddarBivaDet var ikke før for littsiden jeg fikk vite at hunden vi hadde da jeg var liten faktisk var på en nettside. Det som gledet med mest med siden var at den hadde bilder av Biva noe jeg virkelig mangler. Jeg har et bilde av henne hvor hun er på lang avstand. Det var virkelig en herlig hund siden jeg ikke hadde så mange venner da jeg var liten var hun en god erstatning for venner.

 

KlyperIdag feiret familien bursdagen til lillesøsteren min og vi var kjempe snille mot storebror.RosarussIdag var jeg på russerevyen til lillesøster. Det var hyggelig og ikke minst morsomt, fikk samlet omtrent hele familien med bror, søster, tante, pappa og farmor.Siste dagI dag er den siste hele dagen jeg har her i Måløy, jeg reiser imorgen. Skal si deg jeg gleder meg til og komme hjem! Men jeg gleder meg ikke til og ta samme lange turen tilbake igjenn... Den skal som sagt bare ta 15 timer men på veien hit ble det langt over 24, så jeg får håpe det blir bedre denne gangen. Jeg har kjøpt en del skrot her (naturligvis) typisk meg, men jeg har ikke tenkt og bable om hva jeg har kjøpt i og med at det er det alle gjør på blogg og det er ikke noe spesielt spennende men jeg kan skryte av at jeg kjøpte piggbelte og en Ed Hardy ryggsekk.

Speil kan være ganske gøy når man kjeder seg!


Peace!


Mini fetter nr 2 var visst litt nyskjerrig :)


Utsikt :)Familie greierI går var jeg i bursdag til farmor. Jeg hadde et rent helvete med og finne ut av hva jeg skulle gi i gave! Hva gir man en gammel dame i gave liksom? Blomster? Hun får alltid blomster, hun fikk masse blomster nå, hun har alltid hatt masse blomster. Eller noe man har lagd selv? Omtrent alt hun har er noe noen har lagd selv... jeg tenkte jeg kunne bake brownies som jeg gjorde men de ble liksom stygge, brownies er liksom ikke noe fancy bursdags kake det er en stygg svær pannekake så det ble ikke det. Da bestemte jeg meg for og bare lage et kort med masse glitter greier men så syntes jeg det ble drit stygt (også) så jeg begynte og lage et nytt kort klokken ett på natta (2 dager før selve bursdagen ironisk nok) i så fall ble jeg mye mer fornøyd med det nye kortet.

 Det var i hvert fall hyggelig, nesten hele familien var der.
 

4696511687.jpg

 

Søstra mi og 3 meningen min.

 

WHÆÆÆ ZOMBIE

4697215942.jpgFamilieØæh! Jeg er virkelig ikke i skrive humør nå... og det har jeg ikke vært siden mitt siste inlegg. Men det er virkelig på tide med noe nytt her, fordi det har skjedd masse og jeg bare lar tiden gå og før jeg er klar over det er det gammelt nytt. Jeg nevnte aldri at jeg tok av reguleringen min! =D Jeg er ganske fornøyd. Så hadde vi skøyte dag som var ganske greit. Jeg lagde ny blogg på engelsk bare sånn... just in case. Fordi jeg mener at å ha norsk blogg går ingen vei egentlig. Jeg har denne bare for å minne meg selv på ting som har skjedd eller ha kontroll over det. Det har faktisk hjulpet meg mange ganger!

 
I går var jeg i byen og handlet, jeg kjøpte en kosebamse/pute panda.. (den er ihvertfall stor og rund, jeg kaller den Pete... men jeg skal komme på noe bedre etter hvert. Så lenge det starter på P fordi det er en panda.)  På en helt rar måte klarte og overtale moren min til å kjøpe meg enda ett par med sneakers//converse sko... fordi, heh det er den eneste typen sko jeg eier alt er joggesko eller sneakers som de kaller det. Har ca 15 stk elns idk... :S 
 
I dag var jeg hos farmor og farfar med pappa og søsteren min. Det var ganske hyggelig. Det eneste jeg ikke liker er at hver gang jeg drar dit går jeg opp 3 kilo! Og jeg skjønner ikke hvorfor, de serverer masse mat men den er ikke noe annerledes enn den hjemme, like vell føler jeg trang til å spise mye der... og jeg er langt fra den eneste. Alle i familien min som drar dit spiser seg ihjel der... mystisk. Men det gjør absolutt ingen ting når man har en hyper lillesøster man kan jage over alt.
 
Endelig ingen regiss!


MobilbilderJeg fikk ikke feiret noe særlig bursdag men det var egentlig meningen. Jeg fikk reist til farmor og farfar med søsteren min idag. Mobil bilder! =)

 

 Familie besøkJeg har hatt besøk av søskenbarnet mitt med datteren hans. Det var gøy. Også tokk jeg noen sprøe lys bilder.

3892294731_28265201bd.jpg


3778075505_3b85c72a24.jpg


3766805072_a9a61799b1.jpgFamilie bursdagJeg feiret bursdagen til tanta mi så halve familien var der. Det var hyggelig.

Lillesøster, meg og kusine.

 
 
img06982
 
 
img06912
 
slasken viggo
img0699


Mitt aller første innlegg!Endelig er det høst!

Jeg vet at den egentlig startet en måned siden men det føltes ikke sånn. Jeg skal ha operasjon neste uke, og fjerne mandlene både gleder å gruer meg. Det verste er vell narkosen (Har hørt før at det er sjangs for og ikke våkne) men det har vell sine grunner. Jeg tror det kommer til å gå strålende. Har hengt rundt med gutta, og jeg hang med Milla igår. Og idag er jeg forkjølet :( sugent... Jeg er ikke helt dreven på blogg enda har akkuratt lagd den for noen dager siden så jeg har egentlig ikke noe å blogge om. Prøver å plapre i vei om noe slik at jeg skal ha noe å skrive om. Men jeg setter pris på at du leste alt plapret mitt. Og legg gjerne igjenn en kommentar eller to. Det hadde vært hyggelig :) Siste som har skjedd:


Det siste som har skjedd innen en måned... Ja en del.
- 4 Familie bursdager på rad.
- 3 venners bursdager.
- Teater øvelser til forestillingen 8 desember.
 
Bildene er fra feiring av farfar og pappas bursdag. Lillesøsteren min og meg.

  • OM MEG


    Jeg er 21 år og kommer fra Porsgrunn. Jeg bruker denne bloggen relativt lite nå, mest som en dagbok for meg selv.


    MENY