GråttJeg har totalrenovert designet. Slik så det ut før:SkyerHar laget et nytt design, som jeg er fornøyd med.


VinterJeg kjedet meg så jeg endret designet. Satt å tegnet pixel mariusgenseraktig mønster på paint.

Sånn så det ut før.Nytt design nok en gangDet midlertidige designet var grusomt. Jeg gidder ikke å vente til det blir høst så jeg bruker designet som jeg planla å bruke når det blir høst. Jeg kommer forresten til å være borte i en uke.

Æsj...

UgleJeg endret designet mitt, noe jeg skulle ha gjort allerede før jeg dro til Tyskland. Det rosa blomste designet irriterte meg veldig så jeg byttet bare header, bakgrunn og farger nå. Jeg misliker dette også men mindre enn det forrige. Jeg måtte bare bli kvitt det rosa. Dette blir bare et midlertidig design inntil jeg har lagd et bedre ett fordi seriøst jeg brukte kanskje 5 minutter på å endre alt sammen og denne gangen har jeg bare ståjelt ting fra google. Noe jeg vanligvis ikke gjør. Jeg pleier å lage det meste selv fra bunn av.

Så her er det forrige designet mitt. Jeg synes ikke det var stygt men det ble bare for jentete for meg.

JenteteJeg fikk lyst på et skikkelig pastel/blomste design så jeg satte sammen et ganske kjapt nå. Jeg synes at det forrige designet var litt tomt. Endringene er ikke så store annet en bakgrunn og header.

Slik så bloggen ut før.

Vår designJeg tror det nesten ble ett år siden jeg byttet design på denne bloggen. Det var virkelig på tide. Dette designet er ganske minimialistisk synes jeg så jeg kommer kanskje til å legge mer til over tid. Det blir også større bilder fra og med nå fordi innleggene er større.

Det forrige designet

Nytt designDa har jeg endret design igjen. Siden det går mot høst og vinter så mente jeg at jeg måtte ha noe litt mørkere. Det er ikke så veldig annerledes annet en at det nesten er en mer negativ versjon av det forrige designet og headeren er ny.

Si ifra om du oppdager feil i designet.

Gamle designet.Rosa og såntJeg likte ikke det forrige designet og spesielt ikke den gjennomsiktige bakgrunnen så jeg endret det.

Som vanlig er det veldig fint om dere melder ifra feil i designet!

Og slik så det ut før...Endringer i designJeg var ikke helt fornøyd med designet så nå har jeg skiftet bakgrunn og farger men jeg holder meg forsatt til sommer temaet så forskjellen er ikke stor. Nå er det litt mer rosa her og der.

Slik så det ut før:Design tidJeg følte at det var på tide med enda mer sommerstemning til designet mitt. Dessuten var det forrige jentete og rart jeg følte det ikke helt passet meg.

Jeg skal ut med Håvard idag og antageligvis Daniel også. Imorgen har jeg og Håvard vært sammen i 11 måneder!

Forrige designet.Vår designJeg har vært "lei av design" modus en stund nå.  Jeg startet på vår designet mitt i oktober eller november, usikker. Det trengte og tilpasses denne bloggen og nå som jeg orket å gjøre det lar jeg det bare bli slik. Mars er vår og vi er midt i februar, tiden går fort.

Det forrige designet:ForandringNå har jeg rota til designet så mye at ingenting er som standard blogg.no mal lenger. Jeg er nesten glad jeg lagret en word kopi av det forrige designet fordi da jeg gikk på deisgn arkivet har jeg lagret så mange ganger da jeg bygde det nye designet at det forrige ikke kom opp i listen.Tre designJeg hater sånn seriøst det jeg har gjort med bloggen min men jeg måtte det nesten. Det forrige designet mitt var veldig sommer. Jeg slet utrolig mye med og finne ut av hva jeg skulle gjøre men jeg kom fram til noe minimialistisk/tre design.

Siden det er høst og jeg antageligvis kommer til og ta masse høst bilder med brune farger så kommer bloggen til og passe litt mer med bildene. Jeg tror jeg kommer til og bytte header så snart jeg finner ut av hva jeg kan gjøre med den, den irriterer meg mest.

Siste designet:Nok en gangNok en gang gjorde jeg om på designet mitt. Jeg oppdaterte det for litt siden men var svært misfornøyd derfor gidder jeg ikke legge ut bilde som vise hvordan den var før. Det meste var ganske så likt bare at jeg hadde en annen bakgrunn og ikke header. Istedet skal jeg legge ut bilde av slik designet ser ut nå fordi jeg bruker noen ganske så usikkre html og css koder så bloggen vil mest sannsynelig se ganske så ulik ut fra pc til pc.

Jeg testet litt og Internet Explorer og Safari klarer klarer ikke å lese av runde kanter koden. Andre vil nok få problemer med png bilder (gjenomsiktig bakgrunn) kan bli svarte. Ellers er det vanligste jeg har merket at skrift typen min ikke fungerer på en rekke pcer eller nettlesere.

Jeg tror jeg snart skal begynne å komunisere litt mer med leserene og gjøre bloggen litt mer brukbar for andre ved å legge ut css koder, html koder eller photoshop tutorials. I såfall er det bare å spørre underveis!

Slik burde bloggen se ut... (Bildet kan forstørres)

Klikk for å forstørre.Det egentlige designetDette skulle egentlig ha vært headeren og designet mitt skulle egentlig være helt annerledes. Jeg bare synes det er litt leit at jeg ikke har bruk for den. Den passer ikke med det nåværende designet. Planen var også slik at jeg kunne bytte header til en hvor jeg har på f.eks nisselue rundt juletider eller hekse hatt på halloween, men jaja. Det får så være.Sommer-aktigDa var det teite vintage designet borte og denne gangen har jeg ikke bare endret på farger og bakgrunner jeg har virkelig tatt meg tid til å gjøre om hele greia. Jeg skal nok finpusse litt mer på bloggen og muligens få meg en header. Jeg ville ha en litt mer sommer-aktig blogg.

Det forrige designet.No more redJeg fant ut at jeg ikke gidder å stresse med header og fail rødt design. Nå har jeg ikke rødt hår lenger uansett så jeg gjorde om hele greia til noe litt mer vintage-hippie-sommer aktig. Her er noen flere bilder som jeg ikke fikk lagt til på de forrige innleggene.

Det forrige designetRødNå har jeg skiftet litt på designet over til rød, jeg skal lage ny header så fort jeg får tatt et bilde som passer in siden jeg for øyeblikket bare tar fucked up bilder.

PreviouslyChangeJeg gjorde om på hele driten igjen fordi jeg var veldig misfornøyd med hvordan alt var. Ikke at det er så mye bedre nå men jeg er mer fornøyd en jeg var. Nå vet jeg at det ikke kommer til å funke som det skal hos alle fordi jeg bruker PNG format på headeren... det er meningen at det skal være gjennomsiktig bakgrunn men hos mange av dere kommer den sikkert til å være helt svart. Too bad, I give up.

Forrige designetNytt designJeg har fått nytt design sånn btw... fordi jeg misbruker timene på skolen til å nørde på photoshop. Jeg synes ikke det ble fint i det heletatt men what da hell gjøre om = stress.

Forrige designetBye bye gamle design!Nå har jeg endelig fått farget håret mitt slik jeg vil og jeg har endelig byttet design. Egentlig er jeg ikke så fornøyd med bildene jeg valgte ut til headeren min men jeg kommer til og bytte dem ut senere etter som jeg har fått noen bedre bilder som jeg kan putte inn. Jeg har masse bilder fra igår men jeg tror jeg legger dem ut i et eget innlegg etter på. Jeg tokk over 500 bilder, ut av dem skal jeg redigere 20 stykker og så må jeg velge ca 5 av dem som jeg legger ut her...Fikset litt på bloggenJeg har så veldig lyst til og bytte blogg design men jeg mener at forsatt er litt for tidlig. Jeg har drevet og planlagt det en god stund nå men jeg må først ta noen bilder som kan passe til designet slik jeg vil ha det. Så må jeg også gjøre alt sammen og gå igjennom alle CSS kodene og HTML kodene som tar litt tid, noe jeg ikke har så mye av for tiden. Jeg har malt halv stuen selv nå og jeg må rydde og vaske rommet mitt. Forresten nå har jeg fikset bloggen min sånn at når du klikker på en måned i arkiv eller på en kategori så kommer hele innleggene opp med bilder og alt. (Hvis du er intressert i koden bare legg igjenn en kommentar) Jeg også gått gjennom halvparten av innleggene mine og rettet skrive feil og fikset bildene som ikke funker lenger, men jeg er bare halveis... det er snakk om 2 år med innlegg her... 
Anywayz god sommer da folkens!


Flowers

Zoom


Driver og kødder med CSSJeg bestemte meg for og legge in CSS koder på bloggen min fordi jeg syntes at standard blogg designene ser hemma ut... desverre har jeg problemer med å få opp banneren min. Den funker på forhåndsvis men ikke på publisert blogg :( Og det gjør meg drit sur fordi jeg har jobbet med den på den gamle virus gale pc'n min og jeg trodde jeg kom til å dø fordi den klikket så ofte! Men hvis jeg ikke får ha banner på toppen av bloggen skal jeg ha den i dette innlegget. I tillegg så gjør css koden bloggen smalere og kutter litt av på bilder som er større enn innlegget. Klikk på banneren for å se hele. Og + at jeg er fortsatt syk (i ferien D: )banner to my blog

  • OM MEG


    Jeg er 21 år og kommer fra Porsgrunn. Jeg bruker denne bloggen relativt lite nå, mest som en dagbok for meg selv.


    MENY


  • hits