Happy Skeleton Dance

UV Gif

Hjemme igjenDa har jeg vært i Oslo. Jeg kom hjem sent igår. Jeg kommer til og blogge mer om det senere og legge ut masse masse bilder.Hatter

Jeg er en modell

HypnoseJeg tviler på at så mange av dere henger her men hvis dere gjør meg følg meg på gifyo.Animasjoner/GifsJeg henger mye på gifyo. Jeg er visst populær der etter som at jeg fikk over 100 følgere etter å ha joinet i 3 dager.Starter september med gifs Lite att göra

Gifs

Blåse løvetannGIF TIME!Lag

Hover Linda

LevitateDaniel og jeg bare henger rundt i luften på kirkegårder til vanlig.Bye bitches

NussJeg overnattet 2 netter hos Håvard og kom hjem igår. Derfor har det vært sløvt med blogging. Jeg har også vært sløv med å ta bilder men nå som det er fin sommer sol ute skal jeg nok få tatt en del til uka. Jeg driver å maler. Jeg skriver også historie innlevering. Moro...Fargefulle makronerJeg bladde gjennom noen bilder, tenkte jeg like så godt kunne lage en gif.Painting/Real lifeJeg bladde gjennom bildene mine på facebook som jeg var tagget i da jeg merket dette. Jeg brukte ingen bilde av meg selv som skisse eller til å se på da jeg malte det. Og fotoet av meg ble tatt etter at maleriet var lagd. Jeg synes bare at det var morsomt hvordan selve bilde var riktig plasert iforhold til maleriet som kom etterpå. Jeg prøvde ikke å male realistisk en gang, det var mer tegnefilm figur stil.

Jeg skal til Håvard nå snart og vi skal antageligvis bleke nedre delen av håret hans igjen.HundJeg har bursdag idag på en måte. Håvard skal komme hit :DSeizureJeg liker å lage ting som gjør vondt i øynene mine og gir meg epilepsianfall når internett er borte timevis.Katte jaktDette er meg på katte jakt.SpinJeg er for daff til å gjøre noe som helst derfor har jeg ikke noe og blogge om. Håvard har bursdag imorgen så jeg skal sannsyneligvis ta meg en tur dit og gi han gaven og kanskje stjele litt kake.Hoppe

Winter queen

Night lightUte på natta med Håvard og Daniel. Jeg prøvde og få til sånne bil striper med lang lukkertid men hadde ikke noe og sette kameraet på så perspektivet failet litt mye.Big bangOMFG! JEG ER SINNA NÅ! TVEN MIN SER SÅNN UT!

Jeg sitter og ser big bang!

Fun fact: Noe viss prosent av den hvite "snøen" (husker ikke hvor mye prosent) er kosmisk mikrobølgebakgrunnsstråling etter big bang. Denne strålingen etter big bang er rundt os heletiden og dersom TVen eller Radioen ikke står på en bestemt kanal vil den fange opp denne strålingen som enten lyd eller bilde.

Av alle ganger! Da det endelig gikk en bra film... midt i filmen og det har vært slik i timesvis nå! Det går aldri noen bra filmer på TV, sist jeg så en bra film på TV var liksom på jentekveld med min venn Tyrranosaurus rex under big bang... Jeg er skuffet, men siden jeg er fotofrik fikk jeg noe ut av det da.BuJeg hater at jeg alltid blogger etter klokken tolv på kvelden. Før det var jeg medAnimasjonJeg prøver å tenke ut et nytt bloggdesign, har noen ideer. Jeg mener det er på tide med et helt anneledes design nå. Jeg fikk ikke startet akuratt siden jeg ble litt for revet med på å lage animasjoner.

 

 

 Lei av vinterJeg er kjempe lei vinter! Det er spesielt dritt på søndager, ingenting å gjøre. Heldigvis var Maria hos meg og vi gikk for å spise kebab siden alt annet er stengt og så gikk vi på bensinstasjon for å kjøpe godteri. Annet enn det fikk vi bare brukt dagen på å snakke sammen å se på lol stuff på pcen. Det er så kaldt! Det burde ikke vært lov!Stygg babyIgår fikk vi installert photoshop på de dårlige PCene som vi fikk fra skolen men vi måtte la dem stå til idag. Jeg har forsatt ikke hentet min, sekken min var alt for tung til at jeg gadd og ta den med hjem idag. Jeg henter den imorgen, så jeg får bare kjede meg intil da.

Igår gikk Elise, Kristin, Esther, Daniel og jeg til Subway på Kjøpesentere og spiste sandwich. Yaay, desverre måtte Elise og Kristin noobfaces stikke fra oss rett etter at vi hadde spist fordi de skulle rekke bussen hjem, men Daniel og Esther ble igjen med meg for og henge på butikkene litt til. Jeg fant ut at jeg var en veldig stygg baby... ifølge Daniel, fordi navnet mitt Linda betyr pen på portugisisk og det var visst ment ironisk da jeg ble født. Men nå er jeg ikke en stygg baby lenger nå bare lukter jeg stygg baby... hahah det var en veldig merkelig lang samtale og jeg har ikke ledd så mye at jeg har fått "latter sit-ups" på veldig lenge (Når man ler så mye at det kjennes ut som man har overtrent magen).
Kjeeedelig

 Jeg liker ikke...Jeg kjeder meg og jeg har ikke noe nyere og si en at vi fikk crap pcer på skolen, den nye musikk videoen til Bring me the horizon er crap og jeg tokk mitt 5 hull i øret... Og siden jeg synes så mye er crap så skal jeg ta og skrive ned noen ting jeg ikke liker eller hater...

Lekser, Slemme folk, Godteri, når det ikke er noe spennende og se på TV, kø, disney, snille folk som dør, gale svaner, vennene mine når de ødelegger tingene mine, dumme folk som ender opp med og skade seg, bmth's musikk video til it never ends, påske, naboer, søndager, samvittigheten min, politikere, når jeg ikke klarer og si nei til ting, tyver, snø, folk som roper emo på gata, tråkke på insekter, øresus, brunkrem, moren min, bursdags selvskaper, boy band, blondt hår, å være syk, når det er for varmt eller kaldt, gå og legge meg, våkne, paradise hotel, steder med masse folk, populær musikk som justin bieber osv... reklamer, jenter, fotball, glemme viktige ting, norge, røyk og potet stappe.
Legg gjerne igjen en kommentar og fortell hva du ikke liker...
Jeg klarte endelig og lage den animasjonen jeg snakket om for en stund siden... også har jeg bare ett ekstra bilde.

 

 

 

  • OM MEG


    Jeg er 21 år og kommer fra Porsgrunn. Jeg bruker denne bloggen relativt lite nå, mest som en dagbok for meg selv.


    MENY


  • hits