hits

Da man var barnJeg fikk et stort album med bilder jeg ikke hadde sett selv en gang fra da jeg var barn. Jeg skannet noen av bildene men albumet var kjempe stort så jeg tok ikke alle sammen.

Tegner for søskenbarnet mitt.Brodern og meg.Bror og meg. SavneSavn er som regel ingen gledelig følelse, det eneste gledelige ved det er savnet etter noe godt. Jeg har stadig savnet ting gjennom livet mitt men aldri like mye sånn som nå. Jeg lengter etter etter barndommen min... det aller første huset jeg vokste opp i på 90-tallet. Jeg lengter etter forrige semester og hele tiden fra 2007 opp sommeren som nettop var.

Ved å savne har jeg lært og sette pris på det jeg har fordi jeg glemmer... vi glemmer når vi har det godt at før eller senere mister vi det. Ingenting forblir likt. Et liv er forandringer, tid er forandring. Om vi ikke hadde hatt forandring hadde ikke tid eksistert og ingenting annet. Ett blunk, en bevegelse, en liten lyd er en forandring. Tid er egentlig et oversiktlig system over forandringer.

Jeg kan helt ærlig si livet mitt var bedre før en det er nå. Men det gjør ikke noe fordi jeg kommer til og savne igjen. Jeg har en tid forran meg og når den har passert vil jeg savne den.

WTF?Nå bruker jeg en av mine veldig gamle pcer, uff den har ikke å og ø knapp jeg må trykke på sånn gummi dings fuckings irriterende... Her har jeg masse rart funny stuff fant jeg ut. Før i tiden da jeg var ekstremt rar upopulær og alle hatet meg pleide jeg og lage masse rare små filmer med de få folka jeg hadde. Nå som jeg fant mange av de filmene ler jeg meg ihjel eller er "OMFG SÅ AWKWARD! I WANNA KILL MYSELF FROM THE PAST! FUCKING WEIRDO..." så var jeg på bilder og jeg hadde visst en mappe fra Picasa som het Intatte videoer med masse random bilder fra de filmene... so here they are WTF filmer?

BilderJeg så gjennom en minne penn med bilder fra rett før jeg startet bloggen så de er fra sommer 2008.Nytt hårOMG! Gikk til frisøren og fikk rosa extensions.

bilde 424

bilde 416

bilde 413Anne Julie og LindaAnne julie og jeg hadde theater avslutning på onsdag. Vi tokk tulle bilder. 

bilde 536Gutta og jenteneSom jeg har sagt før. Jeg er ikke god til å skrive ting på bloggen min samme dag men for to dager siden hadde jeg besøk av gutta, og igår av jentene. Og alle falt stups forelsket i photo booth på maccen min. Jeg var også på teater og vi øvde og forestillingen til 8 desember som blir i februar (fordi alle suger og kan ikke replikkene inkludert meg)

Gøy med photo booth.

bilde 34

bilde 181

bilde 241

bilde 299

bilde 297

bilde 282Litt crazyJeg er ikke så veldig god til å blogge ting samme dagen de skjer. Men jeg er god til å blogge dem dagen etter (eller en uke etter) Vell... jeg var med Milla i skien da vi på merkelig vis endte opp i 5 årings kles avdelingen (ikke min ide) men a like vell var det kanskje ikke så dumt. Vi fant katte øre hårbøyler som vi kjøpte og gikk med resten av dagen rundt. Og folk lo og så på oss som idioter. Men det kan jeg leve med for idiot er jo gresk for idiotes som betyr "et menneske uten interesse for politikk" (Og det er meg 101%) for å være ærlig er jeg ikke en gang sikker på hva politikk er. Senere stakk vi hjem til meg og hadde det gøy på den nye mac pc'n min på photo booth.

bilde 319

bilde 311

bilde 378

bilde 91Bedringens veiJeg begynner å bli bedre. Men jeg klarer meg ikke uten pillene og tablettene mine, hvis ikke kjennes det ut som om huet mitt kommer til å eksplodere. Det er så urettferdig! Imorgen er det Halloween og jeg kan ikke delta noe særlig! Kan liksom bare litt, for noe crap. Heldigvis tenker jeg at jeg skal på skolen på mandag, hvis jeg klarer meg uten tabletter inntil da. 2 uker fri (har hatt det gøy!) egentlig ikke... Jeg lå nesten en uke på skien sykehus og gjorde ingenting bortsett fra å få sprøyter. Og andre uka bare ligget å sett på TV, spydd og tatt tabletter hele tiden. 

SNØ I OKTOBER!? WTSHIT?Ny sveis?Nå er det gamle håret vekk! Altså jeg synes det er stress med langt hår så hver gang håret mitt blir lengre tar det vanligvis ikke lang tid før det er vekk igjen. Det ser litt mongo ut for tiden men det gjør det hver gang det er ny klipt om en uke eller to så vil det se mer normalt ut. Og håret mitt vokser ganske fort så jeg klipper meg nesten hver 3-4 måned. Så det passa i og med at jeg skal operere og da blir jeg hjemme 2-3 uker så håret mitt vil se normalt ut. 

Se og le


Kjedelige dager...Har hatt det helt på trynet og kjedet baken av meg, og det mener jeg! Jeg sitter på Blogg! Noe jeg aldri ville gjort hvis jeg ikke kjedet meg. Værre blir det, skal operere på mandag. Da får jeg fri fra skolen i cirka 2-3 uker JIPPI =D men jeg kommer ikke til å kunne gjøre mye... =( skal operere i halsen så stemmen min vil sikkert være gone en stund. Jeg kommer sikkert til å føle meg jævlig... å ha problemer med å spise. Og jeg kommer det kommer til og bli enda mer kjedelig. Så jeg kommer sikkert til å sitte her på blogg å klage over hvor kjedelig det er å måtte operere.

  • OM MEG


    Jeg er 21 år og kommer fra Porsgrunn. Jeg bruker denne bloggen relativt lite nå, mest som en dagbok for meg selv.


    MENY