Forventninger i år


Da er det enda ett nytt år, jeg liker ikke helt tanken på hvor dette går. Det er alt 2 år siden det var 2010 et av yndlings årene mine. Og snart blir 2011 et fjernt minne og det var også et av de beste årene mine. Jeg vet på en måte at 2012 ikke blir like bra, jeg har mistet mange venner og mennesker jeg hadde før.

Det har gått for lang tid og jeg har forandret meg så jeg føler jeg kan ikke bare dukke opp igjen dessuten var de ingen nære venner så det er vanskelig og bare dra kontakten opp med dem igjen. Jeg møter jo på dem stadig men det blir liksom "Hei! Hva skjer? Hva gjør du her? Hva skal du? Åh, haha så koselig. Hadebra!" 

Jeg har jo fremdeles noen av vennene og jeg har jo Håvard men jeg hadde mye flere folk rundt meg før. Jeg liker også ikke tanken på å bli voksen egentlig. Jeg blir 18 i år. For 2 år siden så jeg for meg at jeg kom til og forandre meg veldig og bli veldig voksen men nå som det er det året jeg fyller 18 merker jeg at jeg fremdeles føler meg som en vanlig ungdom. Jeg synes jeg oppfører meg og virker som en 15 åring eller noe sånt.

Irma

05.01.2012 kl.22:21

Jeg har vært dårlig å kommentere i det siste... huff. Men uansett, du var veldig fin! og som sagt før, liker stilen din:))

  • OM MEG


    Jeg er 21 år og kommer fra Porsgrunn. Jeg bruker denne bloggen relativt lite nå, mest som en dagbok for meg selv.


    MENY


    hits